1 yılGenç arkadaşım o yaşlarda dişiliğini keşfettiğin için hormonal olarak kendini kontrol edemiyorsun. Bir süre sonra daha dengeli bir hal alacaktır bu tamamen hormonlarınla alakalı bir durum. Normal yani.
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Normal. Kendinize haksızlık etmeyin. Öğrenme merakınız var ve illa ki konuşuyorsunuz ama herkesin mizacı farklıdır. Bir başkasına normal gelmeyen size normal geliyor olabilir. Bu sizi sıkıntılı yapmaz.
15 Yorumla
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran1 yılBiliyorum seni falan katmadım zaten hdlfkrljvkd
Merhaba, içinde bulunduğun yaş aralığından dolayı çok normal bu, üstelik daha önce ilişkiye girmissin, yani ilişkiye giren bir kadının isteği, hiç girmeyen bir kadına göre daha da fazla olur
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim cevap için
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal, insanoğlunun yaratılışı bu zaten, burada saçma sapan tavsiye verenler olacak seviş falan diye onları dinleme şeytan insanlar hepsi, günaha girme zina yapma
49 Yorumla
Soran1 yılDaha önce o hatayı yaptım bir daha düşünmüyorum
Soran1 yıl@Lullin çünkü evlenmeden olması yanlış bir şey
Soran1 yıl@Lullin seviyordum ikna etti
- 1 yıl
Ee olan olmuş artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal evet
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılDostum bu yorumlari felan boş ver bu anatomi meselesi ostrojen ve progesteron hormonlarinin seviyesi ile alakalidir. Senin hormonlar yuksek biz erkeklerde de benzer durum mevcut benimde libidom baya yuksek senin yaslardayken gunde 3 4 kere mastürbasyon yapmisligim vardi. Ha buyuyunce dusuyomu diye sorarsan hala yuksek. Ama kotu bisey degil bu. Kendini kontrol edebiliyorsan eger aksine bu esinle renkli keyifli bitmeyen heyecan ic8nde bir evlilik yasarsin ama esinde senin gibi olmali.
12 Yorumla
Soran1 yılEşim benim gibi olmazsa da sıkıntı olacak gibi geliyor
- 1 yıl
Yani orasi oyle tabiki. Benimde esim benim gibi tutkulu libidosu yuksek olmasa bende sorun yasarm. Sende iste evlenecegin kisileri iyi secmelisin. Karekteri iyi olmali. Benim gibi istekli olsun deyipte abaza ac kupeklere yuz verip kendini hic etme. Hem karekterli hemde libidosu yuksek birini bulursan mukkemmel bi iliskin olur.
Gizli Üye(18-24)1 yılBende öyleyim napcaz biz? Yani ben birde namaz kılan biriyim. Her dakika gusül mu alicam
815 Yorumla- 1 yıl
İyi bir erkek varsa hayatında veya görücü olarak gelirse eğer bence hemen evlen. Gusül işi çok sıkıntı aynı durumdayım
Cevap sahibi1 yılİyi bir erkek var ama yaşım daha çok genç evlenemem hemen
- 1 yıl
Kaç yaşındasın ki?
Cevap sahibi1 yıl19 maalesef
- 1 yıl
Bir kaç sene sonra evlensen normal aslında. Aile evinde misin yurtta mısın
- 1 yıl
Öğrenci yurdunda mısın diye soruyorum
Cevap sahibi1 yılAile evi
- 1 yıl
Gusül nasıl alıyorsun, ailen laf etmiyor mu sürekli yapınca
- 1 yıl
Okulda mısın?
- 1 yıl
Uyudun mu
- 1 yıl
sabret lütfen.
