Cinsel Yaşam Arkadaşımın sevgilisi ile yattım ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Arkadaşımın sevgilisi ile yattım ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. git söyle ne yaptığını 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Bir bardak su iç gadası 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benim anlamadığım konu şu ki arkadaşının sevgilisi ile yatağa girmek için olaylar nasıl gelişebiliyor. Buna nasıl izin verir insanlar anlatırsan sevinirim. Aklım almıyor çünkü. 0 0 Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kimse bilmiyorsa bilmek zorunda da değiller 1 0 Yorumla
SertKalın77 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl bir daha yapma olanıda unut, arkadaşınlada aranı soğut, uzaklaş ondan. ögrenirse canını okur. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olan olmuş erkek şanslı iki kızla beraber olmak guzel 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Daha ne yapacaksın al birde sevgili yap tam olsun 🤭 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Arkadaşınla yüzleş yaptığını anlat hak ettiğini yaşa 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasıldıdiğer arkadaşlarının kinin dadına da bak 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunun cevabını arkadaşının sevgilisi verecek ;)Ne diyeceğini biliyoruz değil mi? :D 0 0 Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kendinden utanmalisın. Arkadaşının yüzüne nasıl bakacaksın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aykırı olan şeyler, çılgınca ve çok kışkırtıcı bir haz veriyor insana. Seni anlıyorum 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Uyuyun işte yatıp :) 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi boook yedin. utanmadan soruyorsun bir de 0 0 Yorumla
yakışıklı_prenssss Takip Et Bilge Yaş: 101 , eic 98% 1 yıl Hata etmişsin amaa bi çaresi var 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. İyi yapmişin devam et 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bir daha denemelisin 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Oda senin sevgilin ile yatsın ödeşin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl O artik arkdsin olmamali bencr 3 9 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Nedne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @İnatçıbirkoç nasil bakacak arkdsinin yuzune Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Bakar yaptığına göre bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @İnatçıbirkoç ben fikrimi soyledim. Herkesin kendi karakteri tabi Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Aynen haklısın ;) Yorumla anticooor07 1 yıl aile olmuslar artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @anticooor07 ona aile denmez 🤦🏻♀️senjn aile yapin boyle mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @anticooor07 kim diomus benim haberim yok? Oyle kaynagi belli olmayan uydurmasyon seylere inanicaksan ben de bir kadina 2-3 erkek duser diyorum 😅🤣 Yorumla anticooor07 1 yıl şıh hazretlerı snn dedıgıne de ınanırız mantıklı :) Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. bir şey yapma bence 0 0 Yorumla
YolArkadaşın Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 89% 1 yıl Abdest almalısın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl neden dayı Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. iyimiydi 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz öyle şey 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Devam ett 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Grup... 0 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. İyi b. k yedin 0 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Devam etmelisin guzelse 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. susss. duymasın 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bıse olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
git söyle ne yaptığını
Bir bardak su iç gadası
Benim anlamadığım konu şu ki arkadaşının sevgilisi ile yatağa girmek için olaylar nasıl gelişebiliyor. Buna nasıl izin verir insanlar anlatırsan sevinirim. Aklım almıyor çünkü.
Kimse bilmiyorsa bilmek zorunda da değiller
bir daha yapma olanıda unut, arkadaşınlada aranı soğut, uzaklaş ondan. ögrenirse canını okur.
Olan olmuş erkek şanslı iki kızla beraber olmak guzel
Daha ne yapacaksın al birde sevgili yap tam olsun 🤭
Arkadaşınla yüzleş yaptığını anlat hak ettiğini yaşa
Nasıldı
diğer arkadaşlarının kinin dadına da bak
Bunun cevabını arkadaşının sevgilisi verecek ;)
Ne diyeceğini biliyoruz değil mi? :D
Kendinden utanmalisın. Arkadaşının yüzüne nasıl bakacaksın
"O" konusunda level atlamışsın sen. Artık yapacak bir şey yok
Aykırı olan şeyler, çılgınca ve çok kışkırtıcı bir haz veriyor insana. Seni anlıyorum
Uyuyun işte yatıp :)
Aferim sana bişey yapma
iyi boook yedin. utanmadan soruyorsun bir de
cassie howard sen misin
Devamm et yakında aralarına katil
Hata etmişsin amaa bi çaresi var
Beni aramalısın
İyi yapmişin devam et
bir daha denemelisin
Oda senin sevgilin ile yatsın ödeşin
Ooooh ne güzel olmuş. Eline sağlık
bir sey yapmana gerek yok
O artik arkdsin olmamali bencr
Nedne
@İnatçıbirkoç nasil bakacak arkdsinin yuzune
Bakar yaptığına göre bence
@İnatçıbirkoç ben fikrimi soyledim. Herkesin kendi karakteri tabi
Aynen haklısın ;)
aile olmuslar artık
@anticooor07 ona aile denmez 🤦🏻♀️
senjn aile yapin boyle mi?
@anticooor07 kim diomus benim haberim yok? Oyle kaynagi belli olmayan uydurmasyon seylere inanicaksan ben de bir kadina 2-3 erkek duser diyorum 😅🤣
şıh hazretlerı snn dedıgıne de ınanırız mantıklı :)
bir şey yapma bence
normalken mı sarhosken felanmı?
Ayrilsin senin sevgilin olmus o artik
Neden çok mu çekici geldi
Iceriye ise dirdin senn
Şöyle güzel, sıcak bir banyo yap, tamamdır
İyi 💩 yedin
Abdest almalısın
neden dayı
Mutluysan takma kafanı yaşamışsın
iyimiydi
Olmaz öyle şey