- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılZeki, çevik ve ahlaklı bir sporcununun, pardon yanlış mesaj bu.
Zeki, çekici ve seksi bir kadın bana yürüorsa yürüyen cazibedir. Benimle beraberse koynumdaki cazibedir. Benimle değilse cazibe mazibe değildir 🤣🤣🤣13 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar açık ve net ifade etmişsiniz beyefendi teşekkür ederim 🙏❤️🤣🤣
- 1 yıl
Ne demek efendim 😘💐
- 1 yıl
🙏🙏🌺🥰
En İyi Cevaplar
Bana yürüyen cazibeye karşı bende Kostak kostak yörürüm.
https://www.youtube.com/embed/FlZoeOr_TzQ17 Yorumla- 1 yıl
Hoş geldin hayırdır hangi rüzgar attı seni böyle 🤣 en son durduk yere ani bir kararla engellenmiştim fikrini ne değiştirdi acaba
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Bana her konuda izin vermiştin: "Sen nasıl istersen öyle davran, yaz. Ben senin sözünü de nazını da çekerim," demiştin. Öyle bir izin vermiştin ki, ben de senin mert kadınlığına güvenerek kendimi esirgemedim. Ancak bir ara endişe ettim ve tekrar sordum. Sorularıma şaka niyetiyle yorum yazıyorum, şayet ciddiye alır ve kırılırsan kendimi serseri gibi hissederim diye açıklamıştım.
Ama sen, beni sahipsiz gördüğünü düşündüğüm bir cevap yazdın. Bunun üzerine, senin sahipsiz olmadığını düşünen ve seni koruyan birisi olduğuna daha da kuvvetle inandığım birine, istediği cesareti vermek istedim. Gerçi seni savunacak birine ihtiyacın olmasa da... - 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 iyi yapmışsın evet sen yeterki samimi ol ben senin nazını da kahrınıda çekerim ve lafının arkasındayim o gün beyefendi de kötü bir şey yazmadı aslında cevap vermiyorsa bu tarz yorumlar hoşuna gitmiyor demekki dedi çünkü bazen aşırıya kaçıyorsun yorumlarında oda kendince seni bu konuda uyarmak istedi , dediğin gibi benim kimsenin korumasına ihtiyacım yok , oda beni sevdiği değer verdiği için durumdan rahatsız olmayayım diye bir koruma iç güdüsü ile yaklaştı okadar 🙋 büyütülecek bir durum yok ortada
- 1 yıl
Aşırı mı kaçıyorum? Evet, bazen öyle. Burada şaka ile eğleniyoruz ciddiye alınacak meseleler değil lakin şakada olsa gerçeklik payı her zaman vardır...
Sen istediğin gibi davran, emin misin?
Bak, ben öyle çekingen biri değilim!
"Hayhay, gönder gelsin, başım üstüne".
Şimdi "Bazen aşırıya kaçıyorsun"!
Ben de sadece "Peki" diyorum...
Beyefendi meselesine gelince! Benim umursadığım kadar kendini umursamayan biri için artık zerre kadar çaba harcamayacağım.
Madem şaka ortamı 5 kere mesleğime, diplomama laf edilecek ben şaka diyeceğim görmezden geleceğim Lakin ben bir şey yazınca iş ciddiye alınıp koruma kalkanı oluşturulacak ve bana had bildirilecek Hop bir dakika!
Sonuçta benim de kendime özgü bir karakterim var. Bir insanın uygunsuz bir davranışı tedavi edilemiyorsa, onu hayatımdan kesip atarım. - 1 yıl
Neyse ne olan olmuş uzatmaya gerek yok 🙋😊🙋🙋
- 1 yıl
tamam pikiii 👍👍👍🤣🤗🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılİki bacağının üstünde durabilen seksi bir şey
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılYani yürüyen cinsellik anlamında kullanılmış olabilir :D genelde bu şekilde derler.. işte çok seksi çok cazibelisin anlamında
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. https://www.instagram.com/hollo_kwan/reel/DB-kikXSrX1/
Müphem bir niyet ile, mabadı dahil, tüm silahlarını tam bir memnuniyet ile tehşiri temaşa eden nisa taifesinin, avamdaki cerbezet bir tanımı olup, kendisini arzuhale sunan, menfi bir yaklaşımı kabule tahammülü olmayan, beğenilme arzusununa mütemadeyen esir kalan bu zümrenin ne niyetini, ne kıymetini tahayyül edebilmişliğim yokur efendim.🙂
00 Yorumla
1 yılBence siz öylesiniz
🤗
Çok güzel ve pozitifsiniz13 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🥰❤️🌺
- 1 yıl
Teşekkür ederim canım 🤗🤗🤗
- 1 yıl
🌷🌸🌿☘️🍀🥀🥀💐🥀🌺🥀🌴🌻🍀🌹🌷🌸🌺🌹🌷🌸🍁🌹🥀🌹🍂🍂🍄🥀🌹🌷
Fiziksel çekicilik, bir insanın fiziksel özelliklerinin estetik açıdan güzel nitelendirildiği durumu ifade eder.