Soran1 yılZor senin ki ya açıkçası dini bilgim pek olmadığı için namaz falan kılmıyorum ben ama bu aralar dini şeylere yönelmeye karar verdim gibi belki böyle şeylerden uzaklaşmamı sağlar
- 1 yıl
Banyo rahatça yapabiliyor musun, ailen laf etmiyor mu
Soran1 yıl@Jony_Shins neden etsin
- 1 yıl
Demiyorlar mı her gün banyo mu olur diye
1 yılsenin en kısa sürede evlenmemn lazım, her gece mastürbasyon yerine gerçeği girer sende rahat edersin, her bulduğunlada ilişkiye girme, yoksa yol geçen hanına döner, sonra evlenemezsin
12 Yorumla
Soran1 yılÖnüme gelenle ilişkiye girmiyorum altta ki yorumlardan birinde de yazdım zaten ayrıldıktan sonra pişman olduğumu ilişkiye girdiğim için. Üniversite sınavına hazırlanıyorum 18 yaşına yeni girdim evlilik gibi bir şey için çok erken
- 1 yıl
o zaman elle okşamaya devam, bende her gün nerdeyse okşuyorum okşamada sorun yok, arada da denk gelirse sokuyorum,
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar güzel ya öyle anlattın ki hayran kaldım. Keşke her kız senin gibi olsa. O yaşta ben daha fenaydım günde kaç kez mastürbasyon yapiyordum her gün
14 Yorumla
Soran1 yılZararı falan yok mudur
- 1 yıl
Yo neden olsun ki , mastürbasyon yaparken vucuduna çok deforme edecek bir eylemde bulunmuyorsan zararı olmaz. Sadece karşındakini konuşurken bile zevkten dört köşe edebilirsin. Keşke gizli olmasaydın ☹️
Soran1 yılZarar verecek bir şey yapmıyorum genelde okşayarak yapıyorum zaten
- 1 yıl
O zaman sıkıntı yok devam et.. Offf fena yaptın yaaa :( ama konuşamıyoz
1 yılAtom bombası gibi patlayacaksin Hiroshima yanında az kalır 😃
411 Yorumla- 1 yıl
Bende kızım senin kadar hiç değilm ölü gibi sadece yaşıyorum annen baban sana ne yedirip ne içirdi ne bu istek oha yani 😃
- 1 yıl
Açılmamış gül derken 😃
- 1 yıl
Bunun alakasi yok kız doyumsuz bu iyi bir şey değil zarar veriyor kendine böyle yaparak
- 1 yıl
Tuhafıma gidiyor sadece
Soran1 yılYa küçük yaşta tacize uğradım psikolojik bir şey olabilir mi libidom çok yüksek
Daha önceden yapıldıysa bilinç altına işlemiştir o yüzden doyumsuz bir hal almaya başlamış belli ki senin için normal
12 Yorumla
Soran1 yılAma ilişki öncesinde de istek fazlaydı bu kadar olmasa da
1 yılİnsanlardan anlarım ama sohbet ederek bana detaylı bilgi verirsen her derdine deva olabilirim ama yok sadece dertleşmek istersen dertleşiriz 😇
12 Yorumla
Soran1 yılDetaylı bilgiden kastın?
- 1 yıl
Yani ne zamanlar yaparsın ne sıklıkta ya da kimlerle birlikte oldun ya da geçmişine dair ufak bilgiler yani 😌
1 yılDaha çok gençsin hangi ara girdin ya offf umarım ilerde pişman olmazsın
18 Yorumla
Soran1 yıl17 yaşında ve yaptığım şeyi doğru bulmuyorum pişmanlığını yaşadım
- 1 yıl
Anlık pişmanlık değil dediğim ilerde sevdiğin aşık olduğun kişi sevgilin eş adayın vs sorun ederse ne olcak. Anlık bir zevk için hayatının aşkını kaçırcan
Soran1 yılKarşı taraf daha önce hiç ilişkiye girmemişse benim daha önce ilişkiye girmemi sorun edebilir ona bir şey diyemem ama daha önce kendisi cinsellik yaşamış biriyse bana bir şey diyemez. İstesem diktirebilirim artık bi ton çare var ama yalan söyleyip kandırmak istemem evlilik yalan üstüne kurulu gibi hissederim. Yaptığım şeyin pişmanlığını zaten yaşadım şimdi birde evlilik açısından kafaya takmak istemiyorum
- 1 yıl
Eğer müsade varsa merak ettiklerimi sormak istiyorum
Soran1 yılBurdan sorabilirsin
- 1 yıl
Silinir ama 🫠
Soran1 yılAyrıca ben cinsellik yaşadıktan sonra istesem zaten bozuldu kafasına girip bir sürü kişiyle daha ilişkiye girebilirdim ama yapmadım ilerde eşim de bana güvenen biri olacağı için inanır ve 17 yaşında ki hatamı umursamaz. Bi zarı benden değerli görmez
- 1 yıl
Zarın bir önemi zaten yok önemli olan benim dışımda birinin eşim veya eş adayımla ilişkiye girmiş dokunmuş olması
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal. Özellikle bu yaşlarda istek bitmez. Benim hep yüksek hala da öyle.
