Cinsel Yaşam Seviştiğiniz kişilerin ilki miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Seviştiğiniz kişilerin ilki miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Hiçkimsenin ilki olmadım ya. Eskiden çok kafaya takardım ulan ahını alır mıyım filan diye. Ama şimdi keşke bir kere bekaret alsaydım diyorum. 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kimsenin ilki olmak gibi bir derdim olmadı. Hiç de olmadım. 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. İlki olduklarım da var olmadıklarımda 0 4 Yorumla Efe3527 1 yıl İlki olduklarım çok daha keyifliydi sma... Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Efe3527 1 yıl Ne niye Yorumla Efe3527 1 yıl Dinlemek mi istiyorsun gizli... Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sen bakir olmalarına mi dikkat ediyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Ssnane2 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Evet de önemli mi ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye bozdun Yorumla Ssnane2 1 yıl Anlamadım🙂 Yorumla Soran 1 yıl Onları Yorumla Ssnane2 1 yıl Zaten bir kişiyle yaşadım o da halinden memnun sen bakire misin Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kocamın ilkiydim 2 9 Yorumla Soran 1 yıl Sen onun ilki misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Senin ilkin o mu Yorumla binarist 1 yıl Kaç yaşlarındaydınız peki evlendiğinizde? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet canım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @binarist o 34 dü evlendiğimizde ben 33 Yorumla binarist 1 yıl Geçen sene falan evlenmişsiniz o zaman İkiniz de birbirinizin ilkisiniz yani 33-34 yaşına kadar bekleyen çok azdır sanırım :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @binarist Evet geçen sene evlendik. Var hala öyle kızlar var bi kaç arkadaşım eline erkek eli değmemiş ve bakir adam da var tanıdığım Yorumla binarist 1 yıl Anladım Vardır mutlaka ama biraz nadir bence :)Nereden bu arada? Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmustur hatirlayamadim 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır değildim benim ilkim onun bilmem kaçıncı 0 0 Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sanırım 68. idim🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl 😀😀 Yorumla
kofiosei Takip Et Xper 7 Yaş: 31 1 yıl Evet bi kaç kere ilki olmuştum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye bozdun Yorumla kofiosei 1 yıl Kendi istedi bozmamı Yorumla Soran 1 yıl Yükselttin mi Yorumla kofiosei 1 yıl Fena yükselttim dayanamadı verdi Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bazılarının 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. bi kaçının 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bazilarinin evet 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. elbette 0 0 Yorumla
Manbasak Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl 4 ununde ilkiydim 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Niye bozdun Yorumla Manbasak 1 yıl Oyle istediler hepsi benle takilsan sende istersn emin ol Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Manbasak 1 yıl Bilmem. Isteyenler hep boyle der. Sen çok fena laf cambazisin dilinle bile bizi beceriyorsun derler. Cok romantik ve erotizmim yuksekdir. Yorumla Soran 1 yıl Bakiyim bi dm Yorumla Manbasak 1 yıl Gel gizliden ciktm Yorumla Manbasak 1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hiçkimsenin ilki olmadım ya. Eskiden çok kafaya takardım ulan ahını alır mıyım filan diye. Ama şimdi keşke bir kere bekaret alsaydım diyorum.
Kimsenin ilki olmak gibi bir derdim olmadı. Hiç de olmadım.
İlki olduklarım da var olmadıklarımda
İlki olduklarım çok daha keyifliydi sma...
Niye
Ne niye
Dinlemek mi istiyorsun gizli...
Sen bakir olmalarına mi dikkat ediyorsun
Evet
Evet de önemli mi ki
Niye bozdun
Anlamadım🙂
Onları
Zaten bir kişiyle yaşadım o da halinden memnun sen bakire misin
Kocamın ilkiydim
Sen onun ilki misin
Evet
Senin ilkin o mu
Kaç yaşlarındaydınız peki evlendiğinizde?
evet canım
@binarist o 34 dü evlendiğimizde ben 33
Geçen sene falan evlenmişsiniz o zaman
İkiniz de birbirinizin ilkisiniz yani
33-34 yaşına kadar bekleyen çok azdır sanırım :)
@binarist Evet geçen sene evlendik. Var hala öyle kızlar var bi kaç arkadaşım eline erkek eli değmemiş ve bakir adam da var tanıdığım
Anladım
Vardır mutlaka ama biraz nadir bence :)
Nereden bu arada?
Olmustur hatirlayamadim
İlki olduklarımda vardı
Hayır değildim
Hayır değildim benim ilkim onun bilmem kaçıncı
Çok oldu ilki olduğum kadınlar
yanıtlar sana ıcten gelıyormu?
Bilmiyorum iki kişi oldu zaten
ne bilelim biz sadece işimize bakariz :D
Sanırım 68. idim🤣
😂
😀😀
Evet bi kaç kere ilki olmuştum
Niye bozdun
Kendi istedi bozmamı
Yükselttin mi
Fena yükselttim dayanamadı verdi
Evlenmeden yapmam
Bazılarının
Bi kaçının ilkiydim
bi kaçının
Bilemeyiz
Evet
Henüz daha seks yapmadım.
Bazilarinin evet
Değildik
elbette
4 ununde ilkiydim
Niye bozdun
Oyle istediler hepsi benle takilsan sende istersn emin ol
Niye
Bilmem. Isteyenler hep boyle der. Sen çok fena laf cambazisin dilinle bile bizi beceriyorsun derler. Cok romantik ve erotizmim yuksekdir.
Bakiyim bi dm
Gel gizliden ciktm
?
Bunu birkez yaşadım
bazıları evet senın