Cinsel Yaşam Evlendikten sonra kocam gibi kokmaya başladım. Bu durum normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Normal miii Evlendikten sonra kocam gibi kokmaya başladım. Bu durum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Oldukça normal üzüm üzüme baka baka kararıyor biliyorsun 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Aynı yatak aynı duş sürekli yakın temas sarılma kaçınılmaz bir durum 1 0 Yorumla
güℓ_кяαℓiçeѕi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Çok normal. Komşumuz abuzittin de karısı gibi portakal kokuyor mesela 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Üzüm üzüme baka baka kararmış işte. Daha ne:) 0 0 Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Üzüm üzüme baka baka kararır 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı. Nasıl yani kocam gibi derken 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tenler birleşiyor 0 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Ahahahahah sürekli yan yana kokular karışmış artık 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. körle yatan şaşı kalkar gerçek olmuş 😂😂 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Oldukça normal üzüm üzüme baka baka kararıyor biliyorsun
Aynı yatak aynı duş sürekli yakın temas sarılma kaçınılmaz bir durum
Çok normal. Komşumuz abuzittin de karısı gibi portakal kokuyor mesela
Üzüm üzüme baka baka kararmış işte. Daha ne:)
ne güzel bir his
daha ne istiyorsun kokusu üstüne sinmiş işte
Üzüm üzüme baka baka kararır
Nasıl yani kocam gibi derken
Tenler birleşiyor
Ahahahahah sürekli yan yana kokular karışmış artık
körle yatan şaşı kalkar gerçek olmuş 😂😂
Normal birlesiyorsunuz ya
Yav sabiiiir,
Kokular bulaşmış ne güzel
Yediklerinizdendir.
O ne öyle ya