Düşünceleriniz nedir ben son 1 senedir yapıyorum geçen yıl 16 civarıydı şu an 21 bandına çıkmış ancak damarları zedeliyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Düşünceleriniz nedir ben son 1 senedir yapıyorum geçen yıl 16 civarıydı şu an 21 bandına çıkmış ancak damarları zedeliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yok sen kamyonun arkasına iple bağla daha iyi uzatır 😁😁hatta tavana iple as
Boş yapma
herkes dolu mu yapıyor burada ben mi boş yapmayım
Evet
Yok kardeşim öyle şeyler yapma sakın yerinden filan kopar Allah korusun.
bir şey olmadi
Kac dakika kac gram bagliyorsun baglayip ayakta oylece duruyor musun hareket ediyor musun
Bi de nasil bagliyorsun ki kokunden mi ucundan mi nasil yani
Merak ettim denerim belki daha da uzasin
Yok söylemem beleşe bilgi yo kağıt araştır
Hersey cikar olmus vay be
Hic bi yarali parmaga iseyim demek kalmamis
Banane
Çok sağlıksız bir yöntem. Kırılma gibi bir durum yaşamamışsınız neyse ki. Bence bir daha yapmayın. Ortalamanın 13 olduğu düşünülürse, sizinki zaten yeterli.
Biraz daha uzun istiyorum ama kırılma olacağın düşünmüyorum ayreten herhalde nasıl uzadığını çözemedim içimden mi geliyor ki
Bilimsel olarak genital bölgeyi uzatmanın bir yolu yok. Sizin yaptığınız yöntemin kalıcı olduğundan şüpheliyim. Öyleyse bile muhtemelen gerçekten zarar veriyorsunuzdur. Performansınızı etkileyebilir.
Neden kalıcı olmasın erekte olsun olmasın bagliyorum ağırlığı ayağa kalkıyorum böyle böyle yaptım kalıcı da bence oenis denilen şey bağırsak bana kalırsa bağırsak dışa doğru geliyor
Dostum meseleyi biraz araştırdım. Sana şunu söyleyebilirim, bu yöntem uzun zamandır yapılan bir yöntemmiş. Genital bölgenin görünmeyen bir kısmı daha varmış ve bu yöntemi yaptığın zaman dokuyu gererek hücrelerin genişlemesine neden oluyormuşsun. Dolayısıyla görünmeyen bölgenin yüzeye çıkmasını sağlıyorsun. Mesele şu ki, bu yöntem bir uzman olmadan yapılırsa; kan akışı sorunları, sinir bozulmaları, doku bozulmalarına sebep olabilirmiş.
Evet ama gencim yaşım 21 bu yüzden sorun yaşamadığımı düşünüyorum daha iyi oldu önceden gözümü doyurmuyordu artık kocaman bir penisim var ismi ne peki onun harici bir problemim yok💯
Pekala dostum, mutluysan sorun yok. 21 yeterli bu arada, daha fazla yapma bence.
25 kere çıkarmak istiyordum sizce yapmamalı miyim
Dostum 25 gerçekten çok uzun. Gerçekten söylüyorum, bir erkek olarak seni anlıyorum, bir kadını tatmin edebilmenin ne kadar büyüleyici olduğunu biliyorum. Ancak mesele sadece boyutla bitmiyor. Onu geçtim, 21 cm gerçekten bir kadın için son seviye tahrik yaratır. Malum film yıldızları ile birliktelik olmayacaksa 25 cm çok çok çok fazla. Hatta bazı kızlar hoşlanmaz bile, zorlanırlar.
Birçok kaidn ile ilskiye girdim universte okuyorum birnakdini tatmin etmek inanılmaz bir zevk daha üstü yok bayiliyorum gerçekten bu duyguya emin olun insan 25 olsa 30 ister öyle bir olay bu ve kadınlar bayılıyor ilk görünce zaten gözleri doluyor
Evet gerçekten öyle. Zaten psikolojik olarak bir kadını tatmin edebilmek insanda ister istemez bir "yücelik" hissiyatı yaşatıyor, bir anlığına dünya duruyor gibi oluyor...
Evet evet öyle ayreten geciktirici kulkanio bir kız arkadaşım ile onu narkadaisnicayni anda ilişkiye girdim o günü halen unutamiyorum ikisidr biz bittik diyorlardı ben halen istiyordum
İki kişiyle birlikte yaşadın demek? Benim deneyimlemediğim bir şey. Nasıl oldu? Yani nasıl onları ikna ettin?
Takildigim veya konuştuğum kızların hepsi yollu zaten yollu kızı narkadasi da yollu oluyor ben dedim kız arkadaşıma arkadaşın çok seksi dedim oda ister misin onu dedi evet dedim sonra demiş ona kabul edince beni mevde halelttim ikisini
İlginç... Ben sosyal ortamlara pek adapte olan bir insan değilim. Kızları genellikle daha önce sahip olduğum çevreden buluyorum. Üniversitede nasıl buldun öyle tipleri? Ben hiç bulamazdım öyle.
Yıldızda okuyorum hocam gerisini siz anlarsınız diye dusunuyorum
Pekala 😅
Teşekkürler her şey icin
Rica ederim, ne demek.
Ben teşekkür ederim sohbet için.
Teşekkürler ne demek seve seve
Ya kökünden kopup sarkarsa öyle kalırsa napcan omuz değil ki tekrar yerine takasın
Şuanda 21 cm lik dev bir makinem var şuana kadar altıma aldığım hiçbir kadın ben bittim demeden ben bitmedim muthis hirsey kopmuyor bağırsak bu öyle nasıl kopsun hahaa
5 KG üzerinde ağırlık balarsan uzatır.
Öyle yaptım
Cidden kanka yapiomusun bunu be
Evet yapıyorum
Sönük bir penise sahip olursun sadecr deri parçası olur.
Sönük ten kastın nedir bilmiyorum ama ereksiyona giriyorum setlesmedende yana problemim yok
Sanmıyorum 💅
Yokk daha neler 😂
Zarar verir. Denedim
Vermedi bana sen yaslisin ondandır
12-13-14 yaşlarında yaptım.
O yaşlarda yaramayabilir ben yeni yaptim