Bu yüzden evlenme fikrinden bile vazgeçtim burada gördüm karım tatmin etmiyor diyenleri zaten yüzü vücudu güzel olanlar seviliyor. Siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgi ile memenin bir ilgisi yok ki. Meme fiziksel bir şey, sevgi ise manevi. İkisi birbirinden farklı şeyler.
Arzulanmamak veya seksi bulunmamak hadi neyse ama sevginin bununla bir ilgisi yok. Sevilmeye layık olan karakterin, kişiliğin, duruşun vs.
Daha az seksi görünebilir çünkü meme ayrıca seksi duruyor çoğunluk için ama artık hem estetik diye de bir şey var hem de seksilik sadece meme ile olmuyor.
Mesela Cansu Dere de benzer bir fiziğe sahip ama seksi değil diyenin gözleri bozuktur 😂
01 Yorumla- 1 yıl
Bak denk geldi dinlerken. Meme yok diyorsun ya, böyle bir kadının memesi olmasa ne olur, kalçası olmasa ne olur, kilosu olsa ne olur?
Şu şarkıyı şöyle söylüyorsa varsın hiçbir şeyi olmasın
https://youtu.be/ikg-uECqM5g?si=AB_0peosiWfSTh_O
En İyi Cevaplar
1 yılAh su kizlar, kızlarımız. Eminim sorun edilmeyecek bir sorundur hatta sorun bile değildir ama mükemmeliyetçi kızlarımız durup durup dertlenecek birsey buluyorlar. Sevilmeye tabi ki layiksin. Ama siz kizlar bu kadar kafaya takiyorsunuz ya herseyi. İşte ondan erkenden çöküyorsunuz. Takma olduğun gibi sev kendini ve genc kal 😉
02 Yorumla
Soran1 yılYatınca iyice erkek gibi oluyor dümdüz çok itici ortası çok ayrık berbat
- 1 yıl
Yahu yatinca tabi olur kocaman olanlar bile kucucuk kaliyor. Ister istemez yayiliyor bu kadar insafsiz olmayin onlara karsi. Zaten aksama kadar takke icine hapsoluyorlar bir de sizin takintilarinizi çekiyorlar yazik onlara yazik. Biz sizden daha iyi biliyoruz valla degerini 😃 iyidir iyi hakkini yeme haksizlik etme 😉
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzellik belki hormon seviyen düşüktür. Ben elemana olm çilek yeme kadınlık hormonun artar diyodum her geldiğinde çilek yiyordu. Memesi büyümüş ameliyat oldu küçülttü
Demem o ki kadınlık hormonunu arttıran şeyler tüket. Yüzün de çocuksu mu yoksa
00 Yorumla
1 yılYanlış düşünüyorsun hayatım
Seni bu şekilde kabul edecek sevecek biri illa ki vardır canım
Kendin haksızlık yapıp üzülme lütfen
En azından silikon taktıra bilirsin bi tanem00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılseni seven meme için değil kalp için sevsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYorumlarıni okudum da. Büyük meme başlı başına sorun en başta sarkma problemi oluyor maalesef ikincisi sırt ağrısı boyun ağrısı yapıyor. Ben hiç memesi büyük olup övüneni görmedim hep şikayetciler. İkinci kararma var demişsin bunun çözümü var doktora git göster onlar orayı çözüyor merak etme tedavisi var. Mantardan kaynaklı demişsin de bende kronik mantar var ama kararma yok. Ada veya jilet kullaniyosan ondan kaynaklı. Burnun ne güzel işte herkes estetikli herkes herkese benziyor. Kusura bakma sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Bide evlendikten sonra hele çocuktan sonra göğüsler büyüyor. Sağlığın bir gün gidince ben ne saçma şeyleri dert etmişim diyeceksin. Silkelen kendine gel. Sırf senin güzelliğin için seven birinin zaten sevgisi geçicidir. Bunda. Emin olabilirsin. Hayat kısa kendin ile ilgilen kendini geliştir. Elin oğlu için kendini üzmeye değer mi?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle düşünme. Benim de goguslerim küçücük.. Ona rağmen evliyim çok da mutluyuz. Üstelik sarkmış, sirt ağrısı yapan kocaman balon gibi goguslerdense böylesi daha güzel. Hatta yeni bi araştırmaya göre küçük göğüs elitlik oluyormuş. :) takma kafana. Seni seven her şekilde sever.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılKimse kimseyi memesinin ufaklığından dolgunluğundan dolayı sevmez bu bir sen memeni beğenmediğin için böyle düşünüyorsun. İkincisi çözümsüz değil kendini daha iyi hissedeceksen slikon yaptırırsın
10 Yorumla Bu konuda ciddi anlamda özgüven sorunun olduğu açık, evet göğüsler yardımcı üreme organı olarak sekte de haz verir, ama küçük olması sevilmeye layık olmadığın anlamına gelmez
12 Yorumla
Soran1 yılYok denecek kadar küçük diyorum ama düz bildiğin
1 yılÖncelikle göğüs değil meme dir. Olmaması sevilmeyeceğin anlamına gelmez bence büyük bir sorun değil tıp ilerledi artık her köşe başındaki poliklinikler bime meme protezi takıyor komik rakamlara o yüzden üzülüp hayatı kendine zehir etmene gerek yok.
