Hayır sadece öyle bir ilişki türünü istemediğimi belirtirdim. Tutkulu cinsellik dışardan bakınca en zevk vereni gibi görünebilir ama bence aşk olmadan cinsellik olmaz. Evlliklerdeki asıl sorun da ordan kaynaklanmıyor mu zaten.
Aşkın devam ettiği bi kaç evlilik görmüştüm mükemmel bişey gerçekten gözlerinde o ışığı görüyosun 80 yaşını geçtikten sonra onlar gibi olabileceğimizi düşünmüyorum eşimle şahsen. Şuanda bile umudum yok sen düşün 😂
5 yılı devircez sadece bu yıl böyle hissetmeye başladım hani bi halk efsanesi vardır ya 5 yılı atlatan evlilikler uzun süreli olur 5. Yıl dönüm noktasıdır vs gibi sanki onu yaşıyoruz
Sebep yok aslında baktığında istemiyoruz sadece. İstediğimiz zaman da karşı tarafın istemediği güne denk geliyor falan. En son ne zaman birlikte olduk ki hatırlamıyorum 😂
Bazen istiyorum o istemiyo o istiyo benim canım istemiyo ikimizin istediği o an da o işte oluyor jdjd doktora gittik testler yapıldı bir sıkıntı görünmüyormuş bizde akışına bıraktık işte atlatırız diye umuyorum
Bişey diyim mi bazen o bile gelmiyor insanın içinden sanırım depresyon gibi bişeydeyiz ben neyse de o hiç böyle olmazdı çünkü. Neyse konu konuyu açtı nereye geldi kusura bakma 😂 sorunu da şey ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır derim
Ona cesaret edecek bir insan olduğunu sanmıyorum.
Tekme tokat döverim mi diyorsun😄
Tavrim ve mesafem dovmekten beter eder.
Tehlikeee😎
İstemezdim
Sert bi tepki verir miydin
Hayır sadece öyle bir ilişki türünü istemediğimi belirtirdim. Tutkulu cinsellik dışardan bakınca en zevk vereni gibi görünebilir ama bence aşk olmadan cinsellik olmaz. Evlliklerdeki asıl sorun da ordan kaynaklanmıyor mu zaten.
Aşkın olmamasından mı kaynaklanıyor sence sanki tutkuyu da kaybetmek biraz sıkıntı oluyor
Aşkın bitmesinden kaynaklanıyor aşk bitince tutku sence ne kadar süre kalabilir ki? Aşk tutkuyu besler ama tutku aşık etmez. Tabii bu benim bakış açım
Aşkın sevgiye evriliyor zamanla sanki. Birde bir yerden sonra her şey rutinleşiyor aşk devam etse de yatakta tutku kalmıyor gibi
Aşkın devam ettiği bi kaç evlilik görmüştüm mükemmel bişey gerçekten gözlerinde o ışığı görüyosun 80 yaşını geçtikten sonra onlar gibi olabileceğimizi düşünmüyorum eşimle şahsen. Şuanda bile umudum yok sen düşün 😂
Evli misin sen
Evet
Aşk evliliği mi
Evet öyle
Neden umudun yok merak ettim hala sürmüyor mu aşk
Aşk sevgiye dönüştü ara ara gelip gidiyor o ilk zamanki heyecanlar aşk görebiliyorum gözlerinde ama geçti gitti ilk dönemler
Ha ama bekar olsam da istemezdim sorunu bekar olsam diyerek cevapladım evli olduğumu düşünerek değil
Ben anladım zaten genel olarak istezdin. Kaç yıllık evlisin? Aşk ne zaman etkisini azaltıyor
5 yılı devircez sadece bu yıl böyle hissetmeye başladım hani bi halk efsanesi vardır ya 5 yılı atlatan evlilikler uzun süreli olur 5. Yıl dönüm noktasıdır vs gibi sanki onu yaşıyoruz
Olumsuz düşünmeyelim bence. Yataktaki tutku ve istek de mi 5 yıldan sonra düşüyor
şu an tutku ne hatırlamıyoruz sözlüğümüzden silindi sanırım ama belki zamanla düzelir şu an sadece akışına bıraktıj
Ne zamandır böyle sadece ilk 1 yıl iyiydi deme
Yok sadece son bir yıldır böyle bir yıldan biraz az zamandır
Haftada 2 oluyordur değil mi
Bunda sebep sence ne
Sebep yok aslında baktığında istemiyoruz sadece. İstediğimiz zaman da karşı tarafın istemediği güne denk geliyor falan. En son ne zaman birlikte olduk ki hatırlamıyorum 😂
Şaka yapıyor olmalısın daha yaşlarınız kaçkiiii
Yoo yapmıyorum 31 ben 35 o
Daha çok gençsiniz yaaa. Aylarca yapmadan nasıl dayanıyorsunuz? Hiç içinden geçmiyor tutkulu şekilde
Bazen istiyorum o istemiyo o istiyo benim canım istemiyo ikimizin istediği o an da o işte oluyor jdjd doktora gittik testler yapıldı bir sıkıntı görünmüyormuş bizde akışına bıraktık işte atlatırız diye umuyorum
Atlatırsınız tabiii. Çocuk var mı
Yok. Yani öldü
Allah cennetinde buluştursun. Heyecan katıcı şeyler yapabilirsiniz ilişkiyi tekrar canlandırmak için
Bişey diyim mi bazen o bile gelmiyor insanın içinden sanırım depresyon gibi bişeydeyiz ben neyse de o hiç böyle olmazdı çünkü. Neyse konu konuyu açtı nereye geldi kusura bakma 😂 sorunu da şey ettim
Yok bee ben sohbetini sevdim😄. Burcun ne
Aslan
Bi inceleyeyim özelliklerini. Ya yaşadığın şehirde etkiliyor misal İstanbuldasın o yorucu şehirde yorgunluktan bir şey istemez
O kişiyi bekliyorum