Cinsel Yaşam Boynu öperken koklamak ne anlama geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Defalarca koklaya koklaya öptü sıradan bir olay mi sizce Boynu öperken koklamak ne anlama geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Herşeye bir mana yüklemeyin sevişirken yapmış nevar. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sevişme olmadı ki sadece boynumu öptü Yorumla brn19 1 yıl Nasıl yani sen istemeden öptü vursaydın ağzına. Yorumla Soran 1 yıl Öyle bir şey demedim Yorumla brn19 1 yıl Yakınlaşma olduysa öyle tercih etmiş ozaman. Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanırım içine giremediği için oradan haz alıyor olmalı 0 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Çok güzel ve afrodizyak etkisi var 0 0 Yorumla
Taş_çocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çok sevdiğini 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Boyun bölgesini mi beni mi hsjdk Yorumla Taş_çocukk 1 yıl Djdj senii Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok istiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Seniiii Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aşık olduğu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aşık değilse o şekilde öpmez mi Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hoşlanıyor. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hoşlanmasa o şekil öpmez mi? Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Koklamaz yani. Yorumla Soran 1 yıl Belki de kokum hoşuna gitmiştir Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle öpülür zaten 0 0 Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Kim o öpen 0 0 Yorumla
esranınbohcası Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Sıcaklık 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Erotik mi sevgi mi Yorumla esranınbohcası 1 yıl Sende ne oluyor Yorumla Soran 1 yıl Her ikisi de oldu ben de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Herşeye bir mana yüklemeyin sevişirken yapmış nevar.
Sevişme olmadı ki sadece boynumu öptü
Nasıl yani sen istemeden öptü vursaydın ağzına.
Öyle bir şey demedim
Yakınlaşma olduysa öyle tercih etmiş ozaman.
Sanırım içine giremediği için oradan haz alıyor olmalı
Çok güzel ve afrodizyak etkisi var
Çok sevdiğini
Boyun bölgesini mi beni mi hsjdk
Djdj senii
Çok istiyor
Neyi
Seniiii
Aşık olduğu
Aşık değilse o şekilde öpmez mi
Hoşlanıyor.
Hoşlanmasa o şekil öpmez mi?