Bir ablam söyledi. Bunun nedeni ne olabilir sizce? Bekar kıza masraf yapmak istememeleri mi ya da başka bir şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİki sebebi var ilki cinsellik yaşayacağı kolay biri olarak görüyorlar ki bunu vasat basit erkekler yapıyor
2. ise daha önce evlenmiş bir kadın ne istedgni bilen cinsellik açısından işveli cilveli olur evlilikten veya bir erkekten artk ne istedgni neyi istemedgni bilir nettir kararlari bu çekici geliyor olabilir ama her kadn böyle olmuyor tabi surekl hata yapanlar haric20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYurtdisinda yasiyorum , bosanmisim ve ustelik cocugumda var. Bu siteye girdigimden beri cidden bosanmis kadinlarla nasil berbat bir yaklasimda bulunduklarini gordum. Cok uzucu ve ustelik cok kirici.. Allahtan tek derdim , kimseye muhtac olmadan ogluma bakabilmek. Guzel bir sekilde onu yetistirebilmek en onemlisi bosanmis kadinlara nasil davranilmasi gerektigini ogretmek.. Yorumlarda buyuk konusan erkekler olmus.. buyuk lokma alin buyuk konusmayin..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik düşünmezler. Hele hele çocukluysa. Bunun nedeni kızlığı yok, daha önce o zevkleri tatmış, gene ister. Bir süre takılır kolayca ayrılırım düşüncesi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
1 yılYok öyle bir şey 🤦 hayatta boşanmış hele de çocuklu bir kadın almam ben , boşa zaman ve enerji kaybı 🤷 anca geçici takilmalik olur o oda isterse 🤦
00 YorumlaTalıp olmak evlenmek degıl sevısmek ıcın talıp oluypruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dul hanımlar daha oturaklı oluyor. Ayrıca cinsellikte de canım canım şeyler sormuyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılTalip oluyorlar ama ciddi ilişki için değil maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alaka kolay kullanıyorlar onları. Evliliğe gelince topukluyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben bekar eşim cocuklu dul kadındı ama hayatım böyle kadınlık görmedim önemli olan kadının yaptığı cilve mutlu etme şekli emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKötü yanı bir süre sonra eski kocası ile yaşadıklarını merak ediyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten türk kadınlarının isteği çok aşırı derecede
00 Yorumla
1 yılÖyle bir şey yok bekar çıtır kızlar daha çok tercih edillyor
00 Yorumla
1 yılalımlı kadınsa dula mula bakmaz :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılTalip değil ama ilgi duyuyolar artık
00 Yorumla
1 yılDul başka oluyor tatlı işi biliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bekaret ve gebelik sorunu yaşamamak için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen bekarmisin bosanmismisin
09 Yorumla
Soran1 yılBekar
Cevap sahibi1 yılSence erkkekler neden dul kadın xtercihh ediyor düşün sence neden olabilir
Soran1 yılÇevremde bekar bir adam çocuklu boşanmış kadını da alıyor. Evlenmek için. Bende okudum ama çalışmıyorum, çok güzellim, becerikliyim, gayrimenkulum var. Adam onu tercih ediyor
Cevap sahibi1 yılOlgunmu kendisinden o kadin
Soran1 yılHemen hemen aynı oluyor
Cevap sahibi1 yılErkekler boşanmış kadın şey yapmadan dayanamaz cinselliğe açtır tecrubelidir diye düşünüyor
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılBunu sana diyen ablan ne dedi niçin tercih ediliyorlar demedimi
Cevap sahibi1 yılNapiyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılOnlara talip çok ama amaç farklı
01 Yorumla
Soran1 yılEvlenen bekar erkekleri görüyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılgenelde öyle galiba :D
00 Yorumla Kaç yaşındasın ve dul musun
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
1 yılNe alaka kimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTecrübe iyidir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bekar adamlar boşanmış, çocuklu ve dul kadınlara talip daha mı çok oluyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat