Uzak mesafedeydik toksiklestik diye bitirdik. Benden 5 yaş küçüktü beni bazı konularda anlamıyodu ve qslinda samimilesmemiz cinsellik üzerine oldu. Düşünün 2 sene konustuk hiç bulusmadik yanıma gelmedi. Bırakın yanıma gelmeyi bana adamakıllı çok fotosunu da atmadı hiç. Kendine güvenmeyen cesaretsiz bi tipti. Ben böyle birini sevdim. Çünkü bosluktaydim ve o vardı iyi gelen bana. Ve xinsellikle de ilk onla konuşarak tanıştım ve güvendim ona. Ait hissettim. Öyle biyle devam etti konuşmamız sanaldan. Bazen mesaj bazen sesli. Ama qrtik olmuyor ya yani zaten aramızda aşk yok ki. Benim yasimdakiler evleniyor çocukları oluyor bense bir ergenle ne planliyosam. Tüm suç bende burada. Onda da varda ben de yani daha çok bence. Beni hiç haketmedi hiç buna rağmen konuşmaya devam ettim onla. Çok pişmanım keşke zamanı geri alsam. şu an konuşmuyoruz ve beni ergenler gibi her yerden engelledi zoruma gitti. Daha da konuşmam 9nla. Daha öncede xok engelledi kavga sırasında ama geri geldi. Bu sefer gelse de ben engelledim diyorum bakalım. Sürekli bana hep ben sana mesaj atıyorum diyodu evet o atıyordu ama nedense ona işte içimden mesaj atmak bile içimden gelmiyordu ya bisey beni durduruyordu resmen sizce nedendir. O 21 ben 26... bitmesi iyi oldu mu sizce. Arada üzülüyorum ya off napicam nasıl geçecek
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)1 yılbu ilişki değil ki, sanal üzerinden daha önce hiç görmediğin birisi ile gönül eğlendirmişsin, özellikle karşı taraf. ihtiyaçlarınızı gidermişsiniz e haliyle 2 yılda da bağlılık tabi ki olur, başka bir şey değil bu. ayrıca elini bile tutmadığın bir insana nasıl bu kadar çok bağlanabildin hayret ediyorum gerçekte gerçek bir ilişki yaşasan darmadağan olursun o zaman, bu kadar duygusal olma ve bu sanal işlerini bırak biraz gerçek dünyaya atıl
11 Yorumla
Soran1 yılEvet ben çok duygusalim ya. Gerçekte yasasam kesin geberirdim. İlişki değil evet ama en azından sanal varlığı vardı nebilim mesaj atması bile beni heyecanlandırıyodu onujsa simsi gram umrunda değildir. Ben niye böyle takılı kaldım. Reelde biyle ilişki hiç yaşamadım. Bir de zamanımı verince işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbitsin yol ver gitsin
00 Yorumla
1 yılergenle ergen olduğun icin. düzgün doyasiya bir iliski yasasan o kisiyi o iliskiyi kaybettin diye üzülürsün. sende o yok
07 Yorumla
Soran1 yılYaşamadım hiç gercekte işte. Buna kendimi mecbur gibi hissediyorum ve bir de 2 sene konustuk nasıl böyle unutuyor beni diyorum
- 1 yıl
o yasta kolay bulup iliski yaşıyorsun. sense yasin arttikca kolayca erkek bulamiyorsun. yazanlarin amaci cinsellik oluyo. 25te mesela 32 mi 31 yaslarinda kadinla iliskim vardi sadece cinsellik icin ona yaklasmiyorum diye bana tapiyordu. kendisi daha cok o konulari istiyordu. bende 2 ayda ondan sıkılıp terk etmistim. muhtemelen o da senin gibi dusunmustur. o yastada da aptal kafa cok kolay yenisini bulurum diye dusundu buldu da tabi bulduguyla iliski biteli su an 5 ay oluyo. simdi yalnizlik neymis öğreniyorum kafayi yicem
- 1 yıl
o kadinin hissettiklerini simdi anliyorum
Soran1 yılUmarım o da bana hissettirdiklerini anlar ve cok geç olmuş olur
- 1 yıl
olmaz 21 daha
Soran1 yılAma neden ya nwdwnnnnn
- 1 yıl
yenisini bulucak. arkadas ortami var. bizde hayatimiz is guc ev den ibaret
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Üzülmene gerek yok sanal olduktan sonra bulmak kolay daha iyisini
00 YorumlaYazık ya ziyan etmiş seni sana benim gibi bir erkek lazım
00 Yorumla
1 yılDüzenli olarak her gün en az bir kere paylaşacak mısın aynı soruyu reis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni birine tanismak icin şans vericeksin. Yaşina uygun seni anlayabilecek ciddi dusunen olgun yetiskin. 28 yaşindayim bende seni anliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kendine değer veren biri bilene değilsin sana akıl vermeye gerek yok
06 Yorumla
Soran1 yılEvet ya bilmiyorum napmaliyim
Cevap sahibi1 yılÖyle birisini düşünmen baştan hata
Soran1 yılAslinda onu değil bana verdiği o duyguyu özlüyorum
Cevap sahibi1 yılSana duygu vermemis sadece cinsellik vermiş anlattıgına göre
Soran1 yılAma yinede vardı yani arada konuşurduk. Sanal fb gibimiydik sence
Cevap sahibi1 yılBence fb ama kötü bir şey depil bu bizde yapıyoruz ama üzülme yani o gider baskadı gelir
1 yılYanlış anlamayın ama benim durumuna benzer bir durum yaşıyorsunuz dertleşmek ister misin belki sen beni anlarsın?
01 Yorumla
Soran1 yılOlur yazoyorum
1 yılsaçmalıkmış zaten. gereksiz üzüntü
02 Yorumla
Soran1 yılYa evet malca bi iletişimden qma ben niye üzülüyorum. boyle cozemedim
- 1 yıl
çok yalnızsın.
hangi şehirdesin?
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Demekki boşluktasın ona hafif bağlanmışsın
00 YorumlaYasandi bitti keyfine bak 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSxtingmi yapiyordunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeni biriylr tanış geçer emin ol
00 YorumlaKüçükmüş salla
02 Yorumla
Soran1 yılSence neden bağırdı
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgun hep iyidir
00 YorumlaÇok üzüldüm
00 YorumlaÖzet geçsene çok uzun yazı
00 Yorumla