"Başım ağrıyor, bu gece olmaz "demek yerine dürüstçe HAYIR dese ilişkilerinin iyileşmesi için farkındalığa sebep olabilir mi 🤔

"Başım ağrıyor, bu gece olmaz "demek yerine dürüstçe HAYIR dese ilişkilerinin iyileşmesi için farkındalığa sebep olabilir mi 🤔

Cinsellik birliktelik yaşayan çiftler cinselliği ruhsal ve bedensel heyecan veren zevkleri ve mutluluğu karşılıklı paylaştıkları sevgi güven gibi duyguları yoğun olarak yaşandığı en kıymetli özel anlarıdır.
Kaliteli bir lişki için ÇİFTLERİN istekli olacağı zamanları konuşarak bulması çok önemlidir. Yani randevulaşmak gerekir. Bununla beraber zaman , mekan , pozisyon değişimi mutlaka olmalıdır. Iki tarafın da aktif olabilmesi için çiftlerin pozisyonları öğrenmesi ve sevdikleri pozisyonları birbirleriyle paylaşmaları ve iki tarafın da kabul edeceği pozisyonları bulmaları gerekmektedir. Ilişkiyi başlatırken hadi odamıza gidelim cümlesini kullanmak yerine çiftlerin ilişki öncesi haz çalışmaları yapmadı yanii yakınlaşmak adına romantik dakikalar geçirmesi iki kişinin de cinselliğe hazırlanma sürecini pozitif etkiler.
Cinsel ilişkide mekan, renkler ve kokular çok önemlidir. Bulunduğunuz mekanın ışık, ses, dokunma, ve digger duygu yüklü ayrıntıları zevk vermeye yönelik olmalıdır. Kırmızı bir yastık, gül ya da afrodizyak etkisine sahip hoş kokular, mumlar ile eşinizi sevgilinizi partnerinizi karşılaştığı ortama hazırlamak ve daha kolay adapte olmasını sağlar.
Bunun yanı sıra aşk oyunları oynamak ilişkiye heyecan katar. Ara sıra partnerin kulağına fısıldanan kışkırtıcı sözler ilişkiyi beğinde başlatır. Çünkü kadınlar duyduklarından, erkekler ise gördüklerinden daha fazla tahrik olurlar. Partnerinizi ne kadar arzuladığınızı anlatın ve onunla ne yaşamak istediğinizi pozitif şekilde anlatın. Gün içersinde mesajlar gönderin erotik fotoğrafınızı paylaşın size olan heyecanını her zaman yüksek tutun asla utangaç çekingen olmayın. ve ona olan arzularınızı , sevginizi gösterin. Artık öğrenin Mutlu olmak istiyorsan önce mutlu etmesini bilmen gerektiğini ÖĞRENİN...
kadının elbette hayır demeye hakkı vardır
cinsel ilişki karşılıklı bir şekilde olmalıdır yoksa anlam değişikliğine uğrar
bir kadın cinsel ilişkiye hayır diyorsa mutlaka bir sebebi vardır
erkek o anda kendini sorgulamalıdır
• ben bu kadının bilmeden kalbini mi kırdım
• bu kadının canı bir şeye mi sıkkın
• bir sağlık sorunu mu var
diyerekten düşünmeli ve kadına neden istemiyorsun sorunu sormalıdır
erkek kadının gerekli veya gereksiz söylemlerini dinlemeli ve anlayışla karşılamalıdır
ancak böyle bir davranış sergilenirse ilişkilerin iyileşmesine neden olabilir
hatta aile saadeti huzuru bile gelir
Kesinlikle olnası gereken yaklaşım bu
bence de
teşekkür ederim cevap seçimi için :)
Hakkı vardır fakat onun canı isterse erkeğin de yapmama hakkı var ve sert duruş için bir erkeğin 2.500 kalori jul enerji sarf etmesi gerekir. Bir erkeğin çalışma gücünü kabul etmemek gibi bir şey. İnsan üretilen sperme saygı duyar. Vermek ya da vermemek işte bütün mesele bu. shakspare böyle demiş üstat
Evet sebep olabilir ve buna da hakkı vardır.
Eş olmak kimseyi kimsenin seks kölesi yapmaz. Evlenildi diye ömür boyu her istenildiğinde cinselliğe ulaşılacak diye bir şey yok.
İlişki nasıl karşılıklı kurulan bir şey ise cinsellik de iki taraflı olan bir şey.
Her istediğinde erkeğin cinselliğe ulaşması kadının cazibesini yitirmesine de sebep oluyor bence🤔
Ben gayet netim 😄
Kafamı karıştırmaz mısın sjj
Cevap
20Cevap
Tabi ki vardır, erkekler kadınlarında duygularını olduğunu unutmamalı, kadında isteğini söyleyebilir böyle şeyler anlayış çerçevesinde olur, zorlama ile değil, kadınlar evliliğin içinde bazı hasas durumlarıda olabilir, cinsellik evliliğin içinde olan bir şey evet ama zorla yapılan isteklerde kadından bir karışıklık göremezsiniz..
