2 ayrı kişide de yasadım bunu ve saatlerce yapmasına rağmen boşalmadım bu yüzden 2 ye gelince ağrı oluştu ve o biçimde bırakıyorum bu hastalık olabilir mi? Asıl sorunum nedir sizce? Nişanlıyım suanda adam bunu bilmesin diye dokunmasına izin vermiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pozisyonlar, fanteziler, partneriniz, ortam, kombin vb. her şey seksten alacağınız zevki etkiler. Seks anında düşündükleriniz bile boşalma sürenizi etkiler. Şuandaki nişanlınız ile evlilik olursa uzunca bir süreç sizi bekleyecek ve bu süreçte seksten karşılıklı zevk almanız lazım. Eğer zevk alamıyorsanız ilişkiniz bir süre sonra çıkmaza girer. Bence bu konuyu onunla test etmeniz ve uyuma bakmanız lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAğrı oluşması çok doğal. O kadar kasılma sonrası gayet normal. Evet bizi etkiliyor sonuçta bu karşılıklı zevk alıp vermeyle alakalı bir şey. İlişki esnasında boşalman için doğru şeyi yaptığınıza emin misiniz? Aynı sorunu mastürbasyon yaparken de yaşıyor musun?
011 Yorumla
Soran1 yılMastürbasyon yapınca ağrı oluşmuyor ve evet kendimi kastıgımjn farkındayım belkide bu yüzden odaklanamayıp rahatlayamıyorum ama ben de aynı şeyi istiyorum zevk alamamak benim için de zor bişey
Cevap sahibi1 yılAslına bakarsan kendini kasmandan bahsetmiyordum. Sen farkında olmasan da zevk aldıkça vücudun kasılıyor. Ama odaklanamama konusunda haklısın. Odaklanamadığın veya kendini tamamen teslim etmediğin için boşalamama ihtimalin yüksek. Sessiz olmak zorunda olduğun durumlarda mı yaşıyorsun ilişkini? ya da seni rahatsız eden bir şey oluyor mu çevrende?
Soran1 yılToplum baskısı ve evet sessiz olmak zorundayım çünkü yanlış anlaşılabilecek bir yerlerde olmuyor
Soran1 yılOluyor bunlar*
Soran1 yılOysa erkek kadar bunu kadında ister yani ben öpüşmeyi sevişmeyi seviyorum
Cevap sahibi1 yılTüm bunlar odaklanmanı zorlaştırıyor olabilir. Tavsiyem kendini tamamen ilişkiye teslim edebileceğin, karşındaki insanın aldığı zevk kadar kendi alacağın zevki de düşünebileceğin yer ve zamanlarda ilişkiye girmen. Evet kesinlikle haklısın, biyolojik olarak libidolarimiz arasında hiçbir fark yok. :)
Soran1 yılErkeğin üzerine çıktığımı bilirim o raddeye kadar ilerler sonra bırakırım ya çok kötü bişey biliyorum devamı zevk vermiyor
Cevap sahibi1 yılTekrar aynı ağrıyı hissetmekten korktuğun için mi yoksa zevk alamayacağını düşündüğün için mi o noktada vazgeçiyorsun?
Soran1 yılHer ikisinden de
Soran1 yılKasık bölgesi bağırsak içi böyle doğum sancısı gibi giriyor nefesim kesiliyor değişik bir ağrı böyle ayy diyip kenara çekilip sakinleşmeyi bekliyorum resmen
Cevap sahibi1 yılEvet tam olarak boşalamamanın verdiği bir sancı bu. Biz erkeklerde de oluyor zaman zaman. Anatomik olarak bir problem olmadığını düşünüyorum. Ne kadar tecrübelisiniz bilmem ama mental olarak biraz daha rahat olup biraz da fanteziyle renklendirdikten sonra güzel bir oralla orgazmın kaçınılmaz olur. Genel olarak libidosu yüksek birisi misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıletkileyebilir,.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doktora gittn mi? Veya kendi kendini orgazm yapabiliyor musun?
