Cinsel Yaşam Moralim bozukken libidom yükselmiyor normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Mutsuzken canım sıkkınken canım tatmin olmak istemiyor su*lanmıyorum. Güncellemeler1 yıl 10 gündür tatmin etmedim kendimi Moralim bozukken libidom yükselmiyor normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Normal. Modunu libidon yönetiyor demek ki. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Libidomu modum yönetiyor olmasın o 😂 Yorumla s LastGuest 1 yıl Libidon yüksek olsa modun düşmez:) Yorumla Soran 1 yıl Her şey seks değil ki modumu libidom yönetsin. Hayatın sorunları üzüntüleri oluyor. Yorumla s LastGuest 1 yıl Öyle durumlar için tam tersi geçerli olabilir. Haklısın. Bizim de havamızda olmadığımız için tatmin olmayı bir kenara bırakmışlığımız oluyor. Tamamen normal bir şey bu yaşananlar. Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normal değil mi mk. Ne olsun istiyorsun? Hüngür hüngür ağlarken ordan da mı aksın 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 10 gündür yapamiyorum bu yüzden. Sonra cinsel istegim ölür diye endişeleniyorum. Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Önce moralini bozan şeyi halletmen lazım Sonra ona odaklanırsın Yorumla Soran 1 yıl Moralimi bozan şeyde halledilecek bir şey kalmadı ama yinede canımı sıkıyor işte Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Senin konuşup içini dökmeye ihtiyacın var. Bence bir arkadaşınla konuş anlat içindekileri Yorumla Soran 1 yıl Canımı sıkan arkadaşlar zaten. Gebersinler ikisinide sildim. Yorumla Slalombebeğim 1 yıl O zaman bu olanları bir başkasına anlat. İçindekileri dökersen rahatlarsın. Hala kin var içinde Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normalsin. Önce yüzünü güldürmek lazım, sonra isteğin geri gelir. 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Moral motivasyon ne kadar yüksekse istek fazla olur. 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Stresli üzgün ve mutsuz olduğumda hic aklıma gelmiyor kalkmiyir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aslinda dogru noktalara temas edersen yine yukselir ama cok boylr ölüm kalim meselwsi derecesinde bi konu varsa cok normal 0 0 Yorumla
metropolköylüsü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Normal tabi, mutsuzken niye sulanmak istiyorsun ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 10 gündür yapamiyorum bu yüzden. Sonra cinsel istegim ölür diye endişeleniyorum. Yorumla metropolköylüsü 1 yıl Hayır psikolojin normale döndüğünde libidon da normale döner merak etme, ya da seni mutsuzken bile uyaran güçlü bir afrodizyağın olmalı Yorumla Soran 1 yıl Hm öyle bir şeyim yok Yorumla metropolköylüsü 1 yıl O zaman yeşil çay, ananas suyu ve bolca tatlı tüket, mutluluk için de su, biraz daha çabuk yükselebilirsin böylece Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Canını sıkan nedir ki? 0 4 Yorumla teomann35 1 yıl Yardımcı olayım Yorumla Soran 1 yıl Sağol reelde kavga ettiklerim moralimi bozuyor Yorumla teomann35 1 yıl Akrabalar falan mı? Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş çevresi vs Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal sinir stres dusurur 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Normal niye yukselsin 0 0 Yorumla
cancan0703 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Normal tabi canın sıkkınken zevk alamaz sın 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Normal bence. Bende de öyle oluyo 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normaldir genelde öyle oluyor 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Mantıklı kanka böyle olması lazım yani 0 2 Yorumla Rijit 1 yıl Aç ayı oynamas Yorumla Rijit 1 yıl Gibi bişey bu durum shdhsh Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olması gerekende o zaten 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olabiliyor maalesef 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
hakan1970 Takip Et Xper 5 Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Kafanı boşalt sonra kendini 0 1 Yorumla hakan1970 1 yıl Istermisin Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Su serp ustune 0 1 Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Acele etme bir gun olursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Normal. Modunu libidon yönetiyor demek ki.
Libidomu modum yönetiyor olmasın o 😂
Libidon yüksek olsa modun düşmez:)
Her şey seks değil ki modumu libidom yönetsin. Hayatın sorunları üzüntüleri oluyor.
Öyle durumlar için tam tersi geçerli olabilir. Haklısın. Bizim de havamızda olmadığımız için tatmin olmayı bir kenara bırakmışlığımız oluyor. Tamamen normal bir şey bu yaşananlar.
Normal değil mi mk. Ne olsun istiyorsun? Hüngür hüngür ağlarken ordan da mı aksın
10 gündür yapamiyorum bu yüzden. Sonra cinsel istegim ölür diye endişeleniyorum.
Önce moralini bozan şeyi halletmen lazım Sonra ona odaklanırsın
Moralimi bozan şeyde halledilecek bir şey kalmadı ama yinede canımı sıkıyor işte
Senin konuşup içini dökmeye ihtiyacın var. Bence bir arkadaşınla konuş anlat içindekileri
Canımı sıkan arkadaşlar zaten. Gebersinler ikisinide sildim.
O zaman bu olanları bir başkasına anlat. İçindekileri dökersen rahatlarsın. Hala kin var içinde
Normalsin. Önce yüzünü güldürmek lazım, sonra isteğin geri gelir.
Moral motivasyon ne kadar yüksekse istek fazla olur.
Stresli üzgün ve mutsuz olduğumda hic aklıma gelmiyor kalkmiyir
Aslinda dogru noktalara temas edersen yine yukselir ama cok boylr ölüm kalim meselwsi derecesinde bi konu varsa cok normal
Bişey desem gülersin benimde molarim bozukken değişik bişey oldu
Normal tabi, mutsuzken niye sulanmak istiyorsun ki
10 gündür yapamiyorum bu yüzden. Sonra cinsel istegim ölür diye endişeleniyorum.
Hayır psikolojin normale döndüğünde libidon da normale döner merak etme, ya da seni mutsuzken bile uyaran güçlü bir afrodizyağın olmalı
Hm öyle bir şeyim yok
O zaman yeşil çay, ananas suyu ve bolca tatlı tüket, mutluluk için de su, biraz daha çabuk yükselebilirsin böylece
Canını sıkan nedir ki?
Yardımcı olayım
Sağol reelde kavga ettiklerim moralimi bozuyor
Akrabalar falan mı?
Arkadaş çevresi vs
Normal sinir stres dusurur
Normal niye yukselsin
Normal tabi canın sıkkınken zevk alamaz sın
Normal bence. Bende de öyle oluyo
Normaldir genelde öyle oluyor
Mantıklı kanka böyle olması lazım yani
Aç ayı oynamas