Cinsel Yaşam Sevgilimin önü hafif böyle ıslak gördüm bugün sebebi nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çekiniyorum da sormaya merak ediyorum? Sevgilimin önü hafif böyle ıslak gördüm bugün sebebi nedir beyler Sevgilimin önü hafif böyle ıslak gördüm bugün sebebi nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşemiştir damlatmıştır ya da bir şey dökülmüştür erkeklerde penislerinde öyle ıslanma olmaz kizlar gibi öyle naptım sulandım olmaz penis kalkar sadece 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Temasta bulunduysaniz etkilenmis olabilir ama gelen zevk sıvısı öyle disardan belli olacak kadar ıslaklık yapmaz 0 0 Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Merhaba gel bakalım kafandaki soruları açıkça cevaplamak isterim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sordum işte birneviterapi 1 yıl her şey burada konuşulmaz sana özel olan sana özel kalmalı Soran 1 yıl Hee aynen
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. temasta bulunduysanız o an etkilenmiştir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Normal mi sence Yorumla sedomania2 1 yıl tabiki normal Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Altına işemiş prostat başlangıcı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yoo ama öyle olsa lavaboya gider Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Tamam işte prostat başlangıcı tutamıyor işiyor Yorumla Soran 1 yıl Tamam da tıvalet var mekanda bende öyle düşündüm tuvalete gitmeden kalktık Yorumla Soran 1 yıl Ya kafayı mı yedin diyelim ki çişi geldi tutmadı damladı tuvalet varken neden gitmesin 1 2 saat gitmedi tuvalete ıslandıktan sonra diyorum dikkat ettim anlamıyon muuu Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onunla ne yapmıştın, onu da söyle 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Daha yeni ilişkimiz sarıldık Yorumla BalalarBabası 1 yıl Çocuk sanırım tam çocuk.. Sarılınca ereksiyon olup üstelik zevk suları geliyorsa durum fenâ Yorumla Soran 1 yıl 25 yaşında neden fena olsun ki Yorumla BalalarBabası 1 yıl 25 mi? Enteresan.. Boşalmamış ama zevk suları gelmiş Yorumla Soran 1 yıl İyide burada yorumda bi adamda bende zevk suyu oluyor diyor bazıları olmuyor diyor demek ki kişiden kişiye değişiyor ayrıca bunun yaşla ne alakası var Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Madt yaptıysa islanir 0 1 Yorumla Hadiiyani 1 yıl Pantolon üzerinden mastürbasyon Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bosalmiş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zevk suyudur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkekler ıslanır mı Yorumla criollo 1 yıl Evet yoğun ereksiyon sonrası Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zevk suyundan 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zevke gelmiş 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kalkmış inmiş 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zevk suyu gelmiştir 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Erkeklerde oluyor mu zevk suyu, Yorumla aliakarrr 1 yıl E tabiki Yorumla Soran 1 yıl Olmaz diyorlar yorumlarda Yorumla aliakarrr 1 yıl Kim diyor 😂 benden gelen ne acaba manyak mı bunlar 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim yaa demek ki zevk suyu bende kafaya taktm Yorumla aliakarrr 1 yıl Azıcık di mi Yorumla Soran 1 yıl Evet çok az Yorumla aliakarrr 1 yıl Tamam işte sizde ki gibi çok olmuyor zaten Yorumla Soran 1 yıl Yok o kadar değildi evet Yorumla aliakarrr 1 yıl Ne zaman gördün Yorumla Soran 1 yıl Bugün Yorumla aliakarrr 1 yıl Sevişirken mi Yorumla Soran 1 yıl Sarıldık öptü beni sevişmek değil Yorumla aliakarrr 1 yıl Pantolona kadar çıktı mı Yorumla Soran 1 yıl Yani şöyle bi damla gibi dikkat çekecek kadar değil benim gözüme çaptı ama Yorumla aliakarrr 1 yıl Anladım sende oldu bişeyler Yorumla Soran 1 yıl Anlamadm Yorumla aliakarrr 1 yıl Sen etkilendin mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla aliakarrr 1 yıl O zaman normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İşemiştir damlatmıştır ya da bir şey dökülmüştür erkeklerde penislerinde öyle ıslanma olmaz kizlar gibi öyle naptım sulandım olmaz penis kalkar sadece
Temasta bulunduysaniz etkilenmis olabilir ama gelen zevk sıvısı öyle disardan belli olacak kadar ıslaklık yapmaz
Merhaba gel bakalım kafandaki soruları açıkça cevaplamak isterim
Sordum işte
her şey burada konuşulmaz sana özel olan sana özel kalmalı
Hee aynen
temasta bulunduysanız o an etkilenmiştir.
Normal mi sence
tabiki normal
Altına işemiş prostat başlangıcı
Yoo ama öyle olsa lavaboya gider
Tamam işte prostat başlangıcı tutamıyor işiyor
Tamam da tıvalet var mekanda bende öyle düşündüm tuvalete gitmeden kalktık
Ya kafayı mı yedin diyelim ki çişi geldi tutmadı damladı tuvalet varken neden gitmesin 1 2 saat gitmedi tuvalete ıslandıktan sonra diyorum dikkat ettim anlamıyon muuu
Onunla ne yapmıştın, onu da söyle
Daha yeni ilişkimiz sarıldık
Çocuk sanırım tam çocuk.. Sarılınca ereksiyon olup üstelik zevk suları geliyorsa durum fenâ
25 yaşında neden fena olsun ki
25 mi? Enteresan.. Boşalmamış ama zevk suları gelmiş
İyide burada yorumda bi adamda bende zevk suyu oluyor diyor bazıları olmuyor diyor demek ki kişiden kişiye değişiyor ayrıca bunun yaşla ne alakası var
Madt yaptıysa islanir
Pantolon üzerinden mastürbasyon
İşemiş ya da zevke gelmiş iğrenç
Islanmış sadece
Erkeklerde de olur
altına işemiş...
Bosalmiş
Hayır
Zevk suyudur
Erkekler ıslanır mı
Evet yoğun ereksiyon sonrası
Zevk suyundan