Kız arkadaşımdan onu rencide etmeden nasıl ayrılabilirim?

Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum. Üç yıldır bir şekilde birbirimizin hayatında olan iki kişiyiz. Araya mesafeler, farklı ülkeler bile girse hep birbirimiz için önemli ve yakın olduk. Adı konulmamış bir bağdı da diyebilirim. Ancak son iki aylık süreçte bazı adımları daha somut attık ve sevgili olduk. En sonunda da bu hafta kendisinin organize ettiği bir günün akşamında birliktelik yaşadık. Fakat tam yaşayamadık çünkü kendisinin vajinası görsel estetik bakımından gerçekten çok kötüydü ve o an elimde olmadan çok etkilendim. Erekte dahi olamadım. Unuttuğum bir işi bahane ederek kendimi evden çıkmış buldum bir anda. Kendisinin kişiliğine, karakterine, zekasına, güzelliğine bulabileceğim hiç bir kusur yok. Muhabbeti, dünya görüşlerimiz, ideallerimiz gerçekten çok uyumlu. Kendisiyle gerek telefonda, gerek yüz yüze geçirdiğim her vakti severek ve isteyerek geçirdim. Ancak bu olay elimde olmayarak beni çok uzaklaştırdı ve bunu da zihnimde düzeltemiyorum. Dün kendisine ilişkimizi bitirmek istediğimi söyledim. Bir itirazı olmadı ama araya üç yıllık hukukumuzun hatırını da sokarak ısrarla sebebini bilmek istediğini söyledi. Bilmiyorum sebebini söylemeli miyim? Ya da zihnimde bu kötü hissi nasıl düzeltebilirim?
Kız arkadaşımdan onu rencide etmeden nasıl ayrılabilirim?