Cinsel Yaşam Erkekler sarılınca dokununca o dakika libidosu yükselir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekler sarılınca dokununca o dakika libidosu yükselir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. erkeğe göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Normal bir dokunuşta hemen yükselmez tabi o anın aşkını yaşarım şahsen... Ama yoğun bir temas trafiği söz konusuysa birey zaptetmek mümkün olmuyor, çünkü o bizden adeta bağımsız hareket ediyor🤭 0 0 Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kadından kadına değişiyor. Ten uyumu çok onemli. Evet hemen olmuştu benim bir ara üstümde şort varken sevgilim sarıldı ve sertleştim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl erkek arkadşaım sadece yanağımdan öptüğünde öyle oluyor.. 2 7 Yorumla 1berkay34 1 yıl Şey ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1berkay34 maalesef ki doğru.. yanıma geliyor sarılıyorum yanağından ve dudağından ufacık bir öpücük alıyorum kendinden geçiyor.. Yorumla 1berkay34 1 yıl Napıyo kendinden geçince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1berkay34 ne yapacak duruyor öyle hocam ne detay istedin be Yorumla 1berkay34 1 yıl Saldır mıyor mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @1berkay34 niye saldırsın hocam hayvan değil ya Yorumla Soran 1 yıl Bshshshshshsh Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. evet yükseliyor hatta kaçıncı posta olursa olsun 1 dakikalık öpüşmeden sonra muhakkak erekte olurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Değişir erkeğe göre bu net cevabı yok bunun ihtimalli bir durum sonuçta 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Abaza ise ayak sesini duyması bile yeter 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Vay mk ahabsbs Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yükselir ibre uyanir 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı. Etkilenme olur tabiki 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. duruma göre değişir:) 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Kesinlikle hazır hale geliyor hanımefendi 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır, o öyle bişey değil. 0 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Nasıl sarıldığına bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl dokunmadan bile bakması yeter 1 3 Yorumla kkarttallgibi 1 yıl Sen baya dolusun zirvelerdensin anlaşılan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kkarttallgibi abazalar için yazdım aklı şeyindeki abalar için aklında şeyinden başka bi şey olmayan abalar Yorumla kkarttallgibi 1 yıl Hii pardon ozaman geri aldım Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hemen de o kadar yükselmiyor 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben yükseliyorum 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yükselir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Cız olurlar 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet yükselir 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
erkeğe göre değişir
Normal bir dokunuşta hemen yükselmez tabi o anın aşkını yaşarım şahsen... Ama yoğun bir temas trafiği söz konusuysa birey zaptetmek mümkün olmuyor, çünkü o bizden adeta bağımsız hareket ediyor🤭
Kadından kadına değişiyor. Ten uyumu çok onemli. Evet hemen olmuştu benim bir ara üstümde şort varken sevgilim sarıldı ve sertleştim.
erkek arkadşaım sadece yanağımdan öptüğünde öyle oluyor..
Şey ne
@1berkay34 maalesef ki doğru.. yanıma geliyor sarılıyorum yanağından ve dudağından ufacık bir öpücük alıyorum kendinden geçiyor..
Napıyo kendinden geçince
@1berkay34 ne yapacak duruyor öyle hocam ne detay istedin be
Saldır mıyor mı
@1berkay34 niye saldırsın hocam hayvan değil ya
Bshshshshshsh
evet yükseliyor hatta kaçıncı posta olursa olsun 1 dakikalık öpüşmeden sonra muhakkak erekte olurum
Değişir erkeğe göre bu net cevabı yok bunun ihtimalli bir durum sonuçta
Abaza ise ayak sesini duyması bile yeter
Vay mk ahabsbs
Kişiden kişiye değişiyo
Evet yükselir ibre uyanir
Etkilenme olur tabiki
yükselirse o kişi abazadır.
Yükseliyor kanka 😎
Evet alışık değilse daha çok olur
duruma göre değişir:)
Kesinlikle hazır hale geliyor hanımefendi
Hayır, o öyle bişey değil.
Yokluktaysa evet.
Nasıl sarıldığına bağlı
dokunmadan bile bakması yeter
Sen baya dolusun zirvelerdensin anlaşılan
@kkarttallgibi abazalar için yazdım aklı şeyindeki abalar için aklında şeyinden başka bi şey olmayan abalar
Hii pardon ozaman geri aldım
Karşısındaki kıza bağlı
Hemen de o kadar yükselmiyor
Evet çok sertleşiyor o an
Ben yükseliyorum
Yükselir
Aynen
hayır
Cız olurlar
Herkese değil
Hayır.
Evet yükselir