Cinsel Yaşam Sertleşiyorum ama isteğim yok. Neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sertleşiyorum ama isteğim yok sizce neden olur bu? Sertleşiyorum ama isteğim yok. Neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Bi hormon testi yaptırabilirsin. İsteksizliğinin nedeni değilse de elemiş olursun bu seçeneği. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nerede yaptırabilirim? Yorumla s LastGuest 1 yıl Endokrinoloji bölümüne gitmen gerekiyor. Ama bunun için önce ürolojiye gidip sevk alırsan daha iyi olur. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. strestendir 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beyin ile penis arasındaki koordinasyonda sıkıntı var 0 12 Yorumla Soran 1 yıl O nasıl oluyor Yorumla ModernScientist 1 yıl Ereksiyon var ama beyin neye niçin tepki verdiğini bilmiyor Yorumla Soran 1 yıl Hmm nasıl tedavi olacağım? Yorumla ModernScientist 1 yıl Ürolojiye gidecen Yorumla ModernScientist 1 yıl Psikolojikse seni psikologa ya da psikiyatriye yönlendirir Yorumla Soran 1 yıl şu an psikolojik tedavi görüyorum. Prozac içiyorum içmeden önce de bazen karşı cinsi görünce çok tuhaf geliyordu ne yapacağımı bilmiyordum. Yorumla ModernScientist 1 yıl Kardeşim de blumia tedavisi görünce prozac kullanıyordu Yorumla Soran 1 yıl Blumia? O nedir? Yorumla ModernScientist 1 yıl Sürekli kusma isteği Yorumla Soran 1 yıl Hmm peki prozacta yapar mı bunu? Yorumla ModernScientist 1 yıl İlacın etkisini bilmiyorum. Kaygı bozukluğuna iyi geliyor diye biliyorum. Antidepresan zaten o da Yorumla Soran 1 yıl Zaten kaygı bozukluğum var Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yakında sertleşmede gider. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Belkide erkeklere istegin vardir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok knk 8 ay önce bir ayrılık yaşadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 8 ayin birikimi ozman desene Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Psikolojik olabilir 0 0 Yorumla
golgi_aygıtı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. tuvaletini yap 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. video izle. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İzliyorum da bilmiyorum isteğim yok yani Yorumla mdrx592 1 yıl zamanla gelir. Dönem dönem olur. Ay hareketleri, burçlar etkiler. Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum üstümde bir durgunluk var son zamanlarda Yorumla mdrx592 1 yıl Geçicidir o. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bi hormon testi yaptırabilirsin. İsteksizliğinin nedeni değilse de elemiş olursun bu seçeneği.
Nerede yaptırabilirim?
Endokrinoloji bölümüne gitmen gerekiyor. Ama bunun için önce ürolojiye gidip sevk alırsan daha iyi olur.
strestendir
Beyin ile penis arasındaki koordinasyonda sıkıntı var
O nasıl oluyor
Ereksiyon var ama beyin neye niçin tepki verdiğini bilmiyor
Hmm nasıl tedavi olacağım?
Ürolojiye gidecen
Psikolojikse seni psikologa ya da psikiyatriye yönlendirir
şu an psikolojik tedavi görüyorum. Prozac içiyorum içmeden önce de bazen karşı cinsi görünce çok tuhaf geliyordu ne yapacağımı bilmiyordum.
Kardeşim de blumia tedavisi görünce prozac kullanıyordu
Blumia? O nedir?
Sürekli kusma isteği
Hmm peki prozacta yapar mı bunu?
İlacın etkisini bilmiyorum. Kaygı bozukluğuna iyi geliyor diye biliyorum. Antidepresan zaten o da
Zaten kaygı bozukluğum var
Yakında sertleşmede gider.
Bilmiyorum
İçinden gelmesi lazım
Belkide erkeklere istegin vardir
Yok knk 8 ay önce bir ayrılık yaşadım
8 ayin birikimi ozman desene
Psikolojik olabilir
tuvaletini yap
video izle.
İzliyorum da bilmiyorum isteğim yok yani
zamanla gelir. Dönem dönem olur. Ay hareketleri, burçlar etkiler.
Bilmiyorum üstümde bir durgunluk var son zamanlarda
Geçicidir o.
Hap ic kanka
Evlimisin
Bekarım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!