Genelde sonrakiler geç gelir. Onun için erken boşalma sorun değil genelde. Hele libido yüksekse ereksiyon olma süresi de çok kısa sürer. Bol posta boşalma da olur. Kronik ileri düzey olanlar var onlar problem. Yoksa her erkek zaman zaman erken boşalıyor. Bazen 1 hafta her seferinde saniyelik boşalmalar oluyor ama geçiyor.
Bu soruyu nasıl cevap vereceğim bilemedim benim sorunum geç boşalma hiç hayatımda 20 dakikadan önce olmadı ikinciye peşine devam üçüncüye bir süre dinlenirim
Seks yapmak sadece bosalmaktan ibaret olmadığı için bence boşaldıktan sonra erkekler mola vermek yerine sevgilerini daha romantik bir sekilde dokunuşlarla tatlı öpücüklerle vb ifade edebilirler
aslında ön sevişme hariç sadece sokuş döneminde ortalama süre 7 dk. bir süre bekledikten sonra tabikide devam edilir, ve o an erkekğin motivasyonu bozulmasın diye yalamaya devam etmek lazım.
İlk defa sokacak erkek erken bośalır en fazla 30 sn a. mïn sıcaklığından biraz bekler toprlanmadi için tekrar kaldırır ya da kaldirttirir sonrasi daha fazla sürer o zaman kadına daha fazla zevk verir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yapılıyor evet. kendimden pay biçerek söyledim tabi diğer el mahkumları bilemem 😃