Cinsel Yaşam Erkeklerde vibratör kullanır mı? LaylaSera Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Erkeklerde vibratör kullanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bdsm ilişkilerimde kadın üzerinde kullanırım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır kullanmam 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Evet penisin baş kısmı olan üretra kısmının biraz üstü olan sinirlerin en yoğun geçtiği noktalara tutulabilir ve defalarca üst üste boşalmalara sebep olur ve gay olmakla hiç mi hiç alakası yoktur 0 0 Yorumla
gökahmetoğlu07 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl vibratöre ne hacet çoğu direkt ggötünü ssiktiriyor aamk güzel kardeşim ama sokakta görsen baya adam sabarsın nesil iyice bozuldu ne vibratörü 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Gay olanların cevap vermesi gerekir sanırım, eğer kendilerinde kullanıp kullanmadiklarini soruyorsan tabi😅 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kullanan vardır testis altınada kullansa belki de işe yarar 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kullanan vardır, erkekler için de uyarıcı bölge sonuçta. 0 0 Yorumla
SOLANDO Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Tabii ki her gün götümüze sokmadan yatmıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl 4 ay olmuş ama yanitlayayim vibratör kullanmıyorum hiç denemedim dildoyu denemek isterdim sanırım canım strapon istiyor 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. İhtimal vermiyorum. Bize delikli şeyler lazım 😂 0 0 Yorumla
SeksDogaldir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay seks sırasında kadın üzerinde kullandığım olur. arkadan girerken öne vibratör koymak gibi 0 0 Yorumla
TheAlbatrosss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Tam olarak neremizi vibrate edeceğimizi anlama konusunda sorun yaşıyorum 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Yok ya olmaz öyle şey 1 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ons benzer var ters mantık işliyor 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oha gayler i diyorsun herhalde 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır. Ama kullananlar varmış bir rivayete göre 😂 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok kadın isterse orasına masaj yapariz 0 0 Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Detaylar burada verilmez 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yok artık ona erkek denilmez zaten 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Masaj aleti bayağı iş görüyor aslında 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kullananlar var 😅 0 0 Yorumla
EmirTimurİsfahan Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 yıl Yok daha neler. Kullanıyorsa erkek değildir 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bdsm ilişkilerimde kadın üzerinde kullanırım.
Hayır kullanmam
Evet penisin baş kısmı olan üretra kısmının biraz üstü olan sinirlerin en yoğun geçtiği noktalara tutulabilir ve defalarca üst üste boşalmalara sebep olur ve gay olmakla hiç mi hiç alakası yoktur
vibratöre ne hacet çoğu direkt ggötünü ssiktiriyor aamk güzel kardeşim ama sokakta görsen baya adam sabarsın nesil iyice bozuldu ne vibratörü
Gay olanların cevap vermesi gerekir sanırım, eğer kendilerinde kullanıp kullanmadiklarini soruyorsan tabi😅
Kullanan vardır testis altınada kullansa belki de işe yarar
Kullanan vardır, erkekler için de uyarıcı bölge sonuçta.
Tabii ki her gün götümüze sokmadan yatmıyoruz
4 ay olmuş ama yanitlayayim vibratör kullanmıyorum hiç denemedim dildoyu denemek isterdim sanırım canım strapon istiyor
İhtimal vermiyorum. Bize delikli şeyler lazım 😂
seks sırasında kadın üzerinde kullandığım olur. arkadan girerken öne vibratör koymak gibi
Tam olarak neremizi vibrate edeceğimizi anlama konusunda sorun yaşıyorum
Gayler kullanıyordur bence
Yok ya olmaz öyle şey
Ne alaka ya bence hayır
Ons benzer var ters mantık işliyor
Oha gayler i diyorsun herhalde
Kullanmıyorum
Hayır. Ama kullananlar varmış bir rivayete göre 😂
Yok kadın isterse orasına masaj yapariz
Detaylar burada verilmez
Yok artık ona erkek denilmez zaten
Masaj aleti bayağı iş görüyor aslında