Eşimle evleneli 5,6 ay oldu ama hala alışamadım. Mesela yaninda üstümü değiştirmeye çekinirim, duştan çıksam yanında giyinmek istemem ya da ilişki için ben hiç teklifte bulunmadım kendisi gelir hep. Geçen gün de soyledi hep ben geliyorum yanına niye sen hiç gelmiyorsun felan diye. Aslinda aklimdan turlu turlu fanteziler geciyor, istekli de biriyim ama yapamıyorum. Yaninda gecelik bile giyinemem neden böyleyim bilmiyorum. Nasıl aşarım bu huyumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu durum tamamen eşini tutumu ile alakalı Eğer mesela seni senin yanında seni böyle konulara açan daha da böyle konuşmanı sağlayan birisi olsaydı daha kolay kendini ifade edebilirdin büyük ihtimalle sadece ilişkiye giriyorsunuz ve ondan sonra bu ilişki konusu kapanıyor hiçbir şekilde bu konuyu açmıyorsunuz ve sen de haliyle utanıyorsun Hani genel anlamda mesela flörtüöz ve Cilveli bir yapısı olsaydı yani sana zaten sorardı Ve senin çekinmemeni sağlardı
03 Yorumla- 1 yıl
eşe de utabnma olmaz kı
- 1 yıl
@anticooor07 valla utangac bir insanin utangacligini gidermeyi bilmeli.. usul usul yanasarak
- 1 yıl
evet bırden yaklasırsan hersey kacar ama tabu kımısının de aklında bu ısler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılİlk başta üst değiştirerek başla. Madem özgüven sorunun yok. Bunu yap. Yapmadıkça daha da büyüyecek içinde. Daha da sorun olacak. Sonra da duştan çıkınca havlunu as ve önünde çıplak gez. Giyin onun önünde. Alışkın değilsin normaldir. İlk defa biri bedenini görüyor. Önce buradan başla. Fanteziler için acele etme
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
1 yılBu boyutta çekingenliğin altında pek çok neden yatıyor olabilir. Bunlar psikolojik nedenler de olabilir. Afaki tavsiyeler ise maalesef sizi bir sonuca ulaştırmaz. Daha spesifik yönlendirmelere ihtiyacınız var. Bunun için de bir profesyonel desteği almanızı öneririm.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gözünü karartıp yanında giyineceksin sonra soyunup gecelik giyip kıracaksın korkunu utancını. Gerekirse ışık açık sevişeceksin. Bir kaç saat dayanırsan mutlu olursun yıllarca
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılzamanla aşarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMağaradan çıkmadın ya herhalde. Tatile falan da mı gitmedin hiç? Ne bileyim herhangi bir düğünde, özel bir günde hiç mi ufacıkta olsa açık bir şey giymedin? İnsan kocasının yanında rahat olamayacaksa kimin yanında olacak? Don atlet gez bacım bıcır bıcır. İşten gelince taştaşları çalışmaya başlasın. Benim ki kapıdan girer bir de bana girer. Eve bağlamak istiyorsan en basitinden çözüm bu mesela daima hazır tut kendini :)
212 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl10
Cevap sahibi1 yılSağ ol tespitin için.
Cevap sahibi1 yıl😂😂 şaka mısın bak işine
Soran1 yılYa tabi birlikte çokça vakit geçirdik. Ayrıca acik giydiğim zamanlar oluyor ya da ilişkiyi yaşarken carsaf altında yaşamıyoruz sonuçta 😀
Ama sadece kendimi kasıyorum sen tabi 10 yıllık evlisin alışıksın ben ilk kez böyle şeyler yaşıyorum 5 ay önce evlendim. O yüzden pek alışamadım. Ne kadar ilişki yaşasam da çekiniyorum ister istemez
Cevap sahibi1 yılDoğrudur bir şey demiyorum da kocan o senin. Adam seni beğenmese evlenmezdi en basitinden. :)
Soran1 yılDoğru haklısınn
Cevap sahibi1 yılO yüzden sal kendini giy cicilerini kocam da kocamm yap :))
1 yılFantezilerini ona söyle yavaş yavaş açılırsın. Bir kez teklif etsen zaten devamı gelir. Çekingen davranma istekli olduğunu kocana belli etmen onu daha çok azdırır ve sana daha güzel bir gece yaşatır. Tavsiye almak istersen buradayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendini birazcık açman lazım zamanla olur ama çok kapanık olma mesela arada kulağına romantik şeyler fısıldayarak başla ya da arkadan beline sarılıp boynunu öperek başla ama bi yerden başla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKademe kademe aşabilirsin. Örneğin ilk olarak evin içinde mini elbiseler giy sonrasında gecelik daha sonra iç çamaşırı gibi. Yoksa bir anda çıplaklıktan utanman normal.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyav bak gerçekten sıkıyor bu durum her şeyi yapıyoruz utanıyor göstermiyor başka hatunlar candır diyorsun sonra
03 Yorumla
Soran1 yılyeni evliyim ve daha önce hiç ilişkim olmadı. İster istemez çekiniyorum yani neden çekiniyorum bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılbunu aşman şart eşim böyle idi artık koynuma almıyordum utanıp sıkıldığından gerçekten tatmin ediyorum onu mutlu olması için herşeyi yapıyorum ama utanıyor dedim en son kadın gibi hissetirmiyorsun altımdayken sanki duvarla beraberim düzeldi yavaş yavaş şimdi aştık herşeyi
Soran1 yılAnladım, aşmaya çalışıcam bu durumu artik
Zamanla her şey değişir sadece kendini alıştırmaya bakmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Normal bir durum bu da sizin ne kadar düzgün biri olduğunuzu gösterir hanımefendi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşinden cekiniyon ama burada bizden cekinmiyon garip
01 Yorumla
Soran1 yılburada size çekinecek bisey mi yaptım? Beni görmüyorsunuz bile. Ayrıca burada vücudumu sergilemedim dimi? Gayet normal bir şekilde soru sordum.
