Merhaba,
Yatakta terbiyesiz kadınlar, bir tek benim mi hoşuma gidiyor...¿

Merhaba,
Yatakta terbiyesiz kadınlar, bir tek benim mi hoşuma gidiyor...¿

Benim hoşuma gitmez terbiyesiz kadınlar küfür def sevmiyorum libido killer benim için :D ben olgun kadın severim.. hakimiyet onda olacak bazen. ne istediğini bilecek ama aynı zamanda tatlı ve masum da olması gerekiyor.
küfürsüz sadece bakışlar konuştuğu bir cinselik.
O agresifliğin tadını aldığın zaman konuşalım bunları :D
alırız bir gün bakalım :D
Terbiyesiz olmaktan kasıt tam olarak nedir?
Argo konuşmak mı küfür mü?
otoriter baskın daha atik bir kadn olmak mı?
ki cinsellik bana göre biraz edepsizlik ister insan kaf alarak mental olarak rahat olmalı kendi gibi olmalı içgüdüleri ile hayvani dürtüleriyle hareket etmeli hanmefendi beyefendi olmak çok yüce bir asillik tabikide bunu taşıyabilene ne mutlu ama cinsellik şeffaflık isteyen bir kavram mahremiyet iki kişi arasnda kalacaksa erkeklerinde daha kendini kasmayan serbest davranabilen kadınları daha çok arzu ettiklerini düşünüyorum
Yatakta terbiye niye olsun ki😅 terbiyesizleşmek için gireceğiz yatağa amaç o zaten orada yapılan her şey terbiyesiz şeyler yani siz öyle çok madah bir şeyden bahsetmiyorsunuz merak etmeyin.
Yatağın en büyük kuralı terbiyesiz olmak😃 herkes edepsizi sever
Cevap
14Cevap
Yatakta argo kelimeler hem kadını hem erkeği çok iyi gaza getirir gadası
Bir laf vardır yatakta kadını düşmanı döver gibi...
e bu düşmanlık karşı taraftan da aynı şekilde gelirse ortalık savaş alanı.
İki cins arasındaki o karşı konulamaz muazzam çekim ve o yüksek enerji
Öylesine yüksek ki;
Bilincin elini kolunu bağlayıp rehin alarak en bilinçli bir şekilde bütün kurulu düzene saldırıyor.
Ağıza alınacak en muazzam küfürler ordusu haz bombalarıyla taarruza geçip, zevk surlarına ulaşana kadar kalenin dibini bombalayıp,
o muhteşem büyük patlamayla sarsıla sarsıla düşmanı alt ediyor.
Ve savaşın sonunda sarmaş dolaş ruhsal bir ittifak yaşanıyor.
Savaşma ve Seviş
Evet Orijinali Yin Yang'tır.
Zıtların harmonisi.
Hayır sadece senin gitmiyor 😈
Cinsellikten zevk alan bunu da fütursuzca yasayabilecek ve yaşatabilecek herkesin hoşuna gider. Hatta kadınlarda da durum bu, benzer şeyleri yaşatabilecekleri seviyorlar.
Yatakta terbiye olmaz 🤣
Terbiyenin yeri orası değildir herhalde psaşflsşfnelf
Neydi o laf sokakta hanımefendi mutfakta şef jsjs yatakta jsjs orasını bilmem
Sen benimsin biliyorum barışım bana laf atma paket yaptım ayırdım seni kendime 😂🤣😂
Hatlar karıştı pardon 🤣😂
Yok barışla arada bi muhabbet vardı ona yazdım sandım siler misin pardon🤣
Çok pardon çok özür dilerim herkesten
@sarıdilber sarım dilberim beni de ayır kendine jsjsjs yabancı degilim kiz milleti peşime takmayayim diye gizledim ndjd
😂😂😂😂 çok korktum barışa sapıklık yapayım derken offf ya hatlar karıştı neyseki yabancıya gitmemiş oynucam mutluluktan şu an zevkle alırım tanımıyorum gizli olunca ama olsun 🤣😂
Ay inci tanesi var ya seni gördüğüme hiç bu kadar sevinmemiştim altın bulmuş gibi oldum hep böyle hayat kurtar sen 😂🥰🥰🥰
@sarıdilber 😀😀yerim
Ye valla kız hak ettin 😂🤣😇
@inciitanesiii ayıp ayıp.. olan var olmayan var sdfgs
Yataktada terbiyeli olacaksak yandık… Salın bizi orada bari dilediğimiz gibi yapalım ne yapacaksak… 🤔
Bir kadın olarak asla kendimi pis ağızlı ve yollu kadın kılığina sokmam. Nezaketsiz insana ise hic tahammülüm yok. Erkek kadinina dokunmayı ve onun ruhunu incitmeden sevmeyi bilmeli.
Çoğu erkeğin hoşuna gider ki ben sadece yatakta değil genelde de terbiyesiz kadınlardan hoşlanıyorum.
Ben kavgalıyken sevişmeyi severim. Etmek istediğin tüm kğfğrler o an kullanılmalı :)
Yatakta terbiyesiz olacan zaten işin zevki orada yani.
Yatakta yosma sokakta hanımefendi mutfakta aşçı hahahaha
Olabilir ahlaksız adamlarda bizim tercihimiz 🤣😂
Napalım ya gavur azapta gerek 😂
Ben de severim yatakta terbiyesiz olan kadını.
Yok benim de hoşuma gidiyor argo kelimeler hoş oluyor gerçekten.
Yatakta adabı muaşeret kurallarına dikkat etmeyende ben s*k*ştim demesin lütfen
Yalnız değilsindir eminim 😅
Ben terbiyesizim😂😂
Bol küfür ennn sevdiğim
Benimde
Var öyle libidokillerlar ama azlar bence 😅
Evet benimde gider
Benim de hoşuma gidiyor biraz sapıklık
Beni hiç bulmadı öyle kadınlar
Ne olunca terbiyesizlik oluyo
Çok vardır
Evet sanırım