Cinsel Yaşam Kaslı kadın görmeyi seviyor musunuz? deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Kaslı kadın görmeyi seviyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaslı kadın söylemi bile itici duruyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır sevmem 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır ben sevmiyorum alakasız duruyor. Kaslı vücut bir kadına göre değil. Sıkılaşmış fit bir vücut iyidir ;) 0 0 Yorumla
barnebau Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 68% 1 yıl Evet severim ama Türkiye'de biraz az sayıda var. Türk kadını sanırım kas yapmaktan hoşlanmıyor 0 0 Yorumla
Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Aşırı degil orta dolgun olmasi lazim erkek gibi olmamasi lazim 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Hayır Hatta kaslı erkekte görmek istemiyorum Kas hayvanlarda olur 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok aşırı değilse severim, özellikle karın bölgesini 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır en sevmediğim tip 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Erkek görüntüsü veriyor 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Abartılı olmadığı sürece güzel. 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşırı olmamak kaydıyla severim. 0 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Aşırı kaslı olmamak kaydıyla evet 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kadında sadece göbek kası güzel duruyor 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abartı olmadığı sürece gayet hoş görünüyor :) 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hafif kaslı evt 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır sevmem 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aşırı değil ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kaslı kadın söylemi bile itici duruyor
Hayır sevmem
Hayır ben sevmiyorum alakasız duruyor. Kaslı vücut bir kadına göre değil. Sıkılaşmış fit bir vücut iyidir ;)
Evet severim ama Türkiye'de biraz az sayıda var. Türk kadını sanırım kas yapmaktan hoşlanmıyor
Aşırı degil orta dolgun olmasi lazim erkek gibi olmamasi lazim
Hayır
Hatta kaslı erkekte görmek istemiyorum
Kas hayvanlarda olur
Çok aşırı değilse severim, özellikle karın bölgesini
Hayır en sevmediğim tip
Erkek görüntüsü veriyor
Abartılı olmadığı sürece güzel.
Aşırı olmamak kaydıyla severim.
Aşırı kaslı olmamak kaydıyla evet
Kadında sadece göbek kası güzel duruyor
Hayur sevmiyorum. Çok itici geliyor.
Travesti gibi duruyorlar
Hayır erkeksi duruyor
Hayır, hiç sevmem.
Abartı olmadığı sürece gayet hoş görünüyor :)
Hafif kaslı evt
Evet
Aşırı kötü
Hayır sevmem
görmek lazım :D
Hayir
İğrenç
Kim sevmez
Bence kaslı kadın iyi değil
Görüntü kirliliği
Sevmem
Sevmem