Cinsel Yaşam Sevgilinizin ağzı koksa öpüşür müydünüz 😂? vcxzvsd3 Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Aklıma geldi iyy Sevgilinizin ağzı koksa öpüşür müydünüz 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Anlık olduğunda elinden bir şey gelmiyor. Öte yandan bir yere kadar da tolore edilebiliyor. Ancak sürekli gibi olursa ağız içi spreyler ve sakızlardan bahsetmeye başlıyor insan... 🤦♂️🤷♂️ 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Karşındaki insanı sevince takılmıyorsun böyle şeylere. 0 0 Yorumla
Hayaletpaşa08 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Bir sigara ona içirdim birde ben içerim koku kalmaz 0 0 Yorumla
Dominictoretto27 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yokk midem bulanır kaçarım temizlik ve hijyene çok önem verirm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benimle opusecegini bile bile buna dikkat etmeyen biriyle opusmezdim hayir 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Sevince her şeyi öyle bir gözardı ediyorsun kii 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. sevgılın varsa agz dıs saglıgına ve hıjyenıne dıkkat edeceksın zaten etmıyorsan sevgılı bulman zor bu hem erkek hem kadınlar ıcın gecerlı 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eğer spontane geliştiyse öpüşürüm 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Kokmustu öpüştüm shsgd bendekide ne mide 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Naneli şekerle işi çözeriz 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. hayır cok ıtıcı durum hele dis curugu kokusu 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. asla... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Anlık olduğunda elinden bir şey gelmiyor. Öte yandan bir yere kadar da tolore edilebiliyor.
Ancak sürekli gibi olursa ağız içi spreyler ve sakızlardan bahsetmeye başlıyor insan... 🤦♂️🤷♂️
Karşındaki insanı sevince takılmıyorsun böyle şeylere.
Bir sigara ona içirdim birde ben içerim koku kalmaz
Yokk midem bulanır kaçarım temizlik ve hijyene çok önem verirm
Benimle opusecegini bile bile buna dikkat etmeyen biriyle opusmezdim hayir
Sevince her şeyi öyle bir gözardı ediyorsun kii
sevgılın varsa agz dıs saglıgına ve hıjyenıne dıkkat edeceksın zaten etmıyorsan sevgılı bulman zor bu hem erkek hem kadınlar ıcın gecerlı
Eğer spontane geliştiyse öpüşürüm
Kokmustu öpüştüm shsgd bendekide ne mide
Naneli şekerle işi çözeriz
hayır cok ıtıcı durum hele dis curugu kokusu
Sadece agiz mi iyyyyy
Evet
Sakın yapmayın öpüşmeden soğuyorsunuz
Hemde yerdim o ağızı
Evet öprerim
Hayır
Hayır asla ıyy
😀 bilmemm.