Cinsel Yaşam Partnerinize seks sonrası teşekkür eder misiniz? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Partnerinize seks sonrası teşekkür eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. verdiğin zevk zaten teşekkür demektir 0 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Evet.. ederim 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ederiz 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yo görevi ztn 1 14 Yorumla Kaanvcc 1 yıl Yani karşılıkli zevk zaten gerek yok thtt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayn. Yorumla Kaanvcc 1 yıl Şak şak. Sjhdd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Djtdtjdthyf Yorumla Kaanvcc 1 yıl Slak slak ta olabilir tabi dhhdd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evett Yorumla Kaanvcc 1 yıl Glu gluda olabilir krkrjr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ay manyakk Yorumla Kaanvcc 1 yıl Ahhh aaahhhhhhh ohhhh ta olabilkr dnennee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evettt Yorumla Kaanvcc 1 yıl Artık diyorum gizemli olmaktan ciksanmiiiiiiii diyorum anladın diyorum artık diyorumm 😉😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Banane diyorummmmm Yorumla Kaanvcc 1 yıl Demeeeeeeeeeeeeeeeeeee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nedenn Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Etmem niye edicem 1 2 Yorumla Kaanvcc 1 yıl Yani sende ona zevk veriyorsun niye edesin ki rbdbr Yorumla izmir35olgun 1 yıl hmmm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır etmem 0 1 Yorumla Kaanvcc 1 yıl Saçma zaten oda zevk alıyor aptalca djhr Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Isırarak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
verdiğin zevk zaten teşekkür demektir
Olabilir
Her zaman
Hayır
Evet.. ederim
Yok anansın gözü
Ederim iyi geçti ise
Yok, yarabbi şükür deyip şınav çekiyoruz.
Ederiz
Ederim
Niye edeyim ki?
Helalleşmek de lazim
Seks yapmayanlar teşekkür edebilir:))
ne alaka
ahahha ne saçma ya
Bu çok büyük bir kabalık olur bence
Yo görevi ztn
Yani karşılıkli zevk zaten gerek yok thtt
Ayn.
Şak şak. Sjhdd
Djtdtjdthyf
Slak slak ta olabilir tabi dhhdd
Evett
Glu gluda olabilir krkrjr
Ay manyakk
Ahhh aaahhhhhhh ohhhh ta olabilkr dnennee
Evettt
Artık diyorum gizemli olmaktan ciksanmiiiiiiii diyorum anladın diyorum artık diyorumm 😉😄
Banane diyorummmmm
Demeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nedenn
Etmem niye edicem
Yani sende ona zevk veriyorsun niye edesin ki rbdbr
hmmm
Hayır etmem
Saçma zaten oda zevk alıyor aptalca djhr
opucuk veririz
Isırarak
Ederim tabi ki
yyok