AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ses tonunu begenmedigin bi adamdan etkilenemezsinde.
Sesini ve kendisini sevdigin davranisi hosuna giden bi adamla yapilir 🤗🤣 ses tek basina kriter olamaz. Duygusal paylasimda bulunmadigin birinden zevk alamazsin
duygusal paylaşım diyerek kendini kandırıyorsun erkekte gerçek bi duygu olursa zaten evleniyor, evlenmiyorsa da kadın versin diye duygusalı oynuyor. yapıp sonra terk edilince ama djuygusaldık mı diyeceksin
@sonic0 ne alakasi var? Illa evlenmesimi gerekiyor. Ayrica kadın canım oynadigini anlamaz. Insanin içi ruhu bunu hisseder. Ruhuna dokunan birisiyle yapilir bu tarz seyler seni bilemem.
BEN KENDIMI COK IYI TANIYORUM :)
Kadin S a l a k ise oynadigini anlamaz.
kendini kandırıyorsun bir adamın seni s2p sonra da hayatından gitmesi senin için yıpratıcı onun için tecrübe olur bunu kadınlar 20li yaşları geçince anlar ve umursanmamak ciddiye alınmamak kadına koyar bununla baş etmek için duygusallık vardı falan filan diyip cope etmeye çalışıyorlar ama bu işe yaramaz yani kadın doğası
Bu niye birde seni bu kadar gerdi ki? 😂 cevap verip aciklama yapacak kadar. Kendimi kandırmiyorum her onune gelenlee aaa sesjn guzelmis deyip sekstingmi yapilir. Benimde bi kendime saygim prensibim var. Duygusal paylasim ne demek onuda açayım sana. Biriyleee ayni duygulari paylasabilmek cinsellik disinda da konusabilmek
:( bence siz kendinizi kandiriyorsunuz
@sonic0 ablacım sen neye takıldın ve ofkeni benden neden cikartiyorsun ben hayatimdan memnunum iyimisin sen ya 😂😂😂
@sonic0 maalesef haklısın erkeğin amacı cinsellik ise parasını da kullandırır, duygularını da hevesi bitince kem küm der bitirir, ama sevdiği bir kadın ona it muamelesi yapsın yine peşinden koşar.
Gider misiniz?
Sorulan soru belli verdiğim cevap belli verdiğim cevap doğrultusunda saptırılmış bir şekilde kişisel olarak bana yorum yapıyorsunuz Hani kendini kandırıyorsun gibisinden Hani kafayı yemişsiniz gerçekten siteyi amacı dışında kullanmayın
Size fikrinizi soran olmadı 😂🤣
eğer. sesli. yapıyorsa. ses. tonu. önemli. kendisi. o. kadar. yakışıklı. olmasına. gerek. yok. önemli. olan. sesiyle. onu. tahrik. edebilmesi
Evet bı çok kadın ses tonuna önem veriyor.. zamanında sırf bu özelliğim için bir çok kadın bana takmsiti 😄 hatta biri uçak pilot u gibi sesin var demişti 😅
Bence öyledir. Kart sesli karga sesli insanlar ile yapmıyordur diye düşünüyorum
maalesef sadece kullanılıyoruz kendimi paspas gibi hissediyorum 🤧
Sesle çok ilgilenmiyorlar bence. Adam akıllı sesli veya görüntülü yapan yok.
Konuşmayı bilen kadını nasıl alacağını bilen erkeklerle her türlü beraber oluyor kadınlar
olabilir, penisini beğendiği kişiyle de yapıyorlardır. benim ses tonum iyidir, damarlı penisim var çoğu kadının hoşuna gidiyor bu.
hangi kadın sadece seks için kullanılmak ister ki? çoğu kadın tabi ki buluşmuyor. bi sürü risk kadın için
Himm bence uzaktan görüşmek dah aguvenki dimi
yoo tipsizlerlede yapıyolar:)
Hayır değişir bu kişiye göre
Ssxting yapmam ben direkt seks yaparim
ses tonum aşırı iyidir bu konuda
Yooo
Bilmem
Oyle mı yanı bu olay
Siz yabancisiniz herhalde.. heheh hiç uzaktan flortunuz olmadı mi
Evet
Bilmem