Tamam anlıyorum niyeti belli gibi ama diyor ki yüzeysel ilişki istemiyorum. Seni istiyorum biliyorum sen de beni istiyorsun bunları söylüyor. Adamdan hoşlanıyorum ama açıkçası bu tavırları beni ürkütüyor. Buluşalım nolur konuşalım vs dedi ancak derdi tek cinsellik midir bilmiyorum çok alkol da alıyor. Daha önce dört kez görüştük aramızda yakınlaşma olmadığı için görüşmedi daha fazla. Değişmiş olabilir mi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yooo niye degissin
Vermeyeceksen görüşmeyelim dem8s
Yazma bana diyorum diyor ki numara yapma o zaman engelle beni engellersen rahatsız etmem biliyorım sen de beni istiyorsun bitsin bu hasret diyip duruyor
Eee iste umut :)
İmmmmkanı yok. Maksat çat çat gibi duruyor...
Gittiğim psikolog da öyle dedi. Sürekli kendini bana bırak işte seni istiyorum vs yani ben mi yanlış anlıyorum diye çok düşünüyorum sebebi kendisine duygum olması ancak aklımı çok kurcalıyor
Erkekler özellikle kendilerine ilgi duyan kızları manipule etmekte ustadır. Alkol acaip bir istek uyandırıyor. Bir arkadaşım var madde bağımlısı. Abi diyor bi kere kullan şu hapı dünyan dönüyor ama bir kadına öyle bir yaklaşırsın ki onu illaki ikna edersin herşeye. Tamamiyle içten ruahin konusuyor insan farkında olmadan diyor :D Alkolunde benzer bir etkisi var. Ya alkol olmasa bile zaten niyeti bu yönde gibi görünüyor...
Yok yok hep öyleydi ancak gitti geldi işte konuşmak istiyorum seninle sadece bana soğuk olma mesafeli olma hep bunları tekrar ediyor. Hayır soğuk mesafeli biri de değilim ancak daha azıcık görüştüğüm biriyle bir şey yaşayacak da değilim bu neyin acelesi isterse başka bir sürü kadın bulabilir neden bana taktı anlamıyorum. Ondan hoşlanıyorum o da bunu net bir şekilde biliyor. Sonradan pişman olmakta istemiyorum ancak korkmaya başladım ısrarından dolayı çünkü mesele sadece cinsellik istemesi değil yok biliyorum sen de beni istiyorsun kendini tutuyorsun sal bana kendini bana Birak diyor ya bu başka bit şey
Kadınlar genelde hep böyle düşünüyor. Hayır bir başkasını da çok rahat bulabilirsin falan gibi. Onu sen tanıyor ve bazı huyları sana ideal geldiği için bir başkasını da aynı şekilde etkileyebileceğini düşünüyorsun da öyle olmuyor :) Sen zaten önlemini alıyorsun. Ama bazı şeyler anlık olur.99 dakika dikkat edersin 1 dakika boşlığa düşersin olan olur. Bence buna göre dikkatli olup ona göre kararlar alman senin için daha sağlıklı olur. Her şey gönlünce olur umarım...
Bir kez kullanıp atmanın
Peki neden bu kadar taktı onu anlamıyorum yani bu olsa üzüleceğimi biliyor
O zevki yaşamak istiyor işte
Her şey iyi giderken birden bana küfürlü mesaj attı ve engelledi o attıklarım gerçek değildi dedi ayyaş kafayla attım bakın atıyorum
Sen varya tam bir odunsun, ayık kafayl çekemiyorum seni ama, sana ne zaman tatlılık yaptıysam kafam güzeldi ya ezigi seni, al liberal feminist görüşlerini bi tarafına sok * k mali seni skmk için bile katlanamıyorum sana dedi
Sonra bitti ve bir hafta geçmeden işte seni çok özlüyorum istiyorum görüşemiyoruz diye sinirimden gazdim dedi
Bu çocuğa güvenme sana zararı olur bence
Normal değil dimi tavırları? Bir erkek olarak sormak istiyorum. Benim olmanı istiyorum diyor ben seninim sen benim falann
Seni kullanmanın peşindedir.
Tahmin et bakalım ne peşinde😊
alkol icen anasini bile satar.
Bir kez bana bir sürü küfür etmiş engellemiş sonra geri açtı yazdı o an çok alkollüydüm sinirimden yazdim dedi
Anak
Birakkk
Bırakma
Olamaz uzak dur