012 Yorumla
Soran1 yılHayır ikisinede de hayır
Soran1 yılTecrübesiz olduğunu düşünmüyorum gayet iyi yapıyordu sıkıntının bende olduğunun farkındayım çünkü 2 kere geldi ve 3 saatten fazla 2 kez seks yasadım aynı günde
Soran1 yılBen rahatlayamıyorum bu yüzden ağrı giriyor karnıma ve bir noktadan sonra bırakıyorum tek taraflı oluyormuş gibi hissediyorum
Soran1 yılSevişmeden zevk alıyorum seksten almıyorum
Soran1 yılSürtünerek evet
Soran1 yılDenedim ve odaklanamıyorum evet
Soran1 yılYani ben bunun nişanlımla paylaşmadım utanıyorum çünkü.. bakire olmadığımı biliyor saygıda duyuyor hayatıma ve sekse hazır olmadığımı söylememe rağmen saygı duyuyor ama illaki yasayacagım ve adam bunu öğrenecek ondan sonra ne yapacağım onu düşünüyorum çünkü bunun sonu soğumaya bile gidebilir erkek için önemli bir konu
Merhaba, tabiki psikolojik anlamda etkiler, yetmediğini, tatmin edemediğini düşünür
00 Yorumla
1 yılben bu sorununu duzeltebılırım aynı sehırde ısek, etkıler ayrıca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesele saatler sürmesi değil ki, doğru noktalara el atmak...
070 Yorumla
Soran1 yılOralda bile boşalamıyorsam?
Cevap sahibi1 yılOralda zevk veriyor olabilir sana ama dediğim gibi, boşalmak için yöntem değiştirmesi gerekiyordur, yalama tekniğini yani.
Cevap sahibi1 yılAğzı o an orada olabilir ama dil, dudak hareketleri, boşta kalan ellerin ne yaptığı gibi çok detay var neticede...
Cevap sahibi1 yılBelki de klitorale çok alışmışsındır...
Soran1 yılMuhtemelen öyle peki bundan nasıl kurtulacağım
Cevap sahibi1 yılÖnce vajinale alıştır kendini, sürtünme haricinde içine parmağını ya da sert olmayan bir şeyi dene mesela
Cevap sahibi1 yılSabırla yap ve orası hassaslaşsa bile devam et, sonrasında da diğer elini de işin içine katıp, klitor. s kısmıyla ilgilen, oral gibi düşün.
Soran1 yılZevk veriyor zaten ama alışmak için biraz emek harcayağım gibi görünüyor umarım dediğiniz şey işe yarar olmadı evlendikten sonra bunu fark edince tedavi olurum
Cevap sahibi1 yılİki elin de orada olsun yani
Cevap sahibi1 yılTedavilik durum yok ki, alışma süreci sadece hepsi bu, vajinalle orgazm olduysan hep, normaldir bu durum. Kendini keşfe çıkman lazım
Cevap sahibi1 yılHa bu arada anlatım tarzım biraz farklı şeye kaçmış olabilir ama umarım doğru anlatabilmiş ve durduk yere yükseltmemişimdir...
Soran1 yılYok beni etkilemiyor öyle kolayca merak etme:))
Cevap sahibi1 yılHeh iyi iyii, şimdi aklında canlanır falan yanarız aman amann hahaha
Soran1 yılFazla isyekliyim evet doğru ama uzun zamandır seks yapmadım düğünü bekliyorum hazır olunca bunları uygulamaya koyulurum umarım işe yarar
Cevap sahibi1 yılİstekli olduğunu hissettim zaten, öyle bi auran yayılıyor insana 😂
Cevap sahibi1 yılAman aman elin düzgün dursun zaten, biraz özlet ya aaa hahahah
Cevap sahibi1 yılÇok sık yapıyorsan, sen sıkılırsın tabi o da var... 😅
Soran1 yılAkrep kadınıyım ama mutsuzum sjdjd
Cevap sahibi1 yılEyvah akrepsin demek bir de, seni gidi seni hahaha Şaşırmadım gerçi 😅
Cevap sahibi1 yılAkrep kadınlarını mutlu etmek kolaydır aslında ama hahaha
Soran1 yılİstekli olmam biraz ondan da kaynaklı farkındayım ama zoru ve acıyı seviyorum yatakta sadece dışarıda kraliçe benim sjsjs
Soran1 yılO pek beceremiyor bazen canıda yanıyor ama seviyormuş beni
Cevap sahibi1 yılZaten keyifli kısmı da o değil mi ya, dışarıda aslan yatakta elleri bağlanmış, tamamiyle itaatkar bir ceylan yavrusu hahaha
Soran1 yılGitmemesi sevgisi besliyor beni ve daha çok arzu duyuyorum ama gururumdan da izin vermiyorum o bilmiyor onu düşünüp arzuladığımı
Cevap sahibi1 yılVay bee 😅 Bir boğa burcu olarak kıskandım, burçlardan çok anlamam ama tehlikelidir bu da bilirsin, belki biraz şeytan tüyü vardır bilemem hahaha
Soran1 yılÇocukken de öyle manyak oyunları oynardık ellerimi bağlatırdım nereden bileyim bunun iç güdü olduğunu.. böyle kaçırıldım çaresizmişim kaçamıyorum hayal gücüm bile çok değişikti kız kardeşimi bağlamıştım ağzınıda kapatmıştım yere düşmüştü annem baya kızmıştı bana sjsjs
Cevap sahibi1 yılHahaha sende biraz tatlı delilik de varmış hee
Cevap sahibi1 yılAma o zamanlar masumdun tabii, şimdi azıcık daha işin rengi değişiyor tabii 😅
Soran1 yılAkrep erkeği ile çok tutkulu ilişkimiz vardı ama sadık olamadı hala ister asla ona vermedim kıvransamda köpek olacaksın diyorum oda bir kral işte p.. bana ait olmayınca yaram oldu. Boğa erkeği ilede iyi bir ilişkim vardı p.. Lik yaptım bende oyuna getirdim yattım ifşa ettim birde iftira attım adam neye uğradığını şaşırdı canımı yakmıştı rezil rüsva oldu insanların yüzüne bakamaz hale getirmiştim adam sinirden bayıldı
Soran1 yıl🤣🤣 ben biraz ruh hastasıyım
Cevap sahibi1 yılHak edene hak ettiğini verecek kadar cesur olman da güzel, yatağa girene kadar karakter özelliklerin müthişmiş bak 👌
Soran1 yılBirine de sokağın ortasında delirtti diye sevişirken bacak arasına vurdum adam kalkamadı bir daha sonra oradan gitmiştim
Cevap sahibi1 yılEllerin bağlanınca ruh hastalığın kalmaz, kediye dönüşürsün... Dur dur dur, zayıf noktanı bulduk bak hahaha
Cevap sahibi1 yılAğrıyı ben hissettim ya, top falan geldiği için zamanında 😅
Soran1 yılBunu intikam için yaptıysam kime ne yapmam adam bundan böyle ne bana nese başka kadına güvenmez şu an aslan kadınıyla evlendi onun yükselen aslan kendi boğa ben akrep kadınıyım belki aslan tarafıyla çakışıyordum. Onun egosu beni çok yaralamıştı ben itaatkar olmaktan çok erkeği yönetip oyunlarımla bana ait olmasını seviyorum nişanlım da Şu an daha pasif o da yengeç burcu o evcimen ben Özgür ruhluyum çok farklıyız
Cevap sahibi1 yılHah iyi ki bir araya gelmemişiz, ben daha aktifimdir mesela. Ha şüphesiz, kadın eğer işini biliyorsa, arada ona da bi şaşırtma imkanı vermek keyifli oluyor bence, ufak oyunlar bunlar hep 😅
Soran1 yılBence beddua aldım ben de ilişki sırasında boşalamayınca o ağrıyı yasıyorum sksks
Soran1 yılBoğa erkeğine ne yaptım biliyor musun
Cevap sahibi1 yılYa hahahaha işte bu olabilir bakk, feci ağrıdır çünkü ama seninkisi geçer ya 😂
Cevap sahibi1 yılYolla gelsinn, ne yaptın 😅
Soran1 yılElini tutup seni istiyorum dedim gözlerinde istekli halimi samimiyetimi görünce adam merdivenlere daha çıkmadan kucağına aldı nişan yüzüğünü çıkardı benle yatarken hepsini nişanlısına söyledim olanları
Cevap sahibi1 yılAaa nişanlısı vardı demek bir dee, fenasın senn 😅
Soran1 yılKucağına oturdum adamı oyuna getirdim ben kullandıldığımı düşünmüyorum çünkü bunu isteyen bendim ve bakire değildim bana koymadı yani beni aldattığı için huzurumu bozdu ben de onların huzurunu bozdum
Cevap sahibi1 yılHepsi haketmiş olanlar işte
Soran1 yılEğer benim canımı yakarsa tecavüz etti derim herkese ve bunu her türlü ispatlarım demiştim sksks
Cevap sahibi1 yılAksine nişanlısının da öğrendiği iyi olmuş bak
Soran1 yılEvet evet ben bunu durduk yere yapmadım beni aptal yerine koydu beni basit gördüğü için ben onu nasıl bir pislik olduğunu insanlara gösterdim bir de bunu istiyordum içimde kalmasın diye yaptım ahah
Soran1 yılAsıl o aptal duruma düştü
Cevap sahibi1 yılHelal olsun be minik ceylann 😂
Soran1 yılYüzüme gülerken oyuna düştüğünü göremedi
Cevap sahibi1 yılNe olaylar yaşamışsın ya
Soran1 yılNişanlısı benim de sevgiliyken elinden almıştı ben de onu böyle bir hediye verdim işte böyle evlendilerr simdi düzgün olmaya çalışıyorum çünkü nişanlım gerçekten iyi birisi ve beni çok seviyor bu yüzden ona sadığım bazen delirtsede masum oluşumu samimiyetini görüyorum. Kızsam da onu ağlatsam da ondan vazgeçmeyeceğim o da bunun farkında
Cevap sahibi1 yılDizi izler gibi okudum, yarana bastırmayacak duruşun var ya, o iyi... Akrep olmanı da iliklerime kadar hissettim mesela 😅
Soran1 yılAhah akreplerden uzak dur yine de her erkek kaldıramaz
Cevap sahibi1 yılDüzgünsün bence ya 😅 o kadar şey konuştuk, buna bile şelale olabilenler mevcut malum. Kendine hakim olup, etkilenmemen de güzel meselaa
Cevap sahibi1 yılKaldırdığımız akrepler oldu prenses, merak etme. Kaldırırız hee türlü de evelallah hahaha
Soran1 yılDeli dolu ruhlu bir kadın istiyorsan sana göredir duygusal bişeysen çok yorulursun dicem ama boğalarda bizle uyumlu oluyor genelde tutku var akrep ve boğa beni çok içine etkisine aldı toksikte olsa tekrar olsa yine yasardım gibime geliyor
Cevap sahibi1 yılDaha da delirtirim ben genel olarak hahaha ben de deliyim malum...
Soran1 yılSokmadıysa no problem djdjd
Cevap sahibi1 yılZaten anlaşıyoruz baksana, işte akrep boğa 😅
Cevap sahibi1 yılKelime oyunu da güzel hahaha kuyruğunu bağladım merak etmee 😉
Soran1 yılBirde kavga esnasında öpüşme hissi geliyor ya.. senle oynarım canın acır dediği için ağlamıştım sinirden
Soran1 yılNarşistsiniz var sizde de bu özellik
Cevap sahibi1 yılAksini iddaa edersem yalan olur, kavga sonrası biraz sert ama yoğun bir öpüşme hissi geliyor dediğin gibi. (düşünmemeliyim, düşünmemeliyiimm) hahaha
Soran1 yılNe acı çekmesi başkasıyla evlenecek kadar karaktersizsin demişti mesela hiçbir lafını unutmadım 3 yıldır hala unutamadım bana yaptıklarını. Engeldeyim kaldırsa herhalde kıyamet kopar yine saldırırım buna
Cevap sahibi1 yılBu biraz fazla ağır olmuş tabi, ben tatlı tatlı çözülebilecek şeyleri kızıştırmayı seviyorum dozunda, sinir olsa bile öpüşmekle geçecek şeylerde tabii.
Soran1 yılSiniriniz var işte yapmıyorsunuz ben hiçbir boğada bunu göremedim kudurunca kadını itip yalnız kalıyorsunuz
Soran1 yılSakinleşmeyene kadar bana hiç dokunmamıştı ilişkimde sonu sekslede bitse bası onla baslamıyordu
Cevap sahibi1 yılAksine itmeyip çekerim ben, şimdi her şeyi öpmeyle çözmem tabi ki, gerçek bi insan nerede nasıl davranacağını bilir bence, ufak sinir bozucu şeylerde, ki o da bana aynısını yapabilir mesela, öpse sakinleşirim
Cevap sahibi1 yılBu arada boyun kaç?
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Boşalamaması bi sorun bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılBenze zevk alamıyor sun odaklanamıyorsun
00 Yorumla Sevmem 4 kere yaptım diyen daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOral iliskide mi boşalamadjn birleşmede mi
02 Yorumla
Soran1 yılHer ikisi de
Cevap sahibi1 yılPartnerin amator olabilie dogru yerlere dokunsa bosalirsin hemde kendinden gecerrk ortaliginyikarsin
Gizli Üye(36-45)1 yılBosaltmayi bilecek denemen lazim
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKuruyomusun?
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılKurumuyosan bosalman lazim alet kucuk mu
Soran1 yılAma ilişkinin ortasında bir ara bunuda yaşamıştım evet yormustu baya bi sonra o şekilde yatakta bırakıp giyinip gitmiştim adam kıvranmış tüm gün. Bu canım geciktirici kullanmıştı benim durumu fark etmesine u
Soran1 yılRağmen
Soran1 yılBayağı büyük acı vericiydi
Soran1 yılVe ben darım zaten bunu ikisinden de duymuştum erkeğin bir sorunu yok bende var
Cevap sahibi1 yılIlginc
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok sık mastürbasyon yapıyor musun
013 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılVe bu 8-9 yaşlarında başladı: (((
Cevap sahibi1 yılO yüzden boşalamıyorsun, azaltman ya da bırakman lazım
Soran1 yılAzalttım zaten ama bırakamıyorum seks bana zevk vermiyor bu kadar
Cevap sahibi1 yılDemek ki tamamen bırakman lazım, klitoral orgazma alışmışsın, birleşmek tatmin etmiyor seni, aynı sorunu ben de yaşıyorum ama acı sızı gibi şeyler olmuyor
Soran1 yılTamamen bırakırsam düzelir mi?
Cevap sahibi1 yılTabi, en azından sekse olan açlığından dolayı daha fazla zevk alıyor olacaksın, birleşme esnasında kendin de ellerinle uyararak boşalabilirsin
Soran1 yılElden de o zevki alıyorum içime girincede ama dahası olmuyor ve bunun karşı tarafta fark ediyor tabii ki bana sordu da 2 ayda insanda da aynı soruyu görünce biraz üzüldüm
Cevap sahibi1 yılAnlayabiliyorum, partnerin de yetersiz hissediyor haklı olarak, söylediğim gibi tamamen bırakman en iyisi şu an, ne kadar yükselsen de oynamamanı öneririm
Soran1 yılBir de daha 24 yaşındayım düşünün daha şu anda en güzel yaşlarımı yaşarken eksiğim gibi hissediyorum bu kadın için de zor bir şey
Cevap sahibi1 yılBi’ de bu kadar üstüne düştüğün bir şey olunca daha da zorluyor dimi
Soran1 yılEvet öyle
Cevap sahibi1 yılSağlık olsun, kafana da takmamaya çalış, daha da zorlaşmasın
Gizli Üye(30-35)1 yılTam tatmin edemiyor olabilirler mi?
07 Yorumla
Soran1 yılHayır zevk alıyorum da ama bundan fazlası olmuyor çok kötü bir ağrı giriyor odaklanamıyorum ağrıdan ağlayacak duruma geliyorum adamında dikkati dağıldı mafvediyorum bunu evlenince adamda illaki fark edecek acaba hastalık mı bu? onu düşünüyorum..
Soran1 yılOralda bile boşalamadım bunu hiç yaşayamıyorum acaba mastürbasyondan mı kaynaklanıyor çünkü böyle bir şey duymuştun orgazm olamıyormussun ama ben buna uzun süredir bağımlıyım bunu bırakamıyorum seksten daha çok zevk veriyor ama oda doyurmuyor
Cevap sahibi1 yılBir doktora görünmen iyi oluyor ağrılar normal değil
Soran1 yılAğrının sebebi bence boşalamamam çünkü zevke geliyorum ama rahatlamıyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman problem ne bilmem de sıkıntı o kadar zevk sonrası mastta oluyor mu*
Soran1 yılSarılmada etkileniyorum nişanlım da da ıslanıyorum sevişmekte istiyorum ama adam bunu fark edicek benle tem uyumu olmadığını anlıcak diye hazır değilim diye erteliyorum
Cevap sahibi1 yılPsikolojik de olabilir bilemem ama hemen doktora git hatta hem o alana hem psikoloji iyi gelir
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşalma taklidi yapsan bile erkek anlamaz.
00 Yorumla
1 yılCogu kadin bosalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeceriksizlermiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıletkilemez
00 Yorumla
1 yılUyumadın mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı