İkisi de olabilir belli olmaz. Aşık olduğum kadını bur iki defa el tutma dışında hiç bir şey olmamıştı. Bi de beni bir defa üzgün görünce öpmüştü. Ama bunlar olmasaydı yine severdim.
iffetli asıl kraliçe olan kadınlardan bir cacık olmaz diyorsun yani? Tamam sana kucaktan kucağa atlayan 2 güne sıkılacağın basit ve ucuz kadın ayarlayalım. Senin gibilere anca böyle basitler yaraşır ;)
@Eng_Reyhan İlk buluşmada verenden bahsetmiyorum ben. Benim felsefem;
Arkadaş olarak tanımadan enerji olmaz, enerji olmadan hisler oluşmaz, hisler oluşmadan sevgi olmaz, sevgi olmadan aşk doğmaz, aşk doğmadan ilişki başlamaz, ilişki başlamadan cinsellik yaşanmaz ve gelecek inşa edilmez. Bütün bu aşamaları geçtikten sonra cinsellik yaşayan kadın benim gözümde iffetsiz değildir.
ee evlen veya nişanlan o zaman önce madem dokunmak istiyorsan.. Neden nikahsız bir şekilde dokunmak isteyebilir ki seven erkek ;) senin kız kardeşini de nikahtan önce dokunduralım mı?
Ayrıca dürüst değilse ilki sonu önemsiz dürüstlüğe kişiliğe bağlı olmasına sadık olmasına bakın ne kadar saçma belki dokundurttu ama ilkiydi belki sen ilkiydin sığ düşünüyor bu erkekler seven kadın dokunmak ister yoksa sevmiyordur
Helal sana !! ama sen de o iffetli kadınlara laik olman için öncelikle senin de temasa müsaade eden kadınlardan uzak durman gerekir. Çünkü davul bile dengi dengine... :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
evlenmeden yapmam ben
İkisi de olabilir belli olmaz. Aşık olduğum kadını bur iki defa el tutma dışında hiç bir şey olmamıştı. Bi de beni bir defa üzgün görünce öpmüştü. Ama bunlar olmasaydı yine severdim.
Bana her güzelliği yaşatan kadını severim. Vermeyen kadından bir cacık olmaz...
iffetli asıl kraliçe olan kadınlardan bir cacık olmaz diyorsun yani? Tamam sana kucaktan kucağa atlayan 2 güne sıkılacağın basit ve ucuz kadın ayarlayalım. Senin gibilere anca böyle basitler yaraşır ;)
@Eng_Reyhan İlk buluşmada verenden bahsetmiyorum ben. Benim felsefem;
Arkadaş olarak tanımadan enerji olmaz, enerji olmadan hisler oluşmaz, hisler oluşmadan sevgi olmaz, sevgi olmadan aşk doğmaz, aşk doğmadan ilişki başlamaz, ilişki başlamadan cinsellik yaşanmaz ve gelecek inşa edilmez.
Bütün bu aşamaları geçtikten sonra cinsellik yaşayan kadın benim gözümde iffetsiz değildir.
Beni çıkmaza sokmuycak temas edebileceğim
Anlayışlı biri olgun birisi olsun isterdim.
Her ikisinide denedim bu dediklerin sevginin lugatinda yok
Gulebildigim konusabildigim ortak payda da bulusabildigim kadıni severim
Güzel soru ulaşılamayan kıymetli olur gözüyle bakılır genelde ama ben kadınıma dokunmak isterim. Dokunabilmek isterim.
ee evlen veya nişanlan o zaman önce madem dokunmak istiyorsan.. Neden nikahsız bir şekilde dokunmak isteyebilir ki seven erkek ;) senin kız
kardeşini de nikahtan önce dokunduralım mı?
@Eng_Reyhan sen kocanı seçerken körebe oynar gibi mi seçiyorsun dokunmadan görmeden hissetmede
Temas ettiğimle eğlenir dokundurtmayanla evlenirim : )
Malsın kardeş dokundurtmayan senden öncekine dokundurttuysa ne biliyosun
Erkek olsam ilişki anında ki sadakatine bakarım
Sadıklık zor olan oda kişilikle alakalı
İlki sonu ile alakalı değil
@Cicikızzz95 dokundurttun mu?
Direkt nikahı basacak değilim elbette
Erkekleri hiç anlamıyorum bir kızın niyeti evlenmekse gayette istemiyormuş gibi davranabilir
Ayrıca dürüst değilse ilki sonu önemsiz dürüstlüğe kişiliğe bağlı olmasına sadık olmasına bakın ne kadar saçma belki dokundurttu ama ilkiydi belki sen ilkiydin sığ düşünüyor bu erkekler seven kadın dokunmak ister yoksa sevmiyordur
@Cicikızzz95 e başkasını sevince başkasına da dokunmuştur, kendini koruyanı bulmak mesele.
Kendini koruyan biraz zor kardeş
Garantisi yok ilişki içindeyken sadık mı ona bak
Nerden bulucan illa temas olmuştur
Aynen sevdiğine dokunmak ister insan
Helal sana !! ama sen de o iffetli kadınlara laik olman için öncelikle senin de temasa müsaade eden kadınlardan uzak durman gerekir. Çünkü davul bile dengi dengine... :)
@Eng_Reyhan Davul değilim, tokmağı istediğim yere vururum.
İkisinin yeri ayrı ikisi de özlenir jskdkfö
Seks hariç her şey serbest yani, duruma göre değişir
Erkolar dokanmak ister😂
Temas olduysa ceker
Temas ettiğimiz...
Duygusal benim üzerime titreyeni severim
Temas edebildiğim tabiki.
Ortaya karışık
Nasıl?
Hafif hafifffff temas dokunmus ama dokunmamis gibi
O nasıl oluyor
Ayyy iste oluyor