00 YorumlaNe ezikçe bir düşünce erkeği tatmin etmek mi yaratılış amacın senin?
25 Yorumla
Soran1 yılDeğil ama dış görünüş önemli sonuçta sevilmekte
Soran1 yılKapsamasa bile başka kusurlarım da var zaten
- 1 yıl
Seni de Allah yaratmış güzelim sen de bir insansın ne alaka niye öyle kötü kötü düşünüyorsun ya herkesin bir kusuru vardır fiziği o iyi olanlar daha mı iyi seks yapıyor yok önemli olan insanlık bence
- 1 yıl
Mesela abin küçük göğüsleri seviyorum diyecek meselesi bu herkesin herkese bir ortak sevilen yönleri vardır
Gizli Üye(30-35)1 yılKusur goguslerin de değil, kafanda. Sen iyimisin. Ufak göğüs her zaman iyidir. Daha sağlıklıdır. burada beğenmiyorum vay esim soyle böyle diyenlerin niyetleri farklı. Sen önce kafanı düzelt. Ve gercekten çok şanslısın farkına var bunun.
05 Yorumla
Soran1 yılYa soruyu sorma tarzına göre de değişiyor ben bunu bu şekilde değil de böyle göğüs itici midir diye sorsaydım eminim hepiniz itici falan derdiniz hal böyleyken fazla söze gerek yok
Cevap sahibi1 yılBence hiç bir şekilde değil.
Cevap sahibi1 yılYani itici değil.
Soran1 yılÖyle olmasa bile yine de iyi görünüşüm yok zaten
Cevap sahibi1 yılNeden oyle düşünüyorsun ki
1 yılDümdüz değildir herhalde. Ayrıca tatmin etmiyor diyenler vicdan rahatlatıyo en Seksi hatunu ver yine aldatırlar
02 Yorumla
Soran1 yılDümdüz maalesef bedeni 65b
- 1 yıl
B ise düz değildir A olsa düz dersin
Ben şahsen insanların karakterine ve kalbine bakıyorum. Böyle insanlar bulun. Her şey fizik değil. Güzellik en fazla 5 yıl sürer.
06 Yorumla
Soran1 yılEn fazla 5 yıl değil 20 yıl falan kalıyor güzeller sevilsin zaten geberip gitcem
Soran1 yıl15 yıl
Soran1 yılAbartıyorsun 5 yılı geçtiği halde hala güzel kalan var gayet de 15 yıl iyi
1 yılsende seni herhalinle seven birini bul fizige gore seven birine bakma
12 Yorumla
Soran1 yılO iş öyle olmuyor dış görünüş önemli sanki sen beğenmediğinle olacaksın da
- 1 yıl
ben dış gorunuse bakmadim sevdigimde
1 yılGöğüs küçükmüş büyükmüş bunlar önemsiz şeyler en başta sevgi gelir seni seven öyle sevsin sonra istenilirse büyütebilirsin
00 Yorumla
1 yılKalpten seven biri bunu takıntı yapmaz. Ben yapmam. Olduğu gibi kabul ederim. Avuç içini doldursun yeter, ki doldurur zaten.
01 Yorumla- 1 yıl
Kaç yaşındasın?
Gizli Üye(18-24)1 yılBilmiyorum şahsen benim çok sevdiğim biri olucak bide namuslu olucak kafa dengim olucam değil memesi bacakları filan olmasa bile ben okeyim ama bu kadar az şey istememe rağmen 3 ünü hiç bi kızda denk getiremeidm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Sana katılmıyorum biraz kendine güvenmeyi mi denesen? Bu denli kendini alçaltman çok gereksiz
11 Yorumla- 1 yıl
Meme önemli ama bence
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılGögüs yoksa dont abi ya tahta gibi hiç sevmem gögüs olması lazım en az C cup olması gerek
00 Yorumla Herkes büyük göğüs sevmez ki belki eşin benim gibi küçük göğüs sevecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Şu sitede aklı başında kimse yok sanırım fiziksel özellikler aşka engel olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesele gögüs degil bence psikolojik bir surecten geciyorsun. Göğüsün boyunada care var her seye care var. Önemli olan seni sevebilme potansiyeli olan egitimli kulturlu birine şans vermen
00 YorumlaBaşka kusurlar demişsin de kusursuzu var mı yahu? Kim bilir kusur dediğin de nedir artık?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılbende tam tersi küçük göğüslü kadınları daha çekici buluyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYemin ederim küçücük göğüs e bayılırım o ne iri yarı ıgrenç olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Memen için seveceğine hiç sevmesin takılma böyle şeylere derim
06 Yorumla
Soran1 yılEvet diyenler de var ama
Soran1 yılDış görünüş sanki hiç önemli değil
Soran1 yılYüzü gözü yanık izleriyle dolu veya şişman biriyle falan evlenir miydin acaba
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bizim fikrimiz belli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılkendinizde takıntı yaptıgınız şeyleri erkeklerdede yapıyorsunuz hiçbiyerini begenmiyorsunuz erkeklerin
02 Yorumla
Soran1 yılBen yapmıyorum
- 1 yıl
yapmasaydın memelerini takmazdın bu kadar abartıyorsunuz çünkü
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni seven her turlu sever. Ama mantikla evlenen birisi sevmez tabiki. normal. begendigi bir tipi arar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir erkek sana kadınlığını hissettiremeli ki sen de ona erkekliğini hissettir. Doldurmak erkeğin işi 👹
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayatım yanlış düşünüyorsun seni seven öyle de sever kendini öyle görme lütfen
10 Yorumla
1 yılSeni seven böylede sever ne takıyorsun ki özgüvenini yüksek tut
00 Yorumla
1 yılher şey meme değil seven erkek böyle şeylere takılmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılo kadarda değildir kız
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYahuu ne alaka simdi bu
02 Yorumla
Soran1 yılAma yok cidden mesela kimse 100 kilo sağlıksız biriyle olmak istemez burada sağlıksız bir durum yok ama görüntü önemli sonuçta üstelik sadece bu da değil başka birsürü kusurum var evlendiğim insana da yazık olabilir
- 1 yıl
Ne kusurlar var. Ortalikta konusmayalim soylermisin
1 yılSen de silikon taktırırsın.
01 Yorumla
Soran1 yılKimse için yapmam değmez
Cok büyük bir sorun değil
02 Yorumla
Soran1 yılAma biraz sorun ndndnd
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Küçük olsun daha iyi. Ben emerek büyütürüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlgisi yok. Hepsinin keyfi ayrı.
00 YorumlaNe alakası var ya. Olur mu öyle şey
00 Yorumla
1 yılSaçmalama çok daha güzeldir küçük meme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılKüçük memeli kadınlar da arzulanmayı hak ederler.
00 Yorumla
1 yılLibidon yuksekse ve ateşli isen sorun olmaz.
00 Yorumla
1 yılMemenin küçüğü makbuldür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılKüçük göğüs severim ben
00 Yorumla Çok yanlış düşüniyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFızıgın guzeldır gogsun yoksa der etme
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen çok severim küçük göğüslileri
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOf minik meme bayılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe alaka, popo nasıl
00 YorumlaBir kaç emmeye buyur zaten
00 Yorumla
1 yılHer şey meme değil
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Büyük sarkık olmasından iyidir
00 Yorumla
1 yılHer şey göğüs değil ki
016 Yorumla
Soran1 yılEvet ama önemli sonuçta az da olsa
- 1 yıl
Mesela diğer bölgelerin nasıl
- 1 yıl
Kalça bacak bel vajina bunlar nasıl
Soran1 yılVajina bölgesinde kararma var ama şekli güzel belim kalın bacaklarım kalın
- 1 yıl
Kalça
- 1 yıl
Kalın bacak çok çekici aslında biliyor musun
Soran1 yılKalçam küçük
- 1 yıl
Vajinal kararmasinda çözümü var aslında
- 1 yıl
Göğüs bedenin ne
Soran1 yılKimsede olmuyor mu bu kararma onu da anlamıyorum ben
Soran1 yıl65b bedenim
- 1 yıl
Dertleşmek ister misin
- 1 yıl
Bir çok kadında var aslında ama çözümü var işte göğüslerin de çözümü var
- 1 yıl
Fiziğin gayet iyi bence hemde sen şanslısın aslında
Soran1 yılNiye şanslıyım
- 1 yıl
Sütyen derdin yok
Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Nasıl olmadığı için ufakmi
06 Yorumla
Soran1 yılLimon kadar bişey
Soran1 yılEvlenmemeye karar verdim bu yüzden
1 yılSaçma yaklaşım
06 Yorumla
Soran1 yılValla ben güzel olmayanın sevildiğini görmedim
- 1 yıl
Sadece göğüse bağlaman saçma ama
Soran1 yılO da etken demek ki dmkdn
- 1 yıl
Etken mi evet, her şey mi hayır
Soran1 yılBaşka kusurlarım da var
- 1 yıl
Onları da yaz o zaman sksjks. Hiçbirimiz mukemmel degiliz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yıl75 olsun benim olsun
02 Yorumla
Soran1 yıl65b bedeni
- 1 yıl
O ne oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılniye evlenmiş ya o zaman
00 YorumlaKüçük olması daha iyi
00 Yorumla
1 yılNeden böyle düşünüyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılNasıl yani göğsün yok derken kaç beden ki
00 Yorumla Saçmalık
00 Yorumla
1 yılEvet öyle.
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!