Seks sırasında pozisyon mu süre mi senin için daha önemli?
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Uzun süre ve çok farklı pozisyonlarda olması her şekilde farklı zevkler yaşamak gibisi yok... Hele bir de aynı anda çığlık çığlığa birlikte gelebilmek... İçine boşalıp, üzerine yığılıp kalmak ve nefes nefese kalıp kalp atışlarını duyabilmek.. offff yaşadım şu an resmen 😅
Normalde soran kişi seçenek belirlemişse birisini seçmeye özen gösteriririm ama bunda maalesef seçemem 😂
İkisi de.
Ne tatmin edici olmayan bir süre, ne de keyif vermeyecek hatta rahatsız edecek bir pozisyon. Evet pozisyonlarda böyle hissettirecek az ihtimal olsa da yine de kaideyi bozmaz.
Benim için eşimin zevk alması mutlu olması daha önemlidir. o zevk aldıkça bende mutlu olur tatmin olurum zaten yani kısaca cinselliğin kalitesi önemli. bunun için de süre şart tabi ki de.. kısa sürerse zevk alamam.
Maçı keyifli yapan uzun süreli olması ve oyuncu değişiklikleridir. Uzun sürmesi zor değil aslında yani ilk boşalma kısa sürse bile o sırada erkek kendini yenileyene kadar ön sevişme olabili, hazır oluncada zaten 2. Boşalma hemen ol. az daha uzun sürer. Bence ilk başta erkeğe yapılacak oral seks ile erkek boşaltılıp sonra ön sevişme ile erkeğin kendine gelmesi beklenmiş olunur zaten 10 15 dk da kendine gelir sonra 2. Boşalma zaten erken olmaz, pozisyonda zor bir şey değil yani akışına bıraksınlar. Misyoner başlar kadın erkeği iter üstüne çıkıp cowgirl başlar, erkek kadını üstünden iter doggy peşine prone bone yani yuvarlanıp dursunlar zor değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Aslında Süre önemli. Yani hiç orgazmi bilmeyen bir kadını amuda kaldır olmayan yine olmaz. En azinda süre ne kadar uzun olursa o kadar güzel vakit geçirirsin. Lakin bu süre zarfında da da her iki cinste haz ve zevk alacak. Sadece Boşlama ve orgzm için beraber olursan da bu sefer sıkıcı olur. En iyisi aşk ile yapılan cinsellik hiç böyle dertlerin olmuyor
Bu konuda pozisyon & süre sarmalına girmeden anı yaşayarak ve o an yaşananları hissederek devam etmek daha doğru gibi geliyor bana.. Cinsellik pozisyon ve süre gibi parametrelere bağlanmaya çalışıldıkça sorunlar daha da artıyor gibi. Çünkü bu, cinsellikten beklentileri yükselten bir etki yapıyor. Oysa başlamadan önce henüz daha hazırlık aşamasında iken yaşanan zamana odaklanmak en güzeli gibi duruyor..
Ben daha çok pozisyona önem veriyorum. Farklı pozisyonlardan değişik haz alıp partnerime de yaşamadığı farklı hazları yaşatmayı seviyorum. Aynı yemek yer gibi olmamalı. Farklı olsun gerekirse kısacık olsun. Uzun süreli tekrarlayan pozisyonları sevmiyorum. Farklı yer, farklı pozisyon, farklı fanteziler olmalı hayatımızda. Renk değişiklik heyecanı artırıp şrhveti kamçılar. Keyifli ilişkiler herkese. 🥰🔥🌸🍃❤️
Bazı bazen kısa süreli birşeyler insanın canını sıkar bazen ise fazla süre can sıkar o yüzden sekte hem zamanın hem pozisyon zenginliğinin aynı eş değerde olasından yanayım
Partnerin hassas noktasını bulduğun pozisyon kıvrandırır, dolayısıyla pozisyon önemlidir. Ama aynı zamanda süre de önemli, kimse severek izlediği dizinin erken final yapmasını istemez değil mi 😌