12 Yorumla
Soran1 yılPeki teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim 😊
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlış anlama da taciz olayından zevk mi aldın yoksa libidonunnyükselmesi değil düşmesi gerek birçok durumda
14 Yorumla
Soran1 yılİlkokula gidiyordum zevk alınabilecek bir yaşta değildim ÇOCUKTUM
Cevap sahibi1 yılİlk okulda başlıyo birçok kız mastürbasyon yapmaya bi şekilde ondan zevk aldığını öğrendiğin için olabilir
Soran1 yılİlkokula giden hiçbir kızın başlayacağını düşünmüyorum. Çocuğun aklına bunlar nerden gelsin ben tacize uğradığımı bile anlamamıştım sonra uyku sorunum başladı zaten
Cevap sahibi1 yılSor mastürbasyona ne zaman başladınız vs gibi bi soru çoğu kız 10 12 falan diyo
1 yılÇok normal, çok gençsin çünkü hormonlar tavan kısaca özetlemek gerekirse. Ben bu yaşa geldim hala aşırı istek devam ediyor, senin normal yani. Ama her gün yapmasan daha iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabilir tutku dolu olman normal zira kendini keşfediyorsun iyice, gayet doğal. Özelden bir şey sorsm olur mu
18 Yorumla
Soran1 yılBurdan sor
Cevap sahibi1 yılHer gün yaptığında bir günde kaç kez oluyor
Soran1 yılBazen 2 yi geçiyo
Cevap sahibi1 yılboyun kilon kaç, isteğini bastıramıyor musun peki
Soran1 yılBu soruları altta ki sorularda cevapladım zaten. Ordan bakabilirsin
Cevap sahibi1 yılDaha önce ilişki de yaşamışsın. Keşke yaşamasaydın
Soran1 yılPsikolojik olarak iyi bir dönemde değildim sınav yılımda hastalığımı öğrendim uzun süre iğne kullandım o dönemde hayatıma girmişti ondan başka kimse sevmez gibi geliyordu hata olduğunu biliyorum
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum tabi, özelden birçok şey anlatabilirdim ama burada kısıtlu
Gizli Üye(25-29)1 yılLibidonun yüksek olması normal bir şey gayet belki her gün yapsanda mastürbasyon yeterli gelmiyordur artık
16 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama daha önce ilişkiye de girdim yine aynıyım
Cevap sahibi1 yılBende senin gibiyim açıkçası gün aşırı mastürbasyon yapıyorum ilişkiye girsemde bazen abarttığımı düşünsemde dayanamıyorum
Soran1 yılYaşıtlarım da benim gibimidir
Cevap sahibi1 yılYani öyle olan vardır illa ki herkes bu kadar yüksek libidolu olmasada
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılİkimizde aynıyız aslında birbirimize yardımcı olabiliriz
Gizli Üye(25-29)1 yılZararlı diyenleri salla. mastürbasyon iyidir, fiziksel rahatlamanı sağlar malın birine vermeni engeller. Devam et
12 Yorumla
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Takıldıkça sor.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBence sayıyı azaltman gerekli. Düzenli ilişkiye girme şansın var mı?
11 Yorumla
Soran1 yılHayır cinsel ilişki istemiyorum çünkü daha önce yaşadıktan sonra pişmanlık duydum
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu yaşlarda bu kadar libido normaldir bir kaç sene sürebilir
11 Yorumla
1 yılEnerjinin tavan yaptığı yaşlardasın. Sosyal hayatını derslerini falan etkilemiyorsa takma kafana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGenç kız bu yüzden çok fazla istekli ıslak olduğu için mükemmel
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok çok özel bir fantezi böyle bir kızla yaşanmalı diyen biriyim
Soran1 yılNe demek istediğini anlamıyorum da neyse
Cevap sahibi1 yılBir kız genç olunca çok istekli olup bazı şeyleri yaşamaktan uzak durmaya çalışıyorsa ve bu kız en ufacık şeylerde bile ıslanıyorsa böyle bir kızla sadece bir şey yaşamak bütün zevklere bedel olurdu
Soran1 yılHmm anladım
Cevap sahibi1 yılYüzeysel şeyler yaşamak için bu kızın utangaçlığını görmek ufff dediği anı duymak
Gizli Üye(30-35)1 yılZararı yok ama oyuncak kullanman daha iyi olur gayeet doğal ateşli olman
12 Yorumla
Soran1 yılAile evi olduğu için alamam
Cevap sahibi1 yılDetaylı konuşmak ister misin
Gizli Üye(36-45)1 yılBu yaşlarda normal evet. İlişkide yaşamışsın. 2008 li misin.
