30 yasındayım hiç cinsel deneyimim olmadı. Bumble indirdim, gerçekten etkilenebileceğim, yüksekeceğim tipler var. Artık dayanamıyorum zaten hormonlarım tavan. Oradan biriyle sadece ilk etapta penetrasyon olmadan sevişsem, sonra zamanla o da olur belki bedenimizi tanıdıkça? Ne derece güvenilir, sınırlarıma saygı duyulur mu bilemedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHart diye penetre olursa öyle kala kalırsın, bir kere tanımadığın birileriyle sevişmek sağlık açısından da riskli.
Sana abi tavsiyesi, eğer bekaretinden kurtulmak istiyorsan ve önüne gelen biriyle yapmaya niyetlendiysen yapma. Kendin boz bekaretini, eğer bekaretini vediğin adam iğrenç biri çıkarsa ve pişman olursan, ömür boyu travma kalacak hatırladıkça sinir olacaksın.
En güzeli kendin hallet, sonra da dayanamıyorsan seviş birileriyle. Bu zamanda bekaretin önemi kalmadı fiziki olarak, veriyorsun parasını dikiyorlar.
Manevi önemi var artık sadece.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O tür yerlerdeki kişiler çok kişi ile cinsellik yaşayıp hastalık kapıyor kaptığı hastalıklarda birbirine bulastirdiklarindan riskli oluyor senin yapman gereken mastürbasyon ya da burada sexting yaparak rahatlamak daha güvenli olur
00 Yorumla
1 yılÇok güvenilir gelmedi açıkçası. Her şey olabilir konuştuğun kişi seni tehdit edebilir, şizofren olabilir vs vs.. yani tanımadığın icin guvenemezsin. Reel hayatta imkanın varsa o şekilde yap benim fikrim ama sen bilirsin tabi
11 Yorumla
Soran1 yılYok maalesef reelde tanıdıgım biri :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden sevişme bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHayat senin gadası
00 Yorumla Bunu yaşayacağın kişinin güvenilir olması girmeden saygı duyması lazım ben sana bunu gizlilik güvenlik içinde sağlarım tanımak istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Oralarda olanların amacı o zaten ama dediğin gibi sınırlarına saygı duyar mi orasını bilemem çünkü o haz ile çok şey değişir
00 YorumlaSadecw sevışmeyle yetınebilmesi lazım duzgun sec partnerını.. nerede yasıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılMugla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hmm seçimini iyi yap derim. Libido yükselmesi durumunda çoğu erkek kendini frenlemek istemez :D
06 Yorumla
Soran1 yılEyvah
Soran1 yıl35-40 yaslarında birini bulmak lazım
Soran1 yılEvett
- 1 yıl
Erkekler genelde boşalır ve ejekülasyon yaşar ve çoğu kadın maalesef orgazm olamaz :) Bazılarıda olduğunu sanır ama gerçek orgazm çok başka. Bazı yazılı olmayan kurallar vardır. kadınlarda ejekülasyon süresi çok az olduğu için önce kadın boşaltılmalıdır cinsel ilişki esnasında. Mümkünse 2-3 kere.
45 erkek yorumu 3 kız yorumu. Azgınlar kulübüne hoş geldiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOra yerine burdan biz tanissak ben aşama aşama ilerleyip güvenini kazanirim. Yaslarimizda uygun güvenli olur. Egitimli bir insanim.
02 Yorumla
Soran1 yılNerde yasıyorsun
Cevap sahibi1 yılAnkara , mesafe benim icin sorun degil onemli olan anlaşmak güzel hissetmek. Yaşlarimiz uygun. Anlaşabilecegimizi dusunuyorum
1 yılYapma ya lütfen bunca zaman durmuşsun evliliği bekle 🙏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılBunun uygulamayla alakası yok, bulduğun kişiyle alakası var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Ben burdan bı kızla yapmıştım tafsiyem önce güvenlik önlemlerini al sonra kural ve sınırları belirle
02 Yorumla
Soran1 yılGüvenlik önlemi ne abi biber gazımı takayım şeyime
Gizli Üye(30-35)1 yılGerçekte yok mu aq, hırlı mı hırsız mı belli değiller. Yoksa adres ver ben dolanam çevrende hahaha
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOlm gerçek sanmışlar bunu gülmekten ölüyor yazan kimse biride para verem demiş paraaaa hahah hahahaa
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç güvenli değil bence illa yapacaksan reelden tanıdığın biri olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstersen güven verebilirim sana yuzysel yapariz. cidden yakınım sana muglaya
00 Yorumla
1 yılUygulamadan biriyle yapılır mı delimisiniz aw çok sapkın şeyler çıkabilir yapmayın böyle şeyler
01 Yorumla
Soran1 yılAy napacağım
1 yılyani sekste sınır olmaz sevişmek için sevişceksen orası ayrı tabiki,
02 Yorumla
Soran1 yılSevişmek için sevişmeyeceğim canım çekiyor
- 1 yıl
o zaman sınır koyamazsın zaten
1 yılAzmis bu 🤣🤣 seviş seviş zaten evde kalmisin
02 Yorumla
Soran1 yılSensin evde kalmıs
- 1 yıl
Bende kaldim sende kalmışın işte güzelsen evlenelim bak saçma sapan şeyler yapma
1 yılyüzünü gösterdiysen fotoya felan hiç kalkışma
00 Yorumla
1 yılBu bumble da bi ben eşleşemedim heralde
00 Yorumla
1 yılValla sadece hayırlısı olsun diyebilirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılbir şey olmaz istediğini yap tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBak herkesi burrayq toplamissin
03 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle oldu anlamadım
Cevap sahibi1 yılBenim yorumuma sıra gelmez görmezsin gorursen konuşmak istiyorum senle
Cevap sahibi1 yılDenk gelemedin belliki yorumuma
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle bir durumu reel olarak yaşadık
09 Yorumla
Soran1 yılNasıldıı
Cevap sahibi1 yılSadece yüzeysel şeyler yaşadık seviştik kıza sohbet ederken bazı arzu ve zevklerimden örnekler vermiştim ve karşılıklı saygı ile kurallar konularak yaşanan o günü aldığım zevki asla unutamam
Soran1 yılOh ne güzel yaaa
Cevap sahibi1 yılCidden öyle özel ve mükemmeldi ki tekrar yaşanması için herşeye değer sadece sevişmiştik unutamam yaşananları o kıza yaptığım bazı şeyleri ve olanları
Soran1 yılSonra naptınız bi kerelik miydi
Cevap sahibi1 yılSen mükemmel bir zevk yaşasan arzunu yaşamış tatmış olsan bir kerede kalırmı
Saygı çerçevesinde belli bir süre devam etti
Soran1 yılHep sadece seviştiniz mi, ay bu kadar zevk alsam kesin aşık olurdum
Cevap sahibi1 yılOlduk zaten ama aşılamayacak bazı şeyler vardı ve dediğim gibi de kurallara göre yaşandı sadece seviştik kıza değer verdiği konularda olmaması gereken hiç bir şeyi yapmadım ama diğer konularda sınır tanınmadı bazı yaşananlardan küçük örnekler kesitler yazardım ama yersiz olur
Cevap sahibi1 yılO kız çok amatördü istekli çok ıslaktı heyecan doluydu sana ondan aldığım zevki anlatacak kelime bulamam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılDenemeden bilemezsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMk onlarla sevişeceğine düzgün birini bulda evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaplantı olur hayatın zindan olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla artık burama kdr geldi diyosan yap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılmerak ettim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurdan da tanışabilirsin
00 YorumlaBurdakilere ne olmuş acaba
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı. yaz bana
01 Yorumla
Soran1 yılNedenn
1 yılAl sana fake hesap al sana reklam 😂😂
07 Yorumla
Soran1 yılYok bee ne reklamı
- 1 yıl
😀😀 güzel yaptın reklamı. Şimdi canım hemcinslerim yüklenecek uygulamaya 😂
Soran1 yılAy tinder yüklesinler bumble daha kaliteli
- 1 yıl
Neyse sen bulduğuna odaklan ama içine almadan dayanabilecek misin?
Soran1 yılİçime almaya korkarım gibi geliyo
- 1 yıl
Niye korkasın ki? O an şu anki isteğinle kendin tutup yerleştirirsin
Soran1 yılArkadaslarım ilk gecelerini hep kötü anlattı o yüzden korkıyorum biraz
Nerde yaşıyorsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Hayatın zevklerini yasa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılSorun olmaz
00 Yorumla
1 yılBakır gencle yapar mısın
00 Yorumla
1 yılbumble. nedir. sehir neresi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılTehlikeli
00 Yorumla
1 yılHahah komiksin
00 Yorumla
1 yılBisey olmaz
00 Yorumla
1 yılaz daha dayan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnu boş ver bana gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHangi sehir sjjdj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılcocuk olur
00 YorumlaYapma
00 Yorumla
1 yılHangi uygulama?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılnerden buldun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen bide bizi gor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapma sakın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam