Benim bu hallerim normal mi? Böyle olmak normal mi?

Şimdi ben ailemle yaşıyorum işsizim atanmak içib kpssye hazırlanıyorum senelerdir. Hiç seks yapmadım sevgilim de olmadı önceleri evliliğe saklardım kendimi ama artık evlilik umrumda değil yani evliliğe kadar beklemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim yaş aralığımda benden küçük hiçbir kız/kadın bakire değil. Ya anal ya oral ya da tamamen her şeyi yaşıyorlar. Erkekler de aynı şekilde ama ben eskiden dindar gelenekçi olmam sebebiyle ve ailemden yetiştiriliş tarzım dolayısıyla tam tersi düşünüyordum. Seks evlenmeden önce olamaz. Evlenince olur falan diye. Gördüklerim bana bunun enayilik olduğunu hissettirdi. Fakat ben yine de kimseyle görüşmüyorum sevgili olmuyorum veya sanaldan tanışıp flörtleştiğim kimseyle buluşup sevişme seks yapmıyorum bunun sebebi de benim ailemle yaşamam. Kendi ayaklarım üzerinde duramamam falan ben şimdi uzun zaman geçip de mastürbasyon yapmadığımda aklıma zerre cinsellik gelmiyor gelmediği gibi de böyle p*rno şeylere denk geldiğimde (instagram reelslerinde orasını burasını açan kadınlar, seksi dans eden erkekler gibi) bunlara karşı bir tiksinme hissiyatım oluyor. Arzulamıyorum da hatta ahlaksız ve terbiyesiz buluyorum. Hatta bir an kendimi o şeyleri yaparken düşündüğümde kendi kendime 0r55pulukmuş gibi geliyor yani uzun zaman mastürbasyon yapmadığımda kendimi dişil kadınsı hissetmediğimde yaşlı ahlakçı bir kadın gibi hissediyorum ve aynada da kendimş tipimi zerre beğenmiyorum. Zaten kötü olan beden algım daha da kötüleşiyor. Bu esnada çok seksi bir erkek bile arzulasa bana yaklaşsa "Beyefendi s1ktiriniz gidiniz işinize bakınız. " diyebilecek potansiyelde oluyorum. Bununla beraber de ya kaç yaşına geldim ne işim var ne ayrı bir evim var ne de evlendim kocam var millet her şeyi yaşıyor ediyor ben sapım deyip kendi kendime üzülüyorum. Uykudan bile dinlenmiş kalkamıyorum. Sonra havamı bulayım biraz rahatlayayım uykumu düzgün uyuyayım diye p*rno izliyorum mastürbasyon yapıyorum o ilk yaptığımda ıslanmıyorum bile ama zorluyorum kendimi yine tam bir doyum olmuyor. Yine aynı oluyorum. Sonraki günlerde haftalarda p*rno izleyip mastürbasyon yaptıkça cinselliği yeniden hissediyorum. Kendimi aynada daha güzel görüyorum. Ve seks yapmayı arzuluyorum sürekli aklımda o oluyor. Ve orgazm oluyorum. Ama bir taraftan da ders çalışmam odaklanmam lazım böyle olunca yapamıyorum. İkisi aynı anda gitmiyor. Dişil yanım istekli tarafım ortaya çıkınca dersmiş kpssmiş umrumda olmuyor. Daha yumuşak mizaçlı vs oluyorum. Bu geçişler normal mi? Ben o yüzden kadınlarda ebedi sürekli bir cinsel isteksizlik cinsel soğukluğa inanmıyorum. Motorun çalışma evreleri gibi başlangıçta yavaş düşük potansiyelde çalışır biraz zaman sonra tam kapasite çalışır ya onun gibi bence.

Güncellemeler
1 yıl
Mesela sorunlarla mücadele ederken, sıkı ders çalışma döneminde olduğumda, çok az da olsa çalıştım o dönemde de kendime ne makyaj yaptım ne mastürbasyon yaptım. Dışarıya dümdüz saçımı tarayıp yüzümü suyla yıkayıp eşofman düz pantolın kazak neyse dümdüz çıkıyorum. Hiç böyle süsleneyim tırnak bakımı yapayım yok. Ama dişil dönemimdeyken dış görünüşüme de önem veriyorum. Bence itiraf etmesi zor ama hayat mücadelesine girmek kadına kadınlığını dişiliğini unutturuyor.
Güncellemeler
1 yıl
Ben ekonomik olarak bir erkeğe sırtımı dayamayı çok güvenli bulmuyorum ama bunu bazı erkeklerle sohbetimde anlattığımda bana şiddetle karşı çıktılar sen çalışmamaya bahane arıyorsun. Bir kadın hem ev işi yapar hem fiziğine bakımına dikkat eder hem de çalışır sen bahane arıyorsun dediler iyi de çalışsan bile sabah saat 6'da kim hergün kalkıp makyajlı işe gelecek? Zaten tek ulusal saat yüzünden az uyuyoruz.
Benim bu hallerim normal mi? Böyle olmak normal mi?