Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum. Üç yıldır bir şekilde birbirimizin hayatında olan iki kişiyiz. Araya mesafeler, farklı ülkeler bile girse hep birbirimiz için önemli ve yakın olduk. Adı konulmamış bir bağdı da diyebilirim. Ancak son iki aylık süreçte bazı adımları daha somut attık ve sevgili olduk. En sonunda da bu hafta kendisinin organize ettiği bir günün akşamında birliktelik yaşadık. Fakat tam yaşayamadık çünkü kendisinin vajinası görsel estetik bakımından gerçekten çok kötüydü ve o an elimde olmadan çok etkilendim. Erekte dahi olamadım. Unuttuğum bir işi bahane ederek kendimi evden çıkmış buldum bir anda. Kendisinin kişiliğine, karakterine, zekasına, güzelliğine bulabileceğim hiç bir kusur yok. Muhabbeti, dünya görüşlerimiz, ideallerimiz gerçekten çok uyumlu. Kendisiyle gerek telefonda, gerek yüz yüze geçirdiğim her vakti severek ve isteyerek geçirdim. Ancak bu olay elimde olmayarak beni çok uzaklaştırdı ve bunu da zihnimde düzeltemiyorum. Dün kendisine ilişkimizi bitirmek istediğimi söyledim. Bir itirazı olmadı ama araya üç yıllık hukukumuzun hatırını da sokarak ısrarla sebebini bilmek istediğini söyledi. Bilmiyorum sebebini söylemeli miyim? Ya da zihnimde bu kötü hissi nasıl düzeltebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok korkunç kötü bi olay gerçekten nasıl hislerin bir unsurda değişmiş olabilir yani bir kadının özel bölgesi ne kadar kötü olabilir de tiksindirdi? Bahane ariyor olmayasın? Eğer aramıyorsan bile çok iğrenç bir durum o kadar övdüğün kadın sırf bir unsur kötü diye ayrılıyorsun..
24 Yorumla
Soran1 yılBu konuda ben de kendime kızıyorum. Kendisini gerçekten ben bir insan, bir kişilik olarak çok seviyorum ve hayatımda bulunuşunu, bana kattıklarını, onunla deneyimlediğim tüm şeyleri kendime sunulmuş bir lütuf olarak görüyorum. Yani bu konu beni neden bu kadar etkiledi neden bu kadar uzaklaştım bir anda gerçekten ben de içimde bunu çözemiyorum. Ancak sonuç olarak ilişkiden önceki gözle, sempatiyle bakamıyorum.
Cevap sahibi1 yılÇok üzüldüm 😓 gerçekten yani insan bazen hislere engel olamıyor o yüzden seni de suçlayamam o zaman zaman harcamayip ayrılmakla iyi etmişsin. Yine de ona bu konuyu açıkça söyleme kalbini kırarsın bunun yerine artık ona karşı bir şey hissedemediğini falan söyle yani aradaki tutku bitmiş gibi yalan da olmaz işin sonunda..
Soran1 yılTüm içtenliğimle söyleyebilirim ki ben de çok üzülüyorum. Yani onu sadece kendisi olarak düşündüğümde hayatımda sevgiden başka bir şeyle ifade de edemiyorum. Hak etmediğini biliyorum ve bu kendimi suçlu hissetmeme sebep oluyor. Tesekkur ederim
Cevap sahibi1 yılBence onu belli ki arkadas olarak sevmişsin eğer gerçekten bahsettiğin gibi romantik bir sevgi olsaydi onunla alakali her şeyi severdin yarın canavara dönüşse o haliyle bile korumaya çalışırdın ne bileyim. Neyse uzadı sanırım umarim kadin çok üzülmez ayrılığınıza
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
1 yılZor bir durum gerçeğini söylemezsen sürekli bunun nedenini düşünür durur
14 Yorumla
Soran1 yılBen de onu sürekli kafasında cevabını veremediği bir soruyla bogusmak zorunda bırakmak istemiyorum. Gerçekten çok değerli bir şahsiyet ve hiç bir şekilde hiç bir kötülüğü hak etmiyor.
- 1 yıl
Yani ben olsam böyle birine bu nedenle asla soğumazdım.
tabi her insanın zevkleri önemsedikleri aynı olamaz.
Eğer başka bir yol bulamazsan? bence kendisi ile ilgili tüm olumlu yönleri anlattıktan sonra.
Gerçeği uygun bir dille anlat. En azından özgüveni yerle bir olmaz psikolojisi olumsuz etkilenmez
Soran1 yılTeşekkür ederim hocam
- 1 yıl
🙏🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılBen seni arkadaş gibi sevmişim cinsel yaklaşamadım kafamda de geç direk deme üzülebilir
12 Yorumla
Soran1 yılBen bu minvalde bi açıklama yapmaya çalıştım. Ancak konuyu ne kadar uzun cümlelerle izah edip anlamlandırmaya çalışsam sanki o kadar soru doğuruyor. Arkadaşlıkla sevgililik farklı şeylermiş ben buna uyum sağlayamadım dedim. Ancak daha önceden çok uzun sohbetlerimizde ilişkilere ve sevgiye dair düşüncelerimizi birbirimize anlatmış olduğumuz için bunun uydurulmuş bir mazeret olduğunu düşündüğünü söyledi. O kadar çekiniyorum ki dünden beri sorduğu soruya defalarca cevap yazıp yazıp siliyorum.
Cevap sahibi1 yılAynı yatak aynı ev bambaşka duygularmış ben yapamadım demekle olmuyormuş dersin
1 yılDirekt ayrılıyorum de
11 Yorumla
Soran1 yılSöyledim zaten hocam
Gizli Üye(25-29)1 yılGenital estetik için bir neden daha😒
16 Yorumla
Soran1 yılVar mı böyle bisey?
Cevap sahibi1 yılTabi ki de var hem iç dudakların şeklini hem de lazerle rengini değiştiriyorlar
Soran1 yılAncak bunun için öncelikle kişinin kendisinin estetiğe ihtiyacı olduğunu düşünmesi gerek. Buna ihtiyacı olduğunu söylemek, ima etmek bile çok kırıcı olmaz mı?
Cevap sahibi1 yılKadınlar aslında bu tarz konularda çok takıntılıdır belki de o da içten içe ihtiyacı olduğunu düşünüyordur. Direkt söylemesen de laf lafı açıp oraya getirebilirsin.
Soran1 yılİşte laf oraya nasıl gelecek
Cevap sahibi1 yılÇok genel bir estetik konusu açabilirsin son gelişmelerle ilgili mesela sonrası senin laf kabiliyetine kalmış.
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. adım adım bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım