Cinsel Yaşam Her erkek oral seksten zevk alır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 ? Her erkek oral seksten zevk alır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. zevk alırım evet 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. benim en sevdiğim şey normal seks olmasın o olsun yeter ama yapanın iyi yapması lazım ve kontrol bende olcak dayanıklı olması lazım yani 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alır tâbi ama her ağzına alanda hakkını veremiyor bazen 0 0 Yorumla
Mandıradükü Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Oralı kadın da sever erkek de genel olarak. 69 ideal zevk pozisyonlarından biri... 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. alırda oral bazı durumlar dışında sakıncalı ve dinen haram 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Emzirmekten muazzam haz alır... Giderek artan o istekli emişini seyretmek offf!😍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hoşlanacağım bir durum mu bilmiyorum. Hiç yaşamadığım için bilmiyorum 0 0 Yorumla
Bigboy01xx Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Alır sıcacık ve dilin etrafında gezmesi baş kısmında özellikle hoşumuza gidiyor 0 0 Yorumla
MusHek-4116 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl tabiki Şu an biri bunu yapsa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama ben sevgilime yapmaya utanıyorum ona nasıl teklif etcem bunu Yorumla MusHek-4116 1 yıl konusmak gerke ama uzunca soh et edmeyiz burdn mj atrmsn Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. uFFF hemde nasıl :))) 0 0 Yorumla
maverick01 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 78% 1 yıl Yani tarza bağlı aslında bazen alırım bazen hiç 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her erkek ister ama her kız istemez 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben para bile veririm buna. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tabıkıde hosuna gıtmese yaptırmaz 2 2 Yorumla Handsomee06 1 yıl Tabiiii Yorumla tturany 1 yıl Bilsem denerdim belki Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her fırsatta ama kadinima da yapmadan bitirmem 0 0 Yorumla
SiteSakiniyimBen Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı. Bence evet 1 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet aliriz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Alır 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evettttttt 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. bazı mallar hariç 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. tabe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
zevk alırım evet
benim en sevdiğim şey normal seks olmasın o olsun yeter ama yapanın iyi yapması lazım ve kontrol bende olcak dayanıklı olması lazım yani
Alır tâbi ama her ağzına alanda hakkını veremiyor bazen
Oralı kadın da sever erkek de genel olarak. 69 ideal zevk pozisyonlarından biri...
alırda oral bazı durumlar dışında sakıncalı ve dinen haram
Emzirmekten muazzam haz alır... Giderek artan o istekli emişini seyretmek offf!😍
Hoşlanacağım bir durum mu bilmiyorum. Hiç yaşamadığım için bilmiyorum
Alır sıcacık ve dilin etrafında gezmesi baş kısmında özellikle hoşumuza gidiyor
tabiki Şu an biri bunu yapsa
Ama ben sevgilime yapmaya utanıyorum ona nasıl teklif etcem bunu
konusmak gerke ama uzunca soh et edmeyiz burdn mj atrmsn
uFFF hemde nasıl :)))
Yani ben seviyorum
Yani tarza bağlı aslında bazen alırım bazen hiç
Her erkek ister ama her kız istemez
İki eliyle kavraması daha hoş
Çok demode oldu bu sorular
Ben para bile veririm buna.