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılAlışırsın zamanla bide bakmışsın neler neler yapıyorsun yanında
00 Yorumla Bol bol esınle cıplak kalın ve cakısın. Utangaclıgın gecerr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir türlü gecelik giy gir yatagina
05 Yorumla
Soran1 yılDün giydim sonundaa
Soran1 yılHem şaşırdı hemde çok mutlu oldu. Yani ilişkiye ayrı bir heyecan kattı bence
Soran1 yılEvet öyle gerçekten
Teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılİşiniz gücünüz adamlara ızdırap olmak
03 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Adamla aynı yatağa girmişsin, karısı olmuşsun, haliyle altında çıplak olarak yatmışsın bunlara mı çekiniyorsun?
Açık açık söylemiş, arzulamadığını, onu istemediğini düşünüyor.
Soran1 yılEvet çekiniyorum. Daha öncesinde bir ilişkim olmadı. Evlenince ilk eşimle oldu ve evlenmeden öncede eşimle ilişkim olmadı. Haliyle ilk kez yaşadığım bisey olduğu için de çekiniyorum.
Evet neden yanıma gelmiyorsun vs diyor ama daha fazla yanlış anlamasin diye açıklarım bende.
1 yılZamanla elbet olur herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılnasıl fantezıler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden bu kadar çekiniyorsun
07 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum bende🤷♀️
Soran1 yılYok sagol
Soran1 yılBurdayim
Gizli Üye(25-29)1 yılSurpriz gibi yap alışırsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZevk alıyor musun sekste
02 Yorumla
Soran1 yılEvet, alıyorum
Cevap sahibi1 yılİyi bari. Eşinle konuş normal bence
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hep karanlıkta yapıyorsunuzdur?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEn çok istediğin fantezi ne? Onu dene eşinle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılya çatır çatır yapıyorsun niye utanacan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemekki daha ısınamadım sevgin oluşması.
00 Yorumla
1 yılZamanla kucak dansı bile yaparsın
010 Yorumla
Soran1 yılO aşamaya gelir miyim bilmiyorum
- 1 yıl
Ağzına da alırsın zamanla her şey
Soran1 yılEvet zamanla
- 1 yıl
İstiyor musun
Soran1 yılEvet istiyorum, ayrıca fantezileri de seven biriyim ama cekindigim için bisey yapamıyorum
- 1 yıl
Ne gibi fantezileri seviyorsun ve niye çekiniyorsun ki. Fiziğini mi beğenmiyorsun
Soran1 yılFazla özele girmek istemiyorum ama fantezi seven bir kadınım
Fizigimi de beğeniyorum. Bu çekinmcem kendimi begenmedigimden dolayı değil yani ilk kez ilişki yaşıyorum ondan dolayı sanırım- 1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran1 yıl23
- 1 yıl
Çok gençsin. Aşarsın bu durumu dert etme.. fizik ölçülerin nasıl
1 yılGüldüm yab
06 Yorumla
Soran1 yılNiye pardon?
- 1 yıl
Neden çekiniyorsun çocuk musun
Soran1 yılCocuklukla ne ilgisi var. İlk kez biriyle birlikte oluyorum çekinmem normal bence
- 1 yıl
Fölürt nişanlık birlikte vakit olmadı mı
Soran1 yılOldu aslında birlikte vakit geçirdik ama cinsel ilişkimiz olmadı o dönemlerde
- 1 yıl
Dertleşmek ister misin biraz sohbet edelim
Zamanlar aşarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBunu onunla paylaş
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBnce ufaktan fantezilerini söyle ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlışırsın zamanla neler neler yaparsin daha 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZamanla
00 Yorumlalibidon yuksek mı