Cinsel Yaşam Reglken çok istekli oluyorum, normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Reglken çok istekli oluyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
azginevlibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kadınlar regl Ken çok fena olur, kedi gibi parçalar, bı kiz arkadaşım vardı deliriyordu, analdan falan sok dayanamıyorum diye çıldırtıyordu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Vay be Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu sana özel bir durum değil. Her kadın reglken daha fazla istekli olur. Doğal bir durum yani. 0 0 Yorumla
KingJoffrey Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlıklı olduğunun bir kanıtıdır bu, ve kadınlığını çok iyi derece de yaşadığın kesin. Peki böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsun? @soran 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. kızların geneli bunu diyo yalnız değilsin herlade:) 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Normal bu flörtle yakinlasabildigimiz tek evre iyi ki oluyor bu djjzjs 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Kadinlar en xok o vakitlerde istekli oluyor Gerisi migren ağrilari degil mi ki😂 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Neredeyse her kadının başına gelen bir durum aslında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normal ben kocamı işten getirtiyom ampwsmdkk 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Hahahaha çok iyi Yorumla Subuone19 1 yıl Ee reglken yapabiliyor mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Reglken nasıl yapacak Yorumla Subuone19 1 yıl Sen demişsin kocamı işten getiriyorum diye niye getiriyorsun o zaman adamı :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlle de bişeylerin bi yerlere girmesi mi gerekiyor siz de soru sormak için soru soruyorsunuz cidden Yorumla Subuone19 1 yıl Bilmediğim için olabilir mi öğrenmeye çalışıyorum kusura bakma Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal bencede 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal, bende aynıyımmm 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. EVEThormonal değişim süreci olduğu için 0 0 Yorumla
Wamsuter Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kız olmadığım için bilemem ama öyle derler 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Bu her kadında böyle sanırım 0 0 Yorumla
Mutsuzluğunnotası Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Normal 1 1 Yorumla Mutsuzluğunnotası 1 yıl @CAGRI16 sanane Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. her kadın öyle 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. hormonlar işte 0 0 Yorumla
Nanelimon09 Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı. Normal tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kadınlar regl Ken çok fena olur, kedi gibi parçalar, bı kiz arkadaşım vardı deliriyordu, analdan falan sok dayanamıyorum diye çıldırtıyordu
Vay be
Bu sana özel bir durum değil. Her kadın reglken daha fazla istekli olur. Doğal bir durum yani.
Sağlıklı olduğunun bir kanıtıdır bu, ve kadınlığını çok iyi derece de yaşadığın kesin. Peki böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsun? @soran
kızların geneli bunu diyo yalnız değilsin herlade:)
Normal bu flörtle yakinlasabildigimiz tek evre iyi ki oluyor bu djjzjs
Kadinlar en xok o vakitlerde istekli oluyor Gerisi migren ağrilari degil mi ki😂
Bende 1 hafta dokunmayınca, görmeyince oluyorum normal mi sence
Neredeyse her kadının başına gelen bir durum aslında
Normal hormonlar tavan yapıyor
normal şekerim bende çok yükseliyorum
Normal ben kocamı işten getirtiyom ampwsmdkk
Hahahaha çok iyi
Ee reglken yapabiliyor mu?
Reglken nasıl yapacak
Sen demişsin kocamı işten getiriyorum diye niye getiriyorsun o zaman adamı :)
İlle de bişeylerin bi yerlere girmesi mi gerekiyor siz de soru sormak için soru soruyorsunuz cidden
Bilmediğim için olabilir mi öğrenmeye çalışıyorum kusura bakma
Normal bencede
normal, bende aynıyımmm
EVET
hormonal değişim süreci olduğu için
Kız olmadığım için bilemem ama öyle derler
Bu her kadında böyle sanırım
Çok normal duzenli iliskin var mi
Seni durduran ne bsltsana kendinj
Çok güzel, en sevdiğim🥰
Bir şey yapıyor musun bari
ellerin dert görmesin