Erkek-kadın ilişkilerinde kadının bedenini erkek neden kendi malı gibi görüyor. Kadının senden önce de hayatı vardı. Sen ne yaşadıysan o da yaşamış olabilir. Gayet normal bir durum bence.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılKadının da kendini erkek tarafından sahiplenilme, bir eşya muamelesi görme anlayışı yüzyıllardır süren bir kültürün etkisi, kolay kolay aşamayacağız bunu.
22 Yorumla
Soran1 yılmaalesef
- 1 yıl
Maalesef, bu hastalıklı bir ruh ve davranış hali, günümüz modern toplumunda artık aşılması gereken bir ilişkilenme biçimi.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBunun nedeni din ve ataerkil toplum yapısı. Kadının bekarlık dönemindeki hür iradesi insan olarak kabul görse erkekler kadınların cinsel ilişki geçmişini sorun etmemeyi öğrenir. İşin daha da kötüsü, genellikle sadece kadınların cinsel ilişki geçmişi sorun edilir, erkeğinki hoş görülür. Kadınlar eşya, mal olarak görüldüğü için erkekler sıfır, "kullanılmamış" olanını istiyor. Kadından, kendisini cinsellikten sakıncası ve bedenini henüz tanışmadığı, kim olacağı belirsiz bir koca adayına, geniş perspektifte ise çok geniş bir erkek birey havuzuna (gelecekteki muhtemel eş adaylarına) saklaması bekleniyor, yani bekar kadının cinsellik konusundaki hür iradesine bir anlamda ipotek koyuluyor, meçhul bir koca adayı tarafından. Ben bunu kadınlar açısından büyük bir haksızlık olarak görüyorum. Kadın, gelecekteki kocasına şimdiden sadakat borcu varmış gibi yaşamak zorunda bırakılıyor, üstelik bazı kadınlar 35-40 yaşında bile o belirsiz koca adayı ile tanışmamış oluyorlar. 18-35 yaş arasındaki koskoca 17 yılı cinsellikten mahrum geçirmek zorunda bırakılmaları üzücü. Sen de genç yaşında bunun farkına vardığın için akıllı bir kadın olduğunu ortaya koymuşsun. Aferin.
13 Yorumla- 1 yıl
Ben bakir erkeklerin bile eş/sevgili seçiminde bekareti bir kriter olarak görmelerini doğru bulmuyorum. "Geçmişinde cinsel ilişki olmamalı" demek hadsizlik. Sana ne arkadaş? Seni neden ilgilendiriyor?
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
1 yılKadının net olmayışından kaynaklı bnce.
En baştan belirteceksn eğer ihlal ederse sende duruma göre tavrini alacaksn kimse kimseye istemedg şeyi zorla yaptıramaz haddini bilmeli herkes15 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle en baştan haddini bildirmek gerek. Ben hayatıma giren adama söylüyorum yaşadığım şeyi kabul ederse benimdir etmezse kapı orada
- 1 yıl
Kesinlikle böyle devam et asla taviz verme verme ki kendini bişe y sanmasnlar
- 1 yıl
Soran: "Ben hayatıma giren adama söylüyorum yaşadığım şeyi kabul ederse benimdir etmezse kapı orada".
Aferin. Evlenmeden cinsel ilişki yaşayanlara hep bunu tavsiye ediyorum. Cinsel ilişki geçmişiniz nedeniyle sizi değersiz görecek erkeklere yüz vermeyin. Cinsel ilişki geçmişinizin olması sizi değersiz bir sevgili/eş adayı yapmaz. Geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir.
Soran1 yıl@Banker_Bilo kesinlikle öyle senln gibi erkek sayısı çogalsa aşacağız şu ataerkil düzeni ama çoğu eski kafalı
- 1 yıl
Kafalar Afganistan diyen boşuna demedi ulke insanı cahil medeniyetsiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılegoları olduğu içindir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılBiz kadınlarda bunu istiyoruz ondan dolayı. Sahiplensin korusun kollasın istiyoruz. Hoşumuza gidiyor. Erkeklerde bunun dozunu aşıyor bazen. Doz aşımı hoop noluyoya geliyor sonra.
02 Yorumla
Soran1 yılHiç öyle değilim ben ya aşırı korumacı adam çok sıkıyor beni yerine göre korumacı olmalı
- 1 yıl
Yerini bilmiyor bazısı işte
Gizli Üye(18-24)1 yılBen yaşamadıysam nasıl olacak peki
11 Yorumla
Soran1 yılBakire kız hakkın
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Değer göstermemesi gerçekten saçma
12 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum
1 yılKadin oyle goetermesin
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani açar mısın
- 1 yıl
Hala kocam bilir kafasında büyük bir yüzde var
1 yıl2. El sevmem
03 Yorumla
Soran1 yılSen kaçıncı elsin kardeşim
- 1 yıl
Erkeğin 2. Eli olmaz paralısı olur fukarası olur
Soran1 yılDevam et böyle düşünmeye zor kız bulursun. Sana gelen de diktirmiş olur ruhun duymaz
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbende çözemedim ya
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım