Kadınla erkek cilveleşmişler birbirleriyle uğraşmış didişmişler ve erkek yokluk döneminde o kadına hızlıca cinsel arzu duymuşsa onu sevme payı hala var mıdır? Kız düzgün birisi öyle oynaklığı felan yok. Yoksa erkek acilen işini görüp o kadını arkasında mı bırakmak ister?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. İstiyorsunuz ki cinsel arzusu olmasın e evlenince iyi yapsın o işi. E nasıl olacak? İki duygu da insanı ve olması gereken. Tabii ki istek duyacak ki ilgi de duysun
012 Yorumla
Soran1 yılBen zaten bana cinsel arzudan kudurmasınımama sevgi de hissetmesini isterim. Kadın ve erkeği birbirine yaklaştıran zaten cinsle arzudur
Soran1 yılOrası tamam ama sevgi hissetmesi için ne yapmalı? Düzgün ve tek eşli yapışmadan ilgi veren bi kadın olmak yetmez mi?
Soran1 yılTamam işte adam cinsel arzu için bile olsa kızın peşinde koşmuş bi aralar, bu adam sevemez mi k kızı o kız yüz verse biraz?
Soran1 yılBen ona hiç adım atmadım. O benim bi aralar peşimde koştu ama aramızda cilveleşme sürtüşme flört gibi bi şey vardı. Bi kaç gün kurlaştıktan sonra bi baktım peşimden koşuyor. Muhtemelen o ara cinsel bi şey hissetti ve beni yatağa atmak istemiştir. Duyfu hissetmemiştir ama neticede benim tarafımdan reddedildiği kolay bi kız olmadığımı gördüğü için sevebilirdi de gibime geliyor.
Soran1 yılBiz aylardır aynı yerdeyiz bu arada ben konuşmadığım için aylardır konuşmuyoruz da ve şimdi ona bi adım gitmek istiyorum
Soran1 yılBelli belirsiz bi asım atmalı mıyım acaba
Soran1 yıl1-2 ay önceye dek bana baktığını fark ederdim. Şu an bakmıtor bile hiç ama bi iş atsam belki değişir neticede onla konuşmama olayını başlatan bendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Ten uyumuna bağlılık payı vardır eğer eğer beğendiyse seni sonradan sevebilir
21 Yorumla
Soran1 yılYani yatakta hoşuna giderse kadın onun sevebilir di mi
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSevebilir, niye sevmesin?
02 Yorumla
Soran1 yılÇünkü erkeklere göre arzu duymuşsa öncelikleo kadını sadece becerip gitmek ister.
- 1 yıl
Yoo, kadının karakterine ve aralarındaki uyuma bağlı olarak ilişki cinselliğin ilerisine geçebilir, ben yaşadım bunu. 2 yıl sürdü. Üstelik tanıştığımız günün gecesinde seks yapmıştık.
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. her şey mümkün
00 YorumlaErkek evli ise evet
09 Yorumla
Soran1 yılBekar erkek bekar kadından bahsediyoruz
Soran1 yılKadın erkekten büyük
Soran1 yılHayır ikisi de hiç evlenmemiş
1 yılNeden olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sever tabi amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSevmez
07 Yorumla
Soran1 yılNeden sevmesin? Kızda bi sorun yok kızla beraber de olmamışlar
- 1 yıl
Yorumda muhabbet etmiyorum.
Soran1 yılO zaman yorumlara kapat yorumunu tuhaf mısın nesin
Soran1 yılSanki bilir kişi 5mk
- 1 yıl
Tmmm
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSever tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım