Cinsel Yaşam Sese yükselmek normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 kafayı mı yiyorum Sese yükselmek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Normal değildir benim için,. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl deme öyle sapık gibi hissediyorum
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ayaga, tirnaga, sac teline bile yukselen insanlar varken, sese yukselmek oldukca normaldir. 3 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kokuya sese saça giyime bile yükselme olabilir. Bunlar tahrik edici olabilir ki oluyor. Sende bir karşılığı varsa kesinlikle tahrik olursun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Biz kadınlar ses tonuna yükseliyoruz zaten🤷🏻♀️ 4 1 Yorumla Herosell 1 yıl Yok artık o kadar mi Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal karsi vins çağrısını yapıyor bence normal 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yooo bazen inanılmaz güzel ses tonları çok kışkırtıcı olabiliyor 😈 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoşuna gitmesi normal ama yükselmen baya hormonsal bir sorun bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Normal tabıkı pekı nasıl ses kalın ınvee ya da hosuna gıden bırınınmı 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Nasıl oluyor anlatın bakalım? 0 0 Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 863 cevap paylaştı. Normal. Hemde çıldırtır benim ses 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoklukta zirveyi yaşıyorsun demektir 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bazı sesler etkileyicidir 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Herkes yükselir gayet olağan 0 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Evet normal 1 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Sanaa ses atayım mı 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yiyorsun evet 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. normal ;) 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl ses 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yo bazı kızlarda var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Normal değildir benim için,.
deme öyle sapık gibi hissediyorum
Ayaga, tirnaga, sac teline bile yukselen insanlar varken, sese yukselmek oldukca normaldir.
Kokuya sese saça giyime bile yükselme olabilir. Bunlar tahrik edici olabilir ki oluyor. Sende bir karşılığı varsa kesinlikle tahrik olursun.
Biz kadınlar ses tonuna yükseliyoruz zaten🤷🏻♀️
Yok artık o kadar mi
Normal karsi vins çağrısını yapıyor bence normal
Yooo bazen inanılmaz güzel ses tonları çok kışkırtıcı olabiliyor 😈
Hoşuna gitmesi normal ama yükselmen baya hormonsal bir sorun bence
Normal tabıkı pekı nasıl ses kalın ınvee ya da hosuna gıden bırınınmı
Normal.
Nasıl oluyor anlatın bakalım?
Normal. Hemde çıldırtır benim ses
Hayır normal ses çok etkiler
Yoklukta zirveyi yaşıyorsun demektir
Bazı sesler etkileyicidir