Bu ifade çoğu zaman cinsel çekiciliği veya arzu edilebilirliği ima eder..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelliği ile boyu posu e çekici olan albenisi olan birine cazibeli denir. Bu kişi toplum içinde fazla gezer dolaşır herkese mavinoncuk dağıtırlar yürüyen cazibe olur. Yanlışmı acaba
00 Yorumla
1 yılZarafetin vücut bulmuş halidir.. gülümsemesi konuşması hal hareketleri hoş bir parfüm etkisi bırakır her girdiği ortamda..
10 Yorumla
1 yılBilmem ben o konularda biraz zayıfım galiba. Herhalde böyle kendini gösteren alımlı çalımlı insanlara cazibeli deniyor.
11 Yorumla- 1 yıl
@r_engarenkyollar sende Dağ delenime göre cazip soru sormuyorsun ki @zorundamiyimefsane Şu dağı neyle delmek senin için Cazip daha gelir? gibi
Bence benim naciz fikrim yürüyen Cazibe demek Ne anlayayım bakmaya kıyamadığım baktıkça bakasın geldiği demektir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSen olabilirsin miii🤣
15 Yorumla- 1 yıl
her şey olabilir sakıncalı bir durum 😂
- 1 yıl
Demiii🤣
- 1 yıl
Xxx miymiş🤣
- 1 yıl
Hı hııı 😂🙈
- 1 yıl
Hayranım zekana😆😆😆
1 yılMesala ben ya da sen
14 Yorumla- 1 yıl
Ben sen onlar hepimiz yürüyen cazibeyiz 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Evettttt
- 1 yıl
Haha 😂 tamam peki 👍👍😂
- 1 yıl
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılSende çözemediği öyle birşeyler var ki demek. Onu çılgınlıklara sürüklüyor.😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu yazan kişi profile girince hoş hissediyorsun iki kelam etsek neler olur bilmemm 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim 😀
23 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 neden olmasın güzellik 🌺
- 1 yıl
🙏🙏🌸❤️🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSenden bahsediyor
114 Yorumla- 1 yıl
Ben sen onlar hepimiz yürüyen cazibeyiz 🤣
- 1 yıl
Beni katma işin içine 😂😂😂
- 1 yıl
Haydaa neden ki 😂
- 1 yıl
Benim Bi ayağım çukurda 😂😂😂😂
- 1 yıl
Deme öyle deme öyle 😂 Sendeki cazibe ölüyü diriltir 😂
- 1 yıl
Haha yaaa süpersin 👍😂😂 seksi şey seni videoya koptum gülmekten eline emeğine sağlık teşekkür ederim 🙏❤️🥰
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Bu arada Bahattin abi ölmüşmü 😂😂😂
- 1 yıl
Bahattin abeyy hayatının son evresine kadar dik durdu 👍🤣
- 1 yıl
Hastasıyız böyle ince esprilerin
- 1 yıl
Bayılırızzzzzzzz 👍🤣. Cem Yılmaz kendi alanında çok başarılı bir standapcı zaten 👏👏👏👏
- 1 yıl
En az sende onun kadar ince espri ustasısin
- 1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️🥰😂😂
teşekkür ederim sen de öylesin😄
03 Yorumla- 1 yıl
Haha 🤣 bencede öyleyiz
- 1 yıl
🙏🙏🌸🥰☘️🍀
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAlımlı albenisi yüksek kadn
10 Yorumla
1 yıl@Gof34 vücut bulmuş hali
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılO ben demek 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
1 yılBastığı yerde libido yükselten demek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılSeksi erkek- kadın demektir.
00 Yorumla Seksi, çekici, albenisi olan 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılYürüyen çekicilik denir yani bir aura meselesi
00 Yorumla
1 yılSenin caziben olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılherseyınle ateesleyıcı demek konusma fızık cilve
00 Yorumla
1 yılKısacası sen demek 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇekici birisin demektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılDişil kadın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seksi bir kadın
00 YorumlaSen olabilirmisin
00 Yorumla
1 yılSen :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
1 yılBen demek
00 Yorumla
1 yılYürüyen güzellik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. etkileyici kız
00 Yorumla
1 yılAlbeni merkezli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası