Sanal ilişkim bitti niye üzülüyorum?

Uzak mesafedeydik toksiklestik diye bitirdik. Benden 5 yaş küçüktü beni bazı konularda anlamıyodu ve qslinda samimilesmemiz cinsellik üzerine oldu. Düşünün 2 sene konustuk hiç bulusmadik yanıma gelmedi. Bırakın yanıma gelmeyi bana adamakıllı çok fotosunu da atmadı hiç. Kendine güvenmeyen cesaretsiz bi tipti. Ben böyle birini sevdim. Çünkü bosluktaydim ve o vardı iyi gelen bana. Ve xinsellikle de ilk onla konuşarak tanıştım ve güvendim ona. Ait hissettim. Öyle biyle devam etti konuşmamız sanaldan. Bazen mesaj bazen sesli. Ama qrtik olmuyor ya yani zaten aramızda aşk yok ki. Benim yasimdakiler evleniyor çocukları oluyor bense bir ergenle ne planliyosam. Tüm suç bende burada. Onda da varda ben de yani daha çok bence. Beni hiç haketmedi hiç buna rağmen konuşmaya devam ettim onla. Çok pişmanım keşke zamanı geri alsam. şu an konuşmuyoruz ve beni ergenler gibi her yerden engelledi zoruma gitti. Daha da konuşmam 9nla. Daha öncede xok engelledi kavga sırasında ama geri geldi. Bu sefer gelse de ben engelledim diyorum bakalım. Sürekli bana hep ben sana mesaj atıyorum diyodu evet o atıyordu ama nedense ona işte içimden mesaj atmak bile içimden gelmiyordu ya bisey beni durduruyordu resmen sizce nedendir. O 21 ben 26... bitmesi iyi oldu mu sizce. Arada üzülüyorum ya off napicam nasıl geçecek
Sanal ilişkim bitti niye üzülüyorum?