2 senedir konuşuyoruz ama hiç bulusmadik. Uzak mesafedeyiz. Anca yazisarak ya da sesli konuşuruz ama konu hep cinsellige varır. Sonra gündelik şeylerden konuşuruz felan. Bana güzel şeyler söyler. Ama hiç gelecekten bahsetmez. Benden çok küçük 21 ben 26. Sizce neyiz biz ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sadece cinsellik için yaklaşmış, yakında dönülmez kavgalar başlar diyorum ben. Cinsellik konuşmak normaldir, gündelik yaşamdan da konuşulabilir normal lakin buluşması gerekir en az yılda bir kez neden olmasın neden yan yana gelip bir kahve içilmesin yani. Buluşma konusu, gelecek konusu şöyle yaparız şurayı seninle gezeriz konusu açılmıyorsa o ilişkinin sonu yok biter yakında. Uzakta olsam ben seninle buluşmak için elimden geleni yapardım bunu da hissederdin mesela. Onda bu hissi alamamışsın. Anlatmak istersen bu ilişkiyi merak etmedim değil yani dinlerim.
11 Yorumla
Soran1 yılBitti zaten 3 hafta oldu. Yazıyorum dm den
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSen zaten direk ne olduğunuzu söylemişsin direk sanal olarak fbsiniz ve yaşın büyük olduğu için muhtelemen seninle bir ilişki yaşamak yerine daha çok sanal yaparak olayı gecistiriyo çünkü kadının büyük olduğu ilişkiler nadir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır değilsiniz
00 Yorumla Sen zaten doğru tanımı kullanmışsın. Cinsellik için iletişim kuran iki kişisiniz. "Sonra gündelik şeylerden konuşuruz felan. Bana güzel şeyler söyler." buradan da belli zaten bu.
Ondan bahsederken bile benden çok küçük yazmışsın bak. Başka bir şey değilsiniz zaten senin kafanda da.
18 Yorumla
Soran1 yılEvet ama duygularım çok karışık. Yani zaten onla sevgili olamayız ki ya. Daha çok arkadas gibiyiz. Zaten bitti de
Soran1 yılBitti zaten büyük kavgayla. 3 haftadır konuşmuyoruz. Bitti yani. Arada üzülüyorum ama bana bağırması son konuşmada değer vermedi hiç. Gelecekte zaten yoktu. Olan benim hislerime oldu.
Soran1 yılBoyle bir tecrübeye hoc ohtiyacim yoktu ama ya nebilim çok saçma oldu. Bana yakışmayan bir şey
Soran1 yılSanae özelden durumu anlatsam olur mu fikrini almak isterim
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 21 yasında bir erkegin aklı elbette orasında olur
07 Yorumla
Soran1 yılYa ama neden sevgi aşk hissetmez ki çok mu zor ne biçim varlıklar bu erkekler ya
- 1 yıl
konuştugun erkegin hormonları bel altı
Soran1 yılSevgi aşk bekleyerek ondan hata mi ettim yani
- 1 yıl
kesinlikle daha aklı olgunlasmamış
Soran1 yılUmarım beni üzdüğün gibi üzülür
Soran1 yılŞey mesela pp resminde de sigaralı fotosu var. Elinde sigara yana bakmış
- 1 yıl
yani olabilir öyle fotograf
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılErgensiniz.
Sanaldan seks muhabbeti ne ya
09 Yorumla
Soran1 yılErgence mi sence
- 1 yıl
Çook
Soran1 yılNedenn
- 1 yıl
21 yaşında çocuktan belliki birşeyler bekliyorsun. Daha baba parasına muhtaçtır muhtemelen. Seninle de işte seks muhabbeti yapıp 31 çekiyor.