En doğal hakkıdır. Eşi de ona saygı duymakla yükümlüdür 🤷🏻♀️
Tez evlilik sözleşmesine eklensin 😂
Bir dahaki sefer için aklımda bulunsun şakası, çık beynimin içinden ahdhdhfh
Aslında ne kadının ne de erkeğin hayır demeye hakkı var. Çünkü bu bir ihtiyaç. Ki insan eşini özleyebilir, onunla birlikte olmayacakta kiminle olacak
çok saçma düşünce
kadın yorgundur istemiyordur ruhsal olarak iyi değildir aynı şeyler erkek için de geçerli karşı taraf istemeyerek seks yapıyorsa bu zevk vermez iki tarafın istemesi lazım eğer biri hayır diyorsa hayırdır siz de hayır demeyi bilmelisiniz hayırı duyan biri de hayır olduğunu bilmeli
ya arkadaşım yorumlar da erkekler hakkı var diyor kadın yoktur diyor iyi misiniz siz ya
insan durup dururken zaten hayır demez bir şey var ki hayır diyor çelişkili şeyler demeyin
Çelişkili cümleler mi? Sen anlamıyor musun bana göre kadının da erkeğin de birbirlerine hayır demeye hakkı yok ama sen takmışsın "problemi vardır problemi vardır"
Problemsiz nice kadın var, adamı sevse dahi sevişmek istemiyor. Birebir ağzından duydum. Sen ona da bi kulp takarsın şimdi.
Her haltı çok biliyorsunuz ya!!
Seks yapmak baş ağrısına da iyi geldiği bilimsel olarak açıklandı. Başı ağrıyan bence kendisi istemeli
Vardır elbet bir işler karşılıklı anlaşarak olur
Tabiki de hakkı var ama gerçekten hasta olursa var gelişi güzel haftanın 5 günü derse olmaz
Vardır yeteri kadar tatmin etmiyorsa kendini düşünüp eşini düşünmüyorsa hakkı vardır arkadaşım
İliski sadece erkek istemek olmaz kadin istemiyor seks yok
Kesinlikle kadın istemiyor seks yok😄
Canım istemiyorsa salonda uyuyakalıyorum bilerek wkdkskd
Cevabı okuduysan bu soru çok saçma
Tabiki de var aynı şey erkek içinde geçerli tabi hayır derlermi bilmiyorum ama
Elbette vardır. İlişkiler, karşılıklı anlayış olursa daha sağlıklı olurlar. Erkek ya da kadın istemiyorsa hayır diyebilmeli.
Bir kez hayir, 2 kez hayır, 3 üncü de doğruca banyo ya da tuvalet.
O ne demek?
Artık kadın ile ilgilenmeyi bırakır. mastürbasyon a başlar.
Bazı zamanlar kadınlarımızıda anlamamız gerekli. Makine gibi görmek çok acımasızca elbette.
Mantıklı olan o ama o zamanda erkek bir sorun olduğunu düşünür :D Doğamızda var :D
Düşünsün tabi halâ bedavayken😄
sürekli "hayır" diyen kadının kocasına "evet" diyen başka kadınlarla yatma hakkı tanınacaksa sonuna kadar destekliyorum. yok öyle, hem kendin yeme hem de başkasına yedirme.
tabi ki vardır ama sürekli hayır ise sıkıntı baş gösterir
En doğal hakkı sonuçta diyebilir
Bu gece solonda yatıyorsun demek en güzeli 😎
İfade özgürlüğü diyebilir
Kadının da, erkeğin de “hayır” demeye hakkı yok.
Biz de etten kemikten insanız yani
Vardır hasta olabilir.
Tabiki vardır. Ama sürekli değil
Hayır dedirtmeyi bilmeliler…
Elbette zorla yapılmaz.
Tabikide
Sence yok mu
Var tabi ki.
Kadın da rahatça istek ve ihtiyaçlarını ifade etse, erkek de bunları dır dır olarak algılamasa ilişkileri level atlar.
Haklısın eşin çok şanslı anlayışlı birisin
Keşke ben şanslı olsaydım. Bi taraf şanslı olunca diğer taraf otomatikman şanssız oluyor.
Aynen anlayışlı olursan anlayışsızlaşıyor partner biraz sesin çıkmalı kesip atmalısın tecrübe ile sabit :)
Doğamızda yok ne diyelim🤷
Hahaha :) kadeeeer 🩷
Vardir
tabii ki var
var ama erkeğin yok
vardır
Hakkı yok
Vardır