Arkadaslar bir kac aydir konustugum biri vardi. Ve bana asik oldugunu soylemisti bende ona bir seyler hissettigim icin sevgili olmustuk. Sonra bir gun yemege ciktik daha sonra onun evinde oturduk film izledik sonra da yakinlastik o beni optu ama operken direkt şeyini bana sokmaya surtmeye calisiyordu. Ben rahatsiz oldum cunku asik olan insan oper boynunu oper vucunu oper once sevisir sonra da o isi yapar sokar yani asik olan insan ruhuyla sevisir. Iste ben boyle hissedince duraksadim oda noldu istemiyor musun dedi bende evet uyumak istiyorum dedim oda noldu dedi bende bir sey yok dedim sonra oda tamam ozur dilerim dedi ve sonra bana sarilip uyumaya gecti o bana sarilinca ben kendimi cektim sirtimi ona dondum oda bana arkadan sarildi ama ben hep yatakta donup durup ona sarilmiyordum sonra oda bana sirtini dondu. Sonra hatta bana ustunu ortum mu dedi Ben usumuyorum dedim sonra yorgani kendine aldi hepsini. Aslinda usuyodum. Sonra da uyanmamiza bir saat Kala yorgani bana orttu. Ama eski sevgilim vardi biz onla kavga edip yataga girsek bile bana sarilmaya devam ederdi ustumu orterdi falan onla ayrilma nedenimizde bana asiri kufurlu konusmasiydi her neyse ama simdiki sevgilim oyle yapmadi bana. Gece kirgin ve aglayarak uyudum. Eve gelince de konusmayi kesmek istedigimi soyledim. Arkadaslar sizce iyi mi yaptim ne dusunuyorsunuz? Ya da asik olan bir insan yatakta anlattigim gibi mi davranir ya da nasil davranir? Lutfen bana dogrulari soyleyin morelim bozuk hep bana boylesi denk geliyo ben mi abartiyorum anlamiyorum ki de
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sonunda ''iyi mi yaptım?'' diyor bir de, arkadaşım sen en başından beri neyi doğru yaptın ki? Bu zamana kadar bıçak yememene şaşmamalı
Tamam da cocukla aylardir tanisiyoruz ve ilk defa o yakinlasmayi yasadik. Ayrica bana bir sey yapamaz canada gibi ulkedeyim ve buradaki tum turk erkekleri kadinlara ters davranmaktan korkuyor cunku yaptirimi cok agir. O yuzden ben degil o korksun. Ayrica ben kestim konusmayi niyetini gorunce buraya yazip bunu anlatmamin nedeni de asik olan insan boyle mi olur diye. Cunku kisiligi konusmasi kibar biri. O yuzden sordum asik olan insan kendini yatakta da belli eder mi diye
bence tamamen haklsın, canıın sıkma uzulme, sen dogru olanı yapmıssın
Neden peki
Niyet başka yavrum hiç üzülme
Nasil yani
Yani cnsllk amacı
Ben onu sormadim aslinda. Asik olsaydi nasil davranirdi beraber olurken yani asik oldugunu deyip beni dudagimdan opup sonra da şeyini vajinama sokmaya calismasi asik bir insanin hareketi midir
Aşık olsaydı çok daha narince yaklaşırdı her hareketinde senden izin ister öyle yaklaşırdı
Yani oyle yapiyordu ben duraksayinca istemiyorum demeden durdu hemen. Ama benim takildigim sadece dudagimi opup Şeyini bana surtup girmeye calisiyordu yani asik olan insan oyle mi yapar beraber olurken diye kafam ona takildi
Çok üzgünüm ama yapmaz direk rahatlama kafası bu
Asik olan insan uzun uzun sevisir oper koklar sonrasi kendiliginden gelisirdi demi
Evet canım
Ben nerde yanlis yapiyorum da hep boyle insanlar geliyor bana
Böyle yanlış insanlar hayatımıza girmese emin ol doğruların kıymeti bilinmezdi ders çıkar öğrenmen gereken şeye odaklan
Oyle yapiyorum zaten o yuzden yeni insan tanimaya calisiyorum ama hep aynisi denk geliyor artik bir yerden sonra kendimi sorgulamaya basladim. Hata mi bende diye
Hata sende de olabilir kendini ne kadar tanıyorsun önce bu soruyla başla nasıl insanları hayatına alıyorsun nasıl alıyorsun kolayca mı hemen mi güveniyorsun çok mu sıcak kanlısın insanlar yanlış anlamaya meyilli mi
Belki de hemen guvendigim icin basit saniyorlar beni. Belki agirdan alsam o zaman beni gercekten severler mi yanlis yaptigim yer burasi mi ki acaba
Sen kendini daha iyi tanırsın ama basit görmeleri onların ne kadar basit olduğunu gösterir önce bu konuda kendini sakın suçlama ama mesafe her zaman iyidir kim olursa olsun insanlarla aran ateş gibi olsun çok yaklaşma yanarsın çok uzaklaşma donarsın hesabı
Haklisin cok tesekkur ederim🤍
Rica ederim🖤
Boşalınca arkasını dönmez
Bir tek o olmaz ki mesala asik olan insan sadece dudagini opup sonra vajinasina gir cik mi yapar sadece? Mesala ha?
Aşık değil net
Asik olsaydi isi bitirmeye degilde benle sevisir miydi
Öküz gibi olmazdı böyle
Asik olan insan uzun uzun sevisir oper koklar sonrasi kendiliginden gelisirdi demi
Evet yatarken de öyle olmazdi
Uyudugumuz zaman mi
Evet
maci
Ne?