Cinsel performansımız her zaman aynı olmayabilir.
Yorgun, stresli olabiliriz.
Bazen erken orgazm olunabiliyor.
Bazende fazla atıp tutuyorlar.

Cinsel performansımız her zaman aynı olmayabilir.
Yorgun, stresli olabiliriz.
Bazen erken orgazm olunabiliyor.
Bazende fazla atıp tutuyorlar.

Beklentiyi karşılamamanın açılımını birkaç madde halinde yapmak gerekir.
1. Sertleşme sorunu olan erkekler.
Sertleşme sorunu kronik şeker hastalığından mı, venöz kaçaktan mı yoksa penil damarların hacimsel olarak darlığından mı olduğuna ve tedavisi olup olmadığını görmek için üroloji uzmanına gitmesi gerekir.
2. Erken boşalma sorunu.
Erken boşalma ilginç bir konudur çünkü tıbbi olarak 1 dakikadan daha uzun sürüyorsa erken boşalma sayılmıyor. Ancak reel hayatta 7 dakikadan aşağısını erken boşalma kabul ediyor insanlar. Gecikmek için nasıl yöntemler yapılacağını insan kendi kendşne keşfetmek durumunda kalıyor genelde.
3. Yorgunluk ve stres.
Yorgunluktan seks yapmayan erkeğin gerçekten mi yorgun olduğu yoksa canı seks istemediği için mi yorgunum bahanesi uydurduğuna bakmak gerekir. İş ortamı aşırı stresli ise gerçekten canı seks istemez ama bunun da sürdürülebilirliği zor. İnsan illa ki seks ister bir şekilde.
4. Sağlık sorunları.
Karın fıtığı, bel fıtığı, siyatik, migren, idrar yolu enfeksiyonu gibi rahatsızlıklardan dolayı seks yapamayabilir insan. Bu da bir şekilde tedavisi yapılmak zorunda olan bir durumdur. Belim ağrıyor diye ömür boyu seks yapmama gibi bir şey söz konusu olamaz.
Bu güzel, bilgilendirici ve değerli yorumunuz için tesekkkur ederim efenim.
Ricalar efendim
Bu etikette epey malzeme var bu konu ile ilgili 😂
En önemli iki tanesini yazmışsın zaten. Diğerleri moral bozukluğu, heyecan, yenilen bir şeyin dokunmuş olması, partnerden çok etkilenme vs. olarak devam ediyor.
Bazıları da gerçekten ciddi sebepler ve olabilir. Mesela erken orgazm diyemem ona ama erken boşalma zaten tanımlanmış bir rahatsızlık.
Daha da vardır şimdi aklıma gelmeyen. Bir de şu tarafı var, ihalenin kafına kalması. Onun çok istekli, istekli vs. olması. Sanki normali onunkiymiş gibi jsjsjs
Çok haklisin
Erken boşalma durumlarında, "sen çok darsın" diyerek suçu kadına atan bahaneler favorim. Erken boşalma problemim var demiyorlar da... :D
Ahh işte kesinlikle.
Yirttiversinler
Kalkmıyorsa eğer doktora gidecek yok uykusuzum yok yorgunum yok borcum var bunlar hep bahane uykusuzsan yorgunsan ne giriyorsun kadının koynuna diye sorarlar adama gerçekten çevik ve atletik bir erkek zaten her an sekse hazırdır. Hele 20'li yaşlarda bir erkek bunları diyorsa arkanıza bakmadan uzaklaşın ya.
Çok doğru, katılıyorum.
Cevap
42Cevap
Kondom olduğu için tam hissedemediğim için böyle oldu
Çok etkilendiğim için erken boşaldım
İşler çok yoğun
Vs vs
Kesinlikle
Ben çok da anlamam bu işlerden
🤭🤭neden
Ne kadar güzel.
Bende tam her zaman beklentileri karşılayan bir erkek olduğunu dusunucektim.🤣
Öyle deme ya. Sen asil bir beysin.
Estağfirullah. Ne olursak olalım insanız. Zaman zaman enerjimiz olmuyor bazen modumuz düşük oluyor stres yorgunluk vs her insanın başına gelebiliyor. Bazen de çok dolu olduğumuzdan olabiliyor. Takılmamak lazım aslında. Her iki tarafında bunu sorun etmemesi ama çözüm yolunu da birlikte bulması lazım.
Kesinlikle katılıyorum.
İlk olduğu için heyecan yaptım derler klasik cümledir gadası
Aynen
"Azdırmasını beceremedin nasıl kadınsın sen git kendine bak"
🤣🤣🤣
ah şu atmalar tutmalar yana yatıp çamura batmalar olmasaymış ne güzel olurdu, ancak! beslenmelerimize bakınca bütün gıdalar hormlu veya GDO bana gelince ben bahçemde yetiştiridğim salatalıkları domatesleri patlıcan biberleri gören bu ne diye sorar o kadar ki değişik eğri büğrü yamuk ama o kendine has kokusu ömre bedel
dip not sağlıklı yaşam herkese lazım
Bahanedzn cok ne var.. Ben en cok seyi severim s alaga yatmak.. "hic noyle yapmazdi '' :))..
" "sqnirim kafamda cok kurdum" "..
Atip tutmak konusunda ayrica harikayiz bence ders diye okutulabilir:))
İşte hakiki adam. İnkarda etmiyor.
Bir arakadsin basina gellmis :))
🤣🤣🤣
Sqkq bir tarafa hayat bu insan her seyi yasiyor.. Ve ayni duzlelde gitmiyir.. Hatta gencken daha cok basina biyle seyler geliyor.. Kadin ya da erkek her qn ayni perfonsmqnta ya da iqtektz olamaz.. Bir si'kti yasarsqn sqhiolenio kqbullenirsen ilerisi icin duze'ltle ve feya alma sansini yakalarsin..:))
Nerden harfleri bu kadar karıştırdın?
Söylediklerine katılıyorum.
Arazide yagmurda arabada yazmasi cok zor.. Soforunde umru degil.. Yaklasik sonucu verince atiyorum.. Birde telefon klavyeleri bence buyumeli :))
Anladım. Buyurun sunklavyeyi
Heyecan yaptım çok güzelsin dayanamadım aşırı yorgunum kafam rahat değildi off say say bitmez 🤦🏻♀️
Kesinlikle
Bunun tek bir açıklaması vardır (eğer fizyolojik bir problem yoksa) o da adam o kadini gerçekten arzulamıyordur. O kadinla yaşanan seks artık rutin hale gelmiştir. Gerisi hikaye
Olabilir
bi erken boşalma hastalığı yoksa çokta bahane olmaz ya:)) genelde erken boşalanlar yorgundum stresliydim fakan oluyo:)))
Evet, bunları söylüyorlar
şöyledurmam şöyle hayvanım falan durmam yorulmam bilmem ne diyip yükseltip tektede bitince :))) ona bahane bulunmuyo:))
Ona da bulunuyor;
Sen çok darsin. Çok yoğun hissettim.(Kadını güzel kandırır.)
Uzun zamandır bosalmamistim.
Heyecan yaptım.
Yoksa hiç böyle olmuyordu.🤣🤣
:)))) hıı bunu sen daha iyi bilirsin tabi:))) ben değilde bi arkaaaaaşşş demişti banad bunları :)))))))))))))))))))
çok uçup kaçmadan erotizm dolu yaanırsa 1 kez olsun ama ruuhuan kadar hissetsin benim felsefe bu :)
Yani mantikli
mantıklı bencede :) beklentiyi düşük tut yüksek olursa zaten karlısın :))))))
Çokta düşük tutmamak gerek ya.
tartışılır :) kadın yükseltir ve yapar erkek yükseltir çok yapamaz
ruhen yaşansın gerisi boş be kadınnnnnn :)
Bir çok kez hayael kırlığı omuştur bunu sarılmak öpmek bir kadeh içmekle telefi edilir
Duygusal bir yaklaşım
kesinlikle duygusal temal her seye iyi gelir sonrası toplarsın zaten yarım saat herkes kendine gelir
Ayneen
Çok güzel bir yaklaşım tebrik ederim 👏👏
Birazda sizin bahanelerinizi ve mızmızliklarinizi mı konuşsak😎
Bir dahaki soruda da biz kadınların bahanelerini konuşuruz.
Çok güzelsin ondan dayanamadım
Çok darsın ondan oldu
Beni çok heyecanlandırdın
Kesinlikle
Bahaneleri yok bence oldukları durumları kabullenirler.
İllaki vardır. Var
Bu kişiye ortama ruh haline göre değişebilir bence. İlk ilişkiye göre değerlendirmemek lazım. Bazen heyecan korku adrenalin erken boşalma ya da geç boşalmaya sebep olabilir. Anlayışlı davranmak lazım
Hiç bahanem olmadı bu zamana kadar. İlk kez ilişki yaşadığım kadın bile o zaman ilk kez yaptığıma inanmamisti. İlk seferde 10 dk sürünce 😅
Çok heyecanladım ondan böyle
erken geldim sanırım😂
Bugun şirkette yogun bi gündü stresli bi gün gecirdim odaklanamadım.😁
Kesinlikle🤭🤭
Olur arada böyle seyler🤣
Bahane yok, gerçekler var..
Üst, üste 2 defa yapamıyorum kolay, kolay. Biraz mola vermek gerekiyor.
Bunun dışında her şey normal.
Bahanesi yok bence. İlla ki partnerini tatmin etmeli.
Bahanesi yok hasta değilse
Sevmiyodur istemiyodur
Kadın çuval gibidir
1. Yorgunluk
2. İsteksizlik
3. Ot gibi bir kadın (En önemlisi bu)
Ben hiç sallamadım neyse o 20 cm şeyim yok çok erken ya da çok geç boşalmıyorum 😂
Yoktur sadece mental olarak bir düşüş yaşarlar , bahane bulamazsın bu duruma zaten
Ya bazen Strese bağlı olarak insan erken boşalabiliyor benim genelde 45 dakika 50 arasında değişiyor süresi ama bazen daha da kısa olabiliyor
O yüzden her gün her dk hadi yapalım dememek lazım demekki
Demekki
Birimiz ya da ikimiz bedenen yorgun olabiliriz ne bileyim zihnen yorgun ya da dolu olabiliriz insanız nihayetinde. Cinsellikte anı yaşayamaz hissedemezsek tabiri caizse isteksiz ve enerjisiz olursak elbetteki karşılıklı olarak beklentiyi yakalayamayız. O yüzden ne yapıyor muşuuuuz
Her dk yapalım demiyormusuz
Eveeet. Ama bu demek değil ki cinsellik sadece cinsel birleşmeden ibaret. Onun yokluğunda yakın sıcak ve duygusal temaslar, sevişmeler vb heyecan yaratan yaklaşımlarla yaklaşılabilir
ben bilmiyorum
🤭🤭🤭
Sorun bende değil sende
🤭🤭
Çalışmadığım yerden geldi 😂😂😂
🤭🤭🤭çalış bakalım
Hayal kırıklığı yaşadın yani 😂
Benimle bagdastirmaylim lutfen
Moralim bozuk yorgunum
Klasik bahane🤣
Kızlarda her seferinde inanıyorlar mi acaba
Odun gibi duran kadınların işine gelir beence
Benimle ilgili bir konu değil.
Piskilijim çık bızıkkkk🤣
Biraz daha bozalim o zaman 😂
yorgundum
heyecanlandım
aklım işte güçteydi
...
sen şöyle yapmasaydın...
Sana hangisi daha çok denk geliyor
Benimle bagdastirmayalim lutfen
Meraktan sordum
işimize gelirse bahane cok
Meseela
Odun gibisin yatakta hic istekli degilsin senden ötürü perfonmansim düşüyor derim :D
🤣🤣🤣🤣hemen karsiyi suçla
ama ole bisi soz konusu degil tabi yeter artik uyucam sirf bu yuzden gece gelmek istemiyorum bu odaya diyinleri biliyoruz :D
Bak bu da dogru
İyi pompa yoksa partner değiştir
Daha önce yasamadiysa normal bence
Heyecandan böyle oldu
Uyum olmalı bence bahane değil
Bazen çok güzel bahaneleri olabiliyor
Şahsen 🤣 bahaneye sığınanmam bütün gücümle performans göstermek gerk
Varsayalım ki oldu. Ne dersin?
Hmm iş yorucu geçti enerjim kalmadı derdm ama aslında böyle şeyler bahane de olmz
Sende haklısın. Ama öncesinde söylenen şeylere de bağlı.
Yani öncesinde neler söylenir peki
Bazen erkekler söyledikleriyle beklentiyi yukseltiyorlar. Eee öyle olmayınca da bir bahane lazım.
ya da atıp tutmasınlar.
Hm ben şahsen ne dersem o en fazla dediğimden biraz şaşar oda ben karşımda olanı zevk almasını sağlarım
Anladım, teşekkürler efenim.
Rica ederim ☺️ yardımcı olabildiysem ne mutlu
🙏🙏☺️
☺️tkp atsam kabul eder misin
Tabi
Geri tkp peki ☺️
Stresli olduğum zamanlar
Kadın güzel değilse istediğim olmuyor
sağlık sorunu varsa ne yapsın?
Olabilir hayat zor
Yapamiyorum amasyada
Yorgun