Soran1 yılDuygusal şeyler bekledik biliyorum hataydı ama o da istiyo giniydi guzel şeyler derdi bana
- 1 yıl
Senden küçük daha çocuk ne bekliyorsun
Soran1 yılSon tartışma da telde bana bağırdı sen aşktan sevgiden hiç mi anlamiyon dedin yuru git lan kes kapat lan dedi sanki karsimda ergen erkek kardeşim var gibiydi. Daha önce böyle değildi ban karşı sevgi ve saygı doluydu. Gerçek yüzünü gösterdi diyebilir miyiz
- 1 yıl
Sadece seninle tarmin olduğu için öyle göstermiş kendini demek daha doğru olur
Soran1 yılAma çok zoruma gitti ya hemen silebildi beni.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBenimde öyle biri vardı
sonra manita yapınca ara verdik 😈
özledim bebişimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 yaşındaki biri ile 2 senedir berabersin 19 yaşında iken başladınız tanisdiniz o yaştaki erkeğin eli zikinde gezer normal ne sevmesi sende biliyorsun
013 Yorumla
Soran1 yılNiye sevemez ama bazıları gayet güzel seviyor
Cevap sahibi1 yılBazıları derken kaç tane 21 yaşındaki erkek sanaldan sevcek dunyada yüzde 1 bile yoktur
Soran1 yılEvet bilmiyorum xidden ilk deneyimimdi. Nerden tanıştım ya bana bisey kalmadı hep üzdü ağlattı umursamadı bile. Telde bağırdı bana sen aşktan sevgiden anlamaz misin deyince kapat lan vb gibi bir de telde canım misin dedim o da biseyler dedi. Bunlara hakaret diyor. Beyinsiz cidden ya ben nerden ona bağlandım hep cinsellik denen o iğrenç bağlayıcı şeyden oldu
Cevap sahibi1 yılSeninde ihtiyacın var cinsellik yaşaman gerek ama sen 27 yaşında olgun birisin ne işin var ergen çocukla
Soran1 yılAlışkanlık oldu onla işte konuşa konuşa da daha da bulaşmam. Zoruma giden engellemesi oldu
Cevap sahibi1 yılİyide sen çocukla yanlış anlama ne işin var 19 yaşında biri ile
Cevap sahibi1 yıl19 yaşındaki bir çocukla ne işin varda konuştunki çocuk o
Soran1 yılSanal diye konustuk işte zamanla bağlandım zaten. Dedim ki buna bak benim yasimdakielr evleniyo bisey demedi gelecek var mı yok mu dedim bisey demedi.
Daha önceden demisti gerci yaş farkımız var uzağız olmaz diye.
Cevap sahibi1 yılHiç bulustunmu onla
Soran1 yılHayir
Cevap sahibi1 yılHiç sevgilin olmadimi senin
Soran1 yılFlört 9ldu da sevgilim olmadı niye
Cevap sahibi1 yılNerde yaşiyon
1 yılSenin aslında kalemin benim de işte çoluk çocukla uğraşıyorsun 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbelkıde korkularını asamıyordur bunları konustunuzmu hıc?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden yaşina uygun biriyle tanişip gercek ciddo bir iliski yaşamiyorsun? Tanismayi çok isterim.
00 YorumlaAnladım zor bir durum derdiniz var tabi üzülmüşsünüz geçmiş olsun bir şey aklınıza takılırsa sorabilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hep cinsellige varan sey evet fb iliskisi
02 Yorumla
Soran1 yılAma normal şeylerden de konuşuruz vb
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSanal tatmin arkadasligina donmus bir iiski
04 Yorumla
Soran1 yılGelecegi yok dimi.
- 1 yıl
Gelecek olacak bir durum bu sekilde ilerlemezdi.
Soran1 yılEvet cinsellikle baslamazdi
- 1 yıl
Ne desem bilemedim hersey umarim gonlunuzce olur
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılevet ve senden sıkılmıştır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHoşuna gidiyor mu senden küçükolması?
00 Yorumla
1 yılalıskanlık olmus sanırım bir sure sonra
00 Yorumla
1 yılDasımlık sanal seks le boşalan iki arkadaş
00 Yorumla
1 yılSosyal medyada mı tanıştınız?
00 YorumlaFb siniz zevkine bak reel yapıp
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sexting yapıyorsanız öyle diyebiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSanal ama neden reel olmadı
00 Yorumla
1 yılOnline fckbuddy. Artık dijital çağdayız 😀
00 YorumlaSanal partnersınız yasına uygun bırını bulsana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHay senin beynini ya😅😅😆
01 Yorumla
Soran1 yılNiye hshsh
Gizli Üye(30-35)1 yılGuzel kullanıyor seni...
01 Yorumla
Soran1 yılDuygularımla oynadı zaten yol verdim. Bitti. Hakkımı da helal asla etmiyorum ona
1 yılboş ver kral sonu gelmez bunun
02 Yorumla
Soran1 yılBitti knka zaten daha ne kadar konuşulur ki zaten. Karşımdaki de tüysüzun tekiydi pasifik teki yani aşk sevgiden anlamayana denk geldim
- 1 yıl
Hayırlısı olsun o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılŞehirler neresii
05 Yorumla
Soran1 yılO adana ben bolu
Cevap sahibi1 yılBiliyorum sizi çok gördüm seni bu soruları sorarken
Olmaz bacım olmaz
Soran1 yılBitti zaten kötü şekilde.
Cevap sahibi1 yılNasıl kötü anlatır mısın
Cevap sahibi1 yılTammdır
1 yılOlur olur
00 YorumlaHala sen misin ya