Senın soruna veya yorumuna gelmedim, sen benim görüşüme geldin, senin zoruna giden nedir hakaret dahi etmedim saygı duymuyorum dedim özgür ülkedeyiz ya görüşümü de rahatlıkla soyleyebilirim. Yç
Benim ülkemde yaşadığın için insanlara saygı duymaman ve bunu dine dayandırarak haklı göstermen zoruma gitti. Çünkü ben ülkemde böyle kişileri görmek istemiyorum ama maalesef varlar yapacak bı şey yok sana iyi günler diliyorum ama umarım kafa yapın değişir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Değilim ancak LGBT kişileri dışlamıyorum.
Hayır dışlıyorumda eşimin cocukluk arkadası var kızdan uzak duruyorum görmemezlikten dahi geliyorum
Nasıl bir kız
Lezbiyen
Tarzı
Ne bileyim tarzını canım sende erkekten farksız işte
Ben onlara aşık oluyorum
Maalesef sevgilisi var
Tamamen cehalet ya biri senin kafandaki örtüye saygı duymak zorunda ise sen de onun yönetimine saygı duymak zorundasin
Allah'ın lanetlediği birşeye saygı duymam
Ben de böyle birine cevap bile vermem zaten. Cehaletinizde boğulun
Acık insana saygım var ama rabbimin yarattıgı cinsiyeti değiştirmeye calışana saygı duyamaam
Ne gerek var saygi duymana ona da saygı duyma herkes senin fikirlerine göre yaşasın ne istiyorsan onu yapsınlar
Senın soruna veya yorumuna gelmedim, sen benim görüşüme geldin, senin zoruna giden nedir hakaret dahi etmedim saygı duymuyorum dedim özgür ülkedeyiz ya görüşümü de rahatlıkla soyleyebilirim. Yç
Arkadasa hakaret dahi etmedim onun zoruna gitmedi yorumlaştık konu kapandı sen neden üstüne alındın
Benim ülkemde yaşadığın için insanlara saygı duymaman ve bunu dine dayandırarak haklı göstermen zoruma gitti. Çünkü ben ülkemde böyle kişileri görmek istemiyorum ama maalesef varlar yapacak bı şey yok sana iyi günler diliyorum ama umarım kafa yapın değişir
Senin ülken mi işine git canımı sıkma
Değilim ama biseksüel olanlar çekici geliyorlar bana
Evet biseksuelim normale göre libidom yüksek zevk almayi on planda tutan biriyim ya sen
Biseks kızları severiz
Hayir ama onlara karsida problemim yok!
Değilim.
Bilmem
Değiliz ablacım
biraz
Evet
Evett
Evet öyleyim
ne dio bu ya
aynen