117 Yorumla
Soran1 yıl2006 lıyım
Cevap sahibi1 yılTam yaşında ilişki yaşamışsın
Soran1 yılNormal mi bu durum peki
Cevap sahibi1 yılBende öyleyim bence normal.
Cevap sahibi1 yıl17 yaşında nasıl oldu
Soran1 yılİlk başta çok acı vardı dayanamadım erken bitti sonradan zevk almaya başladım
Cevap sahibi1 yılAynı gün içinde mi zevk almaya başladın
Soran1 yılHayır birkaç kere oldu ayrıldıktan sonra pişman oldum
Cevap sahibi1 yılBakireliği kaybettiğine mi pişman oldun
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılOlma boş ver. Devam et istediğin gibi işte. Rahat rahat ilişki yaşa.
Soran1 yılHıı adım çıksın sonra
Cevap sahibi1 yılYoo güvenilir birisi ile gizli gizli yapabilir
Soran1 yılBilmiyorum ilerde olabilir
Cevap sahibi1 yılGeç kalmana gerek yok. Nasılsa yapmışsın devam et.
Cevap sahibi1 yılBu taciz olayını kim yapmıştı.
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok doyumsuz birisin libidon aşırı yüksek ondandır küçükken gözün herşeye kayar mıydı
111 Yorumla
Soran1 yılKüçük yaşta tacize uğradım acaba psikolojik olabilir mi. Evet libidom yüksek
Cevap sahibi1 yılKaç yaşında uğradın
Soran1 yılİlkokulda
Cevap sahibi1 yılİlk mi 7 10 yaş arasıydan kim tarafından
Soran1 yılAkraba tarafından
Cevap sahibi1 yılBak sen kimdi Amcan mı dayın mı
Cevap sahibi1 yılBirde libidon yüksek olduğu zaman etmişler çok garip
Soran1 yılİkisi de değil de bunu neden merak ediyorsun?
Cevap sahibi1 yılİçini dökmek istersin diye çok yasak dolu şeyler yaşamışsın belli herkese açık konuşamıyorsun gel diyeceğim gelmezsin
Cevap sahibi1 yılBak burada sesssizlik oluyorsa orta doğu kafası var gelmem kafası neyse bb
Cevap sahibi1 yılDaha kendini ifade edemiyorsun boş boş güncelleyip durma
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal daha fenasını görmüştüm emin ol sen normal sınıfındansın :D
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBurada mısın ben de 3. yü yapıcam :D
Cevap sahibi1 yılHey günaydın
Soran1 yılGünaydın amca
Cevap sahibi1 yılSenin kim olduğunu biliyorum
Soran1 yılPeki sence çok mu umrumda bu sayfada ki insanların benim kim olduğumu bilmeleri NELCLWJDKDK
Benim hakkımda sadece sanalda ki benim kim olduğumu bilirsin gerçekte senin gibi insanlarla muhattap dahi olmam çünkü amcam yaşındasın ya hani
Cevap sahibi1 yılAmca deme ağlarım
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılBence gayet normal düzenli seks hayatım olmasına rağmen hala doyamıyorum üstüne **** Çekiyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal değil knk aslında bence sen kendine engel olamıyorsun
110 Yorumla
Soran1 yılNapabilirim çözüm olarak
Soran1 yılKüçük yaşta tacize uğradım psikolojik bir durum olabilir mi
- 1 yıl
Büyük ihtimalle öyle zaten knk kafa dağıtmalık bir şeyler yapmaya ihtiyacın var senin sürekli yalnız ve boş kaldığın zamanlarda böyle şeyler yapıyorsun büyük ihtimalle o yüzden daha pozitif bakış açıya ve ekstradan kendini tanımaya ihtiyacın var. Bazen problemlerini paylaşmak bile iyi gelebilir en azından ne yapılması gerektiğini öğrenip adımlarını güzelce atarsan çok rahat hissedersin kendini
Soran1 yılTeşekkür ederim dediklerini yapmaya çalışcam
Soran1 yılAslında resim çizmek kitap okumak gibi uğraşlarım var ama durum bu işte gün boyu yapmasam gece yapıyorum
Soran1 yılSpor düşünüyorum tekrar teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılYaşının genç olmasından kaynaklanıyordur muhtemelen
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Normal bu hissi tatdığın da yaptıkça yaparsın. Normal
