Cinsel Yaşam Seks dediğimiz şey soft mu, sert mi, çok sert mi olmalı? derinhazlar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 oyumu kullanıyorum çok sert olmalı hayvani bir içgüdüyle. Tabi herkesin stratejisi farklıdır saygı duyarım )) Seks dediğimiz şey soft mu, sert mi, çok sert mi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. fark etmez bana a 0 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Belki klasik gelicek ama softla başlayıp hard bir şekilde devam edip bitirmek daha zevkli bence 2 1 Yorumla derinhazlar 1 yıl evet çok klasık ))tecrube konusuyor Yorumla
Oylesinebiriyimnn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 86% 1 yıl Sert ya Soft yapan gay olsun abi 1 1 Yorumla derinhazlar 1 yıl sen harıka bir detaysın. yazdm gelsene Yorumla
Ekimçiçeği Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İkiside candır 4 3 Yorumla derinhazlar 1 yıl birini seç desem Yorumla Ekimçiçeği 1 yıl Hard Yorumla derinhazlar 1 yıl sert seçeceğini biliyordum. kadınlara hard uygulamazsan ya aldatılırsın ya da bir zaman sonra doymaz Yorumla
DamızlıkErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Sert vahşi olmalı kadın kıvransın 1 1 Yorumla derinhazlar 1 yıl katılıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne şey meraklisisiniz hiç mi duygunuz yok 2 1 Yorumla derinhazlar 1 yıl soft olursa asla tatmin olmazsınız Yorumla
Selin_Skn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Değişir 3 11 Yorumla derinhazlar 1 yıl değişir derken Yorumla Selin_Skn 1 yıl Duruma göre Yorumla derinhazlar 1 yıl hanği durumlar Yorumla Selin_Skn 1 yıl Yorgunluk mesela Yorumla derinhazlar 1 yıl yani yorgun olursan soft mu Yorumla Selin_Skn 1 yıl Evet yorgunken sert zevk vermiyor Yorumla derinhazlar 1 yıl hmmpeki hangi durumda sert? Yorumla Selin_Skn 1 yıl İstekliysem ve rahatsam. Kısacası yorgun değilsem Yorumla derinhazlar 1 yıl hmmpeki teşekkür ederim cevabın içn. bana kalırsa her zaman sert acımasız şekilde.. Yorumla Selin_Skn 1 yıl Erkekler için öyle tabii Yorumla derinhazlar 1 yıl bazı erkekler için diyelim. güçlü ve dominant ; Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Başlarken soft ama finale doğru aşırı hard 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl soft 1 11 Yorumla derinhazlar 1 yıl asla doymazsın Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl doyumsuzluk önemli zaten sürekli istemem lazim Yorumla derinhazlar 1 yıl evet bunu diyorumsürekli istemen için sert seks laızım soft olursa bence monotonlasır Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Ben öyle seviyorum Yorumla derinhazlar 1 yıl peki sürekli istemen için partnerın nasıl davranmalı Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl o partnerimi ilgilendirir. Yorumla derinhazlar 1 yıl sanırım bir partnerın var )) peki tesekkur ederım yorumun ıcın. Geceye film önerisi yaparak gidebilirsin ) Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl "esaretin bedeli" iyi akşamlar Yorumla derinhazlar 1 yıl cok klasık oldu. Diğer hesabımda bende diziler filmer fenomenıydım )) tekrar tesekkur ederım iyi aksamlar Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl klasikler eskimezde ondan ne güzel. Yorumla derinhazlar 1 yıl klasık bayılırım sevmem demem asla. Ben de bir klasık söyleyım o zaman12 öfkeli adam.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
fark etmez bana a
Belki klasik gelicek ama softla başlayıp hard bir şekilde devam edip bitirmek daha zevkli bence
evet çok klasık ))
tecrube konusuyor
Sert ya
Soft yapan gay olsun abi
sen harıka bir detaysın.
yazdm gelsene
İkiside candır
birini seç desem
Hard
sert seçeceğini biliyordum. kadınlara hard uygulamazsan ya aldatılırsın ya da bir zaman sonra doymaz
Sert vahşi olmalı kadın kıvransın
katılıyorum
Yavas baslayıp sert bıtmelı
Ne şey meraklisisiniz hiç mi duygunuz yok
soft olursa asla tatmin olmazsınız
Değişir
değişir derken
Duruma göre
hanği durumlar
Yorgunluk mesela
yani yorgun olursan soft mu
Evet yorgunken sert zevk vermiyor
hmm
peki hangi durumda sert?
İstekliysem ve rahatsam. Kısacası yorgun değilsem
hmm
peki teşekkür ederim cevabın içn. bana kalırsa her zaman sert acımasız şekilde..
Erkekler için öyle tabii
bazı erkekler için diyelim. güçlü ve dominant ;
Başlarken soft ama finale doğru aşırı hard
soft
asla doymazsın
doyumsuzluk önemli zaten sürekli istemem lazim
evet bunu diyorum
sürekli istemen için sert seks laızım soft olursa bence monotonlasır
Ben öyle seviyorum
peki sürekli istemen için partnerın nasıl davranmalı
o partnerimi ilgilendirir.
sanırım bir partnerın var ))
peki tesekkur ederım yorumun ıcın. Geceye film önerisi yaparak gidebilirsin )
"esaretin bedeli" iyi akşamlar
cok klasık oldu. Diğer hesabımda bende diziler filmer fenomenıydım ))
tekrar tesekkur ederım iyi aksamlar
klasikler eskimezde ondan ne güzel.
klasık bayılırım sevmem demem asla. Ben de bir klasık söyleyım o zaman
12 öfkeli adam..