O sırada yabancı kızlar.. 😂 sarı diye yok sanıyorsunuz isveçe gittim kolundaki kılı alan kimse yok hepsi sapsarı bazı erkekler onların vajinasında bile kıl çıkmıyor diyor nasıl bir cahillik seviyesi bu..

O sırada yabancı kızlar.. 😂 sarı diye yok sanıyorsunuz isveçe gittim kolundaki kılı alan kimse yok hepsi sapsarı bazı erkekler onların vajinasında bile kıl çıkmıyor diyor nasıl bir cahillik seviyesi bu..
Tüy ayrı bir şey kıl kökü ayrı bir şey. Türkiyede en batı illerdeki kadınlar hariç geri kalanında sakal kökü gibi kalın kıllar var. Genetik yapıyla ilgili. En batı dediğim İzmir tekirdağ bursa çanakkaledekilerde kalın kıl kökü olmamasının sebebi ise balkanlardan göç etme avrupa genlerinin olması. İç anadolu ve doğu taraflarındaki kadınların kıl kökleri sakal gibi
Kuş muyuz biz tüy değil kıl o ırk fark etmeksizin yabancı görünce gözünüz dönüyor 😂 sarışın iskandinav olup çok kıllı olanlarda var şu aşağılık kompleksinizi bi kenara bırakın
Sen bu soruyu yazıp sorup isyan ettiğine göre gözümde canlandın. Şöyle bi dişi recep ivedik hahaha
Ben de sarışınım cahil insan görünce kendimi tutamadım
Kadın dediğin tüy kıl olmaz diye bir şeyi savunmuyorum. Meme arasında kıl olanları gördüm tüy değil kıl. Biraz da bakımla ilgili. Memeye yumulacaksın sakalına sakal batıyor. Beni de anla azıcık ya😂
Abicim meme arasında KALIN KIL OLMAZ o hormonel bozukluktur hastalıkla dalga geçmek yakışmaz kimseye
Cevap
16Cevap
Avrupalı kadınları tüysüz zanneden Türk erkeğine koltuk altı almayan bıyıklı Fransız kız şoku 😂😂
Fransızlar çok kötü ya almıyorlar evet terin üstüne parfüm sıkmayada bayılırlar bu fotodakilerde rus ve isveçli onlarda almıyor
Evet Erasmustan arkadaşlarımdan biliyorum 😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Bir umut diyorlar işte. Bizim kızlar malum bizlerle yarıştığı için kıl tüy konusunda.
Abartmayın sizde
Keşke abartsak
Ben neden görmüyorum o sizinle yarışan kızları
Hiç mi çevrende kolları örüp boncuk takacak kıvamda olan yok?
Hiç mi faulleri olan yok.
Yazın bile denze gittiğimde beli uzun uzun kıl dolu olanları görüyorum bir de onları sarartmışlar
Hayır hiç görmüyorum türk kızları çok egolu ama bi o kadarda bakımlı nişantaşındayım şu an burada o özelliklerde birisini bulmak imkansız adım başı güzellik merkezleri dolu, sarartma işine gelirsek siyah kıllardan iyidir avrupalılarında öyle zaten.
Erkek gözünden iyisi kötüsü, sarısı siyahı yok. Kıl kıldır.
Kadınlar erkeklere b.. ok atıyor premses oldu diyorlar, dişil enerjileri yükseldi diyorlar, e biz de böyle kıllı tüylü eril enerjisi yüksek kadından hoşlanmıyoruz işte.
Bu konuda haklısınız benim sorumun asıl amacı türk kızlarını kıllı diyerek ezikleyip avrupalı kızları yüceltmeleri ama avrupalılarında kıllı olması 😂 kıl güzellemesi yaptığımdan değil.
Avrupalı diye gördükleri p.. ornolardan ibarettir.
Abla gece gece onu mu taktın ya. Git bi lazere kurtul
Sarışınım ben niye gideyim sen git.
iyi de öyle saaalak erkekler var diye neden hepimizi tek tip gibi genelledin
Sananların insan biolojisinden hbri yok sanırım
Böyle kızlara tüy yakışır yeter ki şişko ve çirkin olmasın
Türk kızları da güzel kim ne demiş ki yükseldim ama jdjdhhdjd
İygghh 😏 ne varsa bizim kızlarımız da var zaten 🥰😍
Erkeler başlığıyla soruların bir çoğunu kendimde göreniyorum kesin bende bir sıkıntı var
Ya da sadece bilinçlisindir 👍🏻
Bunu başkasından duymak güzel ben söyleyince ukala diyorlar😉
kıllı olsun ki vajinası, ne olacak? ben dahil öylesini seven çok var :D
Belkide kılsız değil daha az kıllı saniyorz
Yok siz direkt kılsız sanıyorsunuz
Daha egosuz sanıyordum
Orası doğru
O zaman sorun yok
ben almanım ben de cıkmıyo kıl
He ondan abd bayraklı fake fotoyu pp yaptın
Kıllı olsa nolur ki yeterki duş almış olsun
Onu yapmayan mı var
Denk geldim maalesef kıllı severim ben ama duş alması lazım şimdi buradan detay veremem ama öyle
Sustun
O konuda bizim kızlar daha temiz
Esmerler kıllı oluyor
İyiki isveçe gitmiş
Ben kılsız severim altbolge
Fena zoruna gitmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?