11 YorumlaBu yaşta olmayackta ne zaman olacak tabiki normal
147 Yorumla
Soran1 yılZararı falan yok mu
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılNeden ukte kalsın ki
Soran1 yılHayır oral yaptı ve sabah onlara gitmiştim akşam 7 ye kadar falan birkaç kere yapmıştık birkaç kere oldu bu
Soran1 yılOkul yokken. Anne babası ayrıydı tek çocuktu ondan genelde evde tek oluyordu
Soran1 yılAma öncesinde de böyleydim
Soran1 yılPekii
Soran1 yılBen senin yaptığın yorumu görmemiştim ki yeni gördüm
Soran1 yılHayır
Soran1 yılHangi çocuk
Soran1 yılBenim lise bitti artık görmüyorum ki zaten sevgilisi var
Soran1 yılMezuna kaldım
Soran1 yılHerkes hukuk yakıştırıyor ama çok zor olduğu için en olmadı 2 yıllık sağlık bölümü düşünüyorum
Soran1 yılTeşekkür ederim:)
Soran1 yılHiç öyle düşünmemiştim BDKFJEKNC yani mastürbasyon yaptıktan sonra gelen rahatlama iyi oluyor insanın bir süre de olsa kafası dağılıyor
Soran1 yılBen sana ters yapmıştım gelemem NDKCJELCJ
Soran1 yılSen benden fotoğraf istemiştin de
Soran1 yılUnutamam sinirlenmiştim bdkfkrjcjc
Soran1 yılAynen unutmaman ne hoş yaptığın karaktersizliği. Libidom yüksek olsa da şahsen kimsenin anlattığı dertten yararlanıp cinsel fotoğraf almaya çalışmazdım
1 yılÜremek için en verimli zamanında vücudunun ilişkiye girmek istemesi çok normal değil mi
06 Yorumla
Soran1 yılYaşıtım olan herkes aynıdır dimi normal yani
- 1 yıl
Normal normal. canım canım şeyler yazanlara da takılma 😄
- 1 yıl
Canım diye sansür mü olur😄. Rica ederim
Soran1 yılHakaretleri sevgi diline döndürüyor UFJYFKFJ
- 1 yıl
Mantikli
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil anormal da değil
12 Yorumla
Soran1 yılE ne o zaman BDKRMFKWNF
- 1 yıl
Ayrı bir dünya çünkü 🤭
1 yılböyle istekli olman güzel senin gibi kızlar yok
18 Yorumla
Soran1 yılAma bazıları normal olmadığını zararlı olduğunu söyledi
- 1 yıl
ne alaka vucut istiyor yapacaksın bu tamamen bünye meselesi kimdi de ayda bir
Soran1 yılBilmiyorum normal değil diyenler olmuş ve bazen bana da öyle gibi geliyor yani diğer kızlar bu kadar yapmıyordur
- 1 yıl
istekli olman güzel bir şey diğer kızlar soğuk olduğundan bu durumunu kıskanmışlar bence
Soran1 yılYani ilerde eşim istekli olursa ona yetebileceğimi düşünüyorum en azından
- 1 yıl
sen yetersin de ya eşin soguk çıkarsa ve ayda 1 anca yapabilirse
Soran1 yılÇüş ayda 1 yapan var mı
- 1 yıl
neler var neler
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Çok isteklisin, bu güzel yap zararı yok
12 Yorumla
Soran1 yılZararı var diyorlar ama
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin yaşında az bile
115 Yorumla
Soran1 yılUmarım zararı falan yoktur
Soran1 yılYaşadım ilk başta ki acı dışında bir sorun olmadı
Soran1 yılİşte engel olabilsem iyi olacakta bağımlılık oldu benim ki galiba bilmiyorum ama genel olarak istekliyim
Soran1 yılPsikolojik tedavi alacağım başka bir sebepten ama böyle bir çeyi söylemekten utanırım napabilirim bilmiyorum
Soran1 yılÜniversiteye hazırlanıyorum daha yeni 18 oldum ne evlenmesi
Soran1 yılArtık sevgili de yapmıyorum erkeklere güvenmiyorum ki
hiç uyumadın mı bu gece uyandın mı
14 Yorumla
Soran1 yılUyumadım
Soran1 yılDaha önce ilişkiye girdim zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşında girdim kızım ya 15 mi, kendin gibi biri ile evlen yoksa halin harap
06 Yorumla
Soran1 yıl17 yaşında eski sevgilimle
- 1 yıl
Kendin gibi birini bul yoksa evlendiğinde aldatırsın
Soran1 yılBüyük konuşmak istemem ama kimseyi aldatarak kadar düşeceğimi sanmıyorum. Eşim istekli olsun isterim tabi ama olmazsa da yine aynı şekilde mastürbasyon. rbasyon yaparım
- 1 yıl
İnşallah dediğin gibi olur
Bende öyleyim her an istiyorum aşırı zevkli çünkü beni bul seksting yaparız
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl18 yaş o kadar kotuki kendimden biliyorum
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBurdamisin
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılYujsekmisin
Cevap sahibi1 yılPist
Soran1 yıl?
Cevap sahibi1 yılNasılsın sanane deme soruyorum sadece ☺️
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok zararlı derhal terapi olmalısın bence
15 Yorumla
Soran1 yılPsikolojik destek alıyorum ama bunu söylemeye utanırım
Cevap sahibi1 yılUtanma anlat
Cevap sahibi1 yılCiddi misin
Soran1 yılNeyde
Cevap sahibi1 yılİstekte
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal değil tedavisi war
110 Yorumla
Soran1 yılPsikolojik bi sorun mu
Cevap sahibi1 yılYok fiziksel
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılBir kaç tüyo vericrm sana
Soran1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılYazarsan soylim
Soran1 yılBurdan anlatsan
Cevap sahibi1 yılZor olur böyle
Soran1 yılPeki
Cevap sahibi1 yılNoldu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAğa hergun gusül almak zor gelmiyor mu
27 Yorumla- 1 yıl
@GezegenAdam Bundan haberinin olduğunu pek düşünmüyorum :)
- 1 yıl
Banada öyle geliyor
Soran1 yılYa zaten en büyük sorunlardan biri de bu yani çok dindar biri olmasam da vicdan azabı çekiyorum bu durumdan dolayı. insanın nefsine hakim olamaması gerçekten çok kötü bir şey. Alışkanlık haline geldi sanırım
- 1 yıl
Bak güzel arkadaşım, tamam bu yaşın vermiş olduğu enerji fazlalığı var zaten. Sürekli tencereye tel fırça sürersen demir olmasına rağmen delinir. Bunun belli bir normali vardır. haftada 1 veya 2 dir. Hergün 2 değil. Bu seni de yıpratır, sen de delinirsin artık. Bu bir nefistir ve sonu yok ki. Bizlerde de oluyordu, kendini biraz yavaşlat, çok düşünmemeye çalış. Dünya bunun üzerine kurulu değil ki.
Soran1 yıl@Musti423 biliyorum deniycem teşekkür ederim
Soran1 yıl@Musti423 umarım :) sana da iyi sabahlar bdkcjekd
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılGenelde bı başlarsa hep devam ediyor
11 Yorumla- 1 yıl
Az. gin sorular sormayacan yavrum 😂
1 yılEvet normal bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİliskiye girmek daha doyurucu olur bence on sevismeyle oralla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal bence bol bol yap evlenince duzelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYanlız değilsin normal tabi
10 Yorumla Yedikçe yiyesin gelir
10 Yorumla
1 yılNormal o senin isteğine bağlı esas öyle şeylere istek duymasan anormallik olur😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılNormal evet
15 Yorumla
Soran1 yılÖyle demedi bazı kişiler
- 1 yıl
Ya sen ne bakıyorsun daha çok hormonun var ve partnerde yok milleti boş ver
Soran1 yılPartner istesem çok kolay bulurum Türkiye abaza dolu biliyorsun ve özgüveni yüksek biriyim çirkin olduğumu düşünmüyorum ama kimseye güvenip ilişkiye girmek istemediğim için bu şekilde tatmin ediyorum kendimi buna da zararlı diyorlar
- 1 yıl
Bulursun da abaza sınıfını partnerden saymıyorum yoksa ohoo zararlı değil
Soran1 yılHaklısın dcgfjhkn
1 yılnormal yigidim devam
13 Yorumla
Soran1 yılTamam yiğidim BDKDJDKWJV
- 1 yıl
hep ayni eli kullanma ama arada degistir 😉
Soran1 yılTamam öyle yaparım bskckejf
Çok normal
12 Yorumla
Soran1 yılPsikolojik rahatsızlık falan mı acaba diye merak etmiştim de ondan sormuştum teşekkür ederim
İliski yasamak istiyor musun?
