Cinsel Yaşam Kocaman beyaz şekilli kalçalar seksi midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Kocaman beyaz şekilli kalçalar seksi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. seksidir evet 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tam şaplaklık😋 özellikle anal doggydeAnal yapıyorsan 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapıyorum Yorumla AtılganPonçikMen 1 yıl Uff tam benlik 😍😋 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Seninkiler oyleyse gostersene beee bayiliyorum oylesine dokununca bile kizaran bembeyaz hassas 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evt morarıyor Yorumla fenrirt 1 yıl Kiyamam ben onlara oyyyyya da ne yalan soyluom yaaa 5 parmak izi birakirim ben onda avuclarken 😅Bi gorsek yaaa Yorumla
AhmetHasanCan Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Sarkık olmayan, aşırı büyük olmayan her renk kalça güzeldir. 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kocaman olması önemli değil çatlaksız selülitsiz dik olması ve kullanabilmesi önemli 0 0 Yorumla
10ferat1990 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Kime göre neye göre kocaman, görmeden yorum yapmak zor. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 116cm Yorumla 10ferat1990 1 yıl Büyük olduğunu düşündüren bir ölçü evet. Görmek imkansız galiba. Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Seksi değil diyen i.. bnedir 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Fkflfkgkgkgı Yorumla BforBaretta 1 yıl Yüze oturtunca boğmuyorsa sıkıntı yok Yorumla Soran 1 yıl Boğabilir.. Yorumla BforBaretta 1 yıl Tek kullanımlık olur o zaman Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla BforBaretta 1 yıl Olsun otur be sonrasında tokatlaya tokatlaya acısı çıkartılır elbet Yorumla Soran 1 yıl Sert guzel Yorumla BforBaretta 1 yıl Bence de Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kocaman ne kadar kocaman 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 117cm falan Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Çok iyi Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kocaman olması çekici değil 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Görmeden bişey diyemem 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Bilmiyorum. Giydigin elbise renk de etkiler 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. En sevdiğim elbette seksidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Cok kocaman değil ve sıkı ise evet... 0 33 Yorumla Soran 1 yıl Kocaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neye gore ölçüsü nasil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana büyük gelen bana normal gelebilir mesela... Yorumla Soran 1 yıl 116cm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadar da büyük degilmis. benim gogus ölçüm kadar.. Ve evet kesinlikle seksi. Birde bel biraz ince ise. 👍 Yorumla Soran 1 yıl Buyuk baya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana oyle geliyor. Türkiye ortalaması zaten 100 cm falandır. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayrica geriye doğru çıkıksa birde baya dikkat çeker. Yorumla Soran 1 yıl Bel inceyse buyuk oluyor. 100cm bel kalın buyuk degl zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ben kalça ölçüsü olarak dedim. Senin bel kac? Yorumla Soran 1 yıl Kakca 100 iste Yorumla Soran 1 yıl Benim bel 78 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oooooo o zaman görüntü süper. Birde arkanda olup görenler çok şanslı 😉 Yorumla Soran 1 yıl Cok zevk alıyolar arkama gecenler dkfjgk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan şüphem yok. Ama onları okşayıp tokata atmadan durabiliyorlarmi? 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Dovuyolar xd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Direkt çağrışım yaptırır zaten. Bu senin de hosuna gidiyor mu? Yorumla Soran 1 yıl Evet çok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok şanslılar o zaman. Sanrım her daim parmak izleri var orada Yorumla Soran 1 yıl Bazen diyelim dkfkgkgj morartan da oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dayanamayıp o noktaya gelebilirler normal 😀 ikisini bir arada görüp birde... iste yazamıyorum bile 🙃 kendini tutmak kolay değildir. Yorumla Soran 1 yıl İkisini derken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O pozisyonda ki manzara iste Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İki lobun arasında olan iki şey 😉 Yorumla Soran 1 yıl Benim delkler de pembe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Waaooww... iste onları diyorum tam olarak. İkisi bir arada... Yorumla Soran 1 yıl İkisini de yapıyolar ztn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ooooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence daha fazla konuşmayalım. Sonu iyi olmayacak 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buradan atilabiliriz 🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve dayanamaz bur yere gidiyor 😍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yas kacti senin? Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Harika. İyi masaj yapılır 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. beyaz ten ıyı vurunca cabuk kzarır 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Cok cabuk kızarıyor evt Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl guzel oluyo ıste boleel doruyo şap şap dıe ses cıkıyo Yorumla Soran 1 yıl Evet doggyde ozellikle Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl doogeyde bnyoda fayansalar yaslmısken gposızyon fark etmeksızn genel Yorumla Soran 1 yıl Ayn Yorumla
Jxwtrjzvcls Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Öyle kalça kimde var 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Bende Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Kocaman diyorsun bide kalptenmi götürmek istiyorsun bizi Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Dün nasilimda bir kız. kalcasini sormuştu kırmızı pantolonlu o kadar yazdım cevap vermedi belki sende olabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Ben hastayım büyük kalcaya Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Ben bırakmam seni kusura bakma ☺️ büyük kalça demeseydin bırakırdım Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Neden sustun 😭 Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Ya bak gidemiyorum Allah aşkına gör artık ya seni bekliyorum Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Niye susuyorsun onu söyle bari Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Zoruma gidiyor yemin ederim adam konusalimmi demiş kabul etmişsiin bana bakmiyorsun bile Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Gidemedim hala Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Heyyyy Yorumla Jxwtrjzvcls 1 yıl Gel 😭 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemde çok iyi olur 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Deli gibi hemde 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Tabii ki 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
seksidir evet
Tam şaplaklık😋 özellikle anal doggyde
Anal yapıyorsan
Yapıyorum
Uff tam benlik 😍😋
Seninkiler oyleyse gostersene beee bayiliyorum oylesine dokununca bile kizaran bembeyaz hassas
Evt morarıyor
Kiyamam ben onlara oyyyy
ya da ne yalan soyluom yaaa 5 parmak izi birakirim ben onda avuclarken 😅
Bi gorsek yaaa
Sarkık olmayan, aşırı büyük olmayan her renk kalça güzeldir.
Kocaman olması önemli değil çatlaksız selülitsiz dik olması ve kullanabilmesi önemli
Kime göre neye göre kocaman, görmeden yorum yapmak zor.
116cm
Büyük olduğunu düşündüren bir ölçü evet. Görmek imkansız galiba.
Seksi değil diyen i.. bnedir
Fkflfkgkgkgı
Yüze oturtunca boğmuyorsa sıkıntı yok
Boğabilir..
Tek kullanımlık olur o zaman
Yok
Olsun otur be sonrasında tokatlaya tokatlaya acısı çıkartılır elbet
Sert guzel
Bence de
Kocaman ne kadar kocaman
117cm falan
Çok iyi
Kocaman olması çekici değil
Görmeden bişey diyemem
Görmeden muamele yapmak yanlış olur
Bilmiyorum. Giydigin elbise renk de etkiler
En sevdiğim elbette seksidir
Cok kocaman değil ve sıkı ise evet...
Kocaman
Neye gore ölçüsü nasil
Sana büyük gelen bana normal gelebilir mesela...
116cm
O kadar da büyük degilmis. benim gogus ölçüm kadar.. Ve evet kesinlikle seksi. Birde bel biraz ince ise. 👍
Buyuk baya
Sana oyle geliyor. Türkiye ortalaması zaten 100 cm falandır.
Ayrica geriye doğru çıkıksa birde baya dikkat çeker.
Bel inceyse buyuk oluyor. 100cm bel kalın buyuk degl zaten
Yok ben kalça ölçüsü olarak dedim. Senin bel kac?
Kakca 100 iste
Benim bel 78
Oooooo o zaman görüntü süper. Birde arkanda olup görenler çok şanslı 😉
Cok zevk alıyolar arkama gecenler dkfjgk
Ondan şüphem yok. Ama onları okşayıp tokata atmadan durabiliyorlarmi? 🙄
Dovuyolar xd
Direkt çağrışım yaptırır zaten. Bu senin de hosuna gidiyor mu?
Evet çok
Cok şanslılar o zaman. Sanrım her daim parmak izleri var orada
Bazen diyelim dkfkgkgj morartan da oluyor
Dayanamayıp o noktaya gelebilirler normal 😀 ikisini bir arada görüp birde... iste yazamıyorum bile 🙃 kendini tutmak kolay değildir.
İkisini derken
O pozisyonda ki manzara iste
İki lobun arasında olan iki şey 😉
Benim delkler de pembe
Waaooww... iste onları diyorum tam olarak. İkisi bir arada...
İkisini de yapıyolar ztn
Ooooo
Bence daha fazla konuşmayalım. Sonu iyi olmayacak 🙈
Niye
Buradan atilabiliriz 🙈
Ve dayanamaz bur yere gidiyor 😍
Yas kacti senin?
Harika. İyi masaj yapılır
beyaz ten ıyı vurunca cabuk kzarır
Cok cabuk kızarıyor evt
guzel oluyo ıste boleel doruyo şap şap dıe ses cıkıyo
Evet doggyde ozellikle
doogeyde bnyoda fayansalar yaslmısken gposızyon fark etmeksızn genel
Ayn
Öyle kalça kimde var
Bende
Kocaman diyorsun bide kalptenmi götürmek istiyorsun bizi
Evt
Dün nasilimda bir kız. kalcasini sormuştu kırmızı pantolonlu o kadar yazdım cevap vermedi belki sende olabilirsin
Yok
Ben hastayım büyük kalcaya
Ben bırakmam seni kusura bakma ☺️ büyük kalça demeseydin bırakırdım
Neden sustun 😭
Ya bak gidemiyorum Allah aşkına gör artık ya seni bekliyorum
Niye susuyorsun onu söyle bari
Zoruma gidiyor yemin ederim adam konusalimmi demiş kabul etmişsiin bana bakmiyorsun bile
Gidemedim hala
Heyyyy
Gel 😭
Değildir
Hemde çok iyi olur
Deli gibi hemde
Öpmek için ideal
Kocamaaan sa değil
Evet
Evet
evet
Kocaman derken