Aynen yaa bazan çok zorda kaldığım durumlar oldu heryerde sağı solu belli olmuyor çadır kurmak zorundaymışım bazan elimi cebime sokup engel oluyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ofiste okşarken buldum kendimi. Ofis tuvaletinde kocaman oluyor bir anda. Saklamak kendini bastırmak zor. Sabah ereksiyonum zaten işe geç kalmama sebep. Gece de işten geldiğimde yorgun olmak yerine a*zgn oluyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
İşlerim çok yoğun olduğunda libidom tavan oluyor işine düşkün biriyim evlenince karım şanslı :D işin yoğun olduğu günlerde baya ter antrenmanı yaparız :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Zaman zaman hepsi oluyor saydıklarının. Ama sabahları hep fiks...
Sende durumlar nedir peki
Aynen yaa bazan çok zorda kaldığım durumlar oldu heryerde sağı solu belli olmuyor çadır kurmak zorundaymışım bazan elimi cebime sokup engel oluyorum
Ofiste okşarken buldum kendimi. Ofis tuvaletinde kocaman oluyor bir anda. Saklamak kendini bastırmak zor. Sabah ereksiyonum zaten işe geç kalmama sebep. Gece de işten geldiğimde yorgun olmak yerine a*zgn oluyorum
İşlerim çok yoğun olduğunda libidom tavan oluyor işine düşkün biriyim evlenince karım şanslı :D işin yoğun olduğu günlerde baya ter antrenmanı yaparız :D
Evet maalesef
Çok yorucu oluyor
Kesinlikle
Çözümün nedir
Yook
Ben bir kaç şey denedim biraz işe yaradı
Neymiş
Beğendim
Bulamadım canım
Gizlenme
Bir yere yorum yap bana söyle🙂
Soru misafir pervermisiniz yazıyor genelde yazdım
Bulamadın galiba
Hipersexuelite tanım var.
Ben ne zaman istersem o zaman kalkar
Uyumadan önce 2 posta attığım halde hergün sabah dimdik uyanıyorum
Evet bazen çok oluyor ve bu en çok erkeği zorluyor
En özel en mükemmel zevkleri sadece yüzeyselde yaşamak ve bazı özellikleri taşıyan bir kızı hayal etmek her zaman yükseltiyor
Benn
Yeri ve zamanı olmaz değişir sürekli.
Evet ve sıkıntı çıkarıyor
maalesef ya zor oluyor
Ara sıra oluyor. Spor salonunda oluyor genellikle
Beni mi çağırdınız😄😄
Hep yüksekteyim zaten
Aha ds ben
7/24 terleme yüksek istek hep istek
İş yerinde çok olmaya başladı
Bu ben..
Olabiliyor bazen