115 Yorumla
Soran1 yılDaha önce yaşayıp pişman olduğum için uzun bir süre istemiyorum
Soran1 yılNormalde evlilik dışı ilişkiyi doğru bulmuyordum onu seviyorum diye yaptım ve psikolojik olarak iyi olmadığım bir dönemde hayatıma girmişti gitsin istemedim. Ayrıldıktan sonra gerçek yüzünü gördüm ilk ilişkiyi yaşamama değecek bir insan asla değilmiş pişman oldum
Soran1 yılCinsellik den yana pek şanslı olmadım bu zamana kadar taciz şu bu yaşadım. Bu yaşadıklarıma rağmen istekli olduğum için kendime kızıyorum bazen yanlış bir şey gibi
Soran1 yılSevdiğim kişiyle arada çıkar ilişkisi olmadan olsun isterdim ama bu devirde zor seven ve güven veren birini bulmak
Soran1 yılBurdan sorabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Düzenli gir
17 Yorumla
Soran1 yılHayatımda biri yok ve sevgilimle ayrıldıktan sonra pişmanlık olmuştu
Soran1 yılOlmuştum *
Soran1 yılAnkara
Soran1 yılNeden?
- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılAslinda normal olan bu
12 Yorumla
Soran1 yılDeğilmiş
- 1 yıl
Sadece isteklerini tatmin etmen lazım. İsteklerini tatmin etmediğin için böyle
Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Çok erken baslamissin
15 Yorumla
Soran1 yılBazen
Soran1 yılGerek yok amca
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mükemmel bence
112 Yorumla
Soran1 yılAma zararı falan yok mu
Soran1 yılBu soru kim için
Soran1 yıl:)
Soran1 yıl@lullin KDJYKJGBMJ
1 yılİlişkiye girince düzelir
04 Yorumla
Soran1 yılİlişkiye girdiğimi belirttim
- 1 yıl
Ee bi daha gir o zaman
Soran1 yılAma evlenmeden doğru değil ki hata yaptım gibi geliyor
- 1 yıl
Yapmışsın artık
Gizli Üye(18-24)1 yılDaha once cinsellik yasadiysan etkisi olblr
12 Yorumla
Soran1 yılAma yaşamadan önce de bu kadar olmasa da böyleydim
Cevap sahibi1 yılEtkisi var iste
Gizli Üye(30-35)1 yıl🙄🙄🤨
11 Yorumla
Soran1 yılNoldu
Gizli Üye(25-29)1 yılCılgın bakire
19 Yorumla
Soran1 yılDeğilim
Cevap sahibi1 yılİlişkiye neden girmiyordun ozaman
Cevap sahibi1 yılBakire değilsen ilişkşye girebilirsin
Soran1 yılÇünkü sevgilimle ilişkiye girdikten sonra pişman olmuştum yine pişmanlık yaşamak istemediğim için
Cevap sahibi1 yılNe gibi bir pişmanlık
Soran1 yılBakirelik gittiği için ve öyle biriyle yaşadığım için. Ayrıldıktan sonra gördüm gerçek yüzünü
Cevap sahibi1 yılBöyle şeyler yüzünden cinselliğe küsülmez ve artık yapabileceğin bir şey yok. Sana acı vermektense tecrübe olarak düşünürsen daha sağlıklı olur senin için
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılO yüzden eline değil beline kuvvet iyi şanslar 😀
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Seni alan yaşadı
12 Yorumla
Soran1 yılEşim isteksiz biri olursa da ben bittim
- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem