Ne kadar saçma bi kere yaşadım sadece bunu illa bilicek belki ben paylaşmak istemiyorum geçmiş ve özel hayatım yani kimi ne ilgilendirir ben unutmuşum gitmiş tekrar konusu açılıcak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılÖzel hayatını geçmişini bilmediğim bir kadını kendi özel hayatıma evime, yakınıma sokmam eşim yapmam. Eş dediğin özelin olur ve her şeyini karşılıklı bilmek zorundasındır. Bakire olmayışına kılıflar, açıklamalar bulup vicdan rahatlatma bu söylediklerin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılDetayını bilmesine gerek yok. Ama toplumumuzda kültürümüzde bu biraz sorun. Sende sadece hayatımda biri oldu diyebilirsin. Buna takılan biri ise en azindan olay büyümeden kararını verip ona göre devam eder ya da yoluna gider.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki evlenirken bakire isen daha yavaş ve dikkatli yapar bakire olmayınca daha sert yapabilir onu bilmek gerekmezmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. İsterseniz yüzlerce kez yapın önemli olan sizin gibi bu konuları önemsiz bulan biriyle hayatınızı birleştirmeniz önemli olan bu
05 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka abi ya siz de iyice abarttınız yani o zaman önüne gelenle yapsın sonra ciddi düşünsün o zaman ne de olsa sorması yasak
- 1 yıl
Doğrusu bu mudur diyorum sizce yazdığımdan bunu mu anlıyorsunuz. Memlekette bu şekilde olan tonlarca adam var elbet gönlünce birini bulur diyorum. İsterse Manukyanın yanında yıllarca çalışır kendisini olduğu gibi kabul eden birini bulur yoluna devam eder bizene kimene size ya da bana düşmez diye düşünüyorum. Biz kendi bildiğimiz yoldan yürümeye devam ederiz olur biter.
- 1 yıl
Kendi bildiğimiz yoldan yürümemiz yetmiyor o tür şeyleri de normalleştirmememiz lazım
- 1 yıl
Sizin bu bahsettiğiniz yine bir başkasının hayatına müdahale etmek oluyor kimsenin buna hakkı yok benim demek istediğim bu. Ancak nerelerde bu konu istediğimiz şekilde seyir alır kendi aileni kurarsın o zaman olur kendi çevren, yakınların olur. Ancak onun haricinde başka şekilde normalleştirmemeye diyerek kimselerin hayatına müdahale edemeyiz. Bizim normal görmediklerimizde bizim hayatımıza sizin dediğiniz gözle bakmak istese sizce bu işin içinden çıkılır bir hal alır mı hiç sanmıyorum. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir. Sizin düşünceniz size başkalarının ki onlara diyelim
- 1 yıl
Öyle olsun tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBu durumun evleneceğin kişiyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında çok haklısın... Gelde örümcek ağlarına anlat..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsenin ailen bu kafaya problem yapmıyorsa kimseyi ilgilendirmez zaten. sen geniş bi ailedeysen kabullen geç kime açıklama yapıcaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKan düşkünü bi zar kafalı değilse zaten söylemene gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBnde ciddi evlilik düşünüyorum ve bu önemli değil bnim için
00 Yorumla
1 yılHer önüne gelene ver ama bunu evleneceğin adam sana değer veren bilmesin o zaman ne güzel dünya
01 Yorumla
Soran1 yılbi erkek olarak çok aşağılayıcı bu dediğin. bilebilir sorun değil ama ne gerek var ayıp bişey kime ne diye ben daha önce yaptım diyeyim bunu söylemek evleniceğim kişiyede saygısızlık geliyor ,
Mantik çercevesinde haklisin ama bu yalana giriyor ve cok ciddi bir yalan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKanka sen evlenirken nasıl altın istiyorsan bizde kullanılmamış sıfır kız istiyoruz
00 Yorumla
1 yılNeden bakire degilsin
00 Yorumla
1 yılOgrensede bence olabilir, sorun edilmemesi gerek
00 Yorumla
1 yılBence de çok saçma o yaptıklarını sana diyo mu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye verdin zamanında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrılmasından korkuyorum demiyonda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen onunkini sormuycak misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söyleme boş ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 945 cevap paylaştı. Öğrenmek zorunda mıymış
00 YorumlaKocan olacak ama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDiktir
17 Yorumla
Soran1 yılo zor iş
Cevap sahibi1 yılZor evet
Soran1 yıldiktirdin mi
Cevap sahibi1 yılDüşünüyorum
Soran1 yılöğrense nolur ki
Cevap sahibi1 yılTerk eder
Soran1 yılherkeste kanama olmuyo knk
Gizli Üye(25-29)1 yılSöyleme o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim için sorun yok bakire olmasads olur
00 Yorumla
1 yılSana katılıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire değilim, evlenirken bunu evleneceğim kişi neden öğrenmek zorunda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat