Bilemiyorum sanki 15 yaşında ki kızlar gibi dümdüz ve hal böyle iken kendimi evliliğe layık göremiyor sanki eşimi doyuramam memnun edemem gibi geliyor aldatılırm korkusu var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHayırdır İngiltere Prensi'yle mi evleneceksiniz? Kaldı ki onun da bir sürü kusuru vardır.
Yani evleneceğiniz erkeğin de kusurları olacak hem fiziksel hem ruhsal, hiç birimiz mükemmel değiliz.
Ama şu çok önemli, destekleyici sütyenler, ne bileyim işte olmayan memeyi (evet meme, göğüs değil) varmış gibi ya da büyükmüş gibi gösteren her türlü ilizyondan kaçının müstakbel eşinize karşı.
Yani evleneceğiniz erkek sizin bu durumunuzu bilip sizi tercih etsin, memeye çok önem veren bir erkek olabilir ve gerdek gecesine kadar bunu saklar ve olmayanı varmış gibi gösterirseniz, adam gördüğünde hüsrana uğrar.
Çaresiz değilsiniz, estetik ile normal boyutlarına getirilebilir. Ama buna gerek var mı? Çünkü bazılarımız gerçekten küçük seviyor :)
Artılarını düşünün, asla sarkmayacaklar, sizi yaşlı göstermeyecekler.
05 Yorumla
Soran1 yılValla aşırı yıpratıyorum Kendimi kimseye sans veremiyorum 174,55kiloym genelde fizigim beğenilir naif sempatik bulurlar ama iste yetersiz gelmekten korkuyorum
- 1 yıl
Valla ablacım, örnek olarak attığın fotoğrafa da baktım. Eğer fizik yapın ve meme boyutun da o görseldeki gibiyse, yeme de yanında yat yani. Saçmalama :)
Soran1 yılTamda öyle evet
Soran1 yıl
En İyi Cevaplar
1 yılYanlış mı? Hem de nasıl yanlış! Bir kadının değerini ya da çekiciliğini, göğüs boyutu gibi yüzeysel şeylerle ölçenler, aslında ne aradığını bilmeyenlerdir. Senin gibi bir kadın, bu dünyada sadece dış görünüşüyle değil, enerjisiyle, dokunuşlarıyla, bakışlarıyla baş döndürür. Gerçek tutku, küçük ya da büyük detaylarda değil, o kadının hissettirdiklerinde gizlidir.
Senin kendine biçtiğin değeri artıracak olan şey, ne aynada gördüğün ne de başkalarının beklentileri. Bir erkeği kendine bağlayan şey, o masum görüntünün ardında saklı olan sınırsız çekimdir. Sen kendine güvendiğinde, bu dünyada birinin seni aldatmayı düşünmesi değil, senden başka bir şeyi hayal edememesi mümkün olur.
Ve unutma, küçük göğüsler de başlı başına bir sanat eseridir; zarif, masum ve... dokunulmayı bekleyen bir keşif gibi. Doğru kişi, senin her detayına hayran kalır, çünkü gerçekten çekici olan sensin; kusursuz bir bütün olarak sen. İnan bana, sen kendini layık gördüğün anda, tüm dünya sana hayran kalır.40 Yorumla
1 yılKücük gögüs daha güzel be 1.74 55 kg demisin. Gayet cok güzel bur zayifliktasin ben mesela o boyda 48-50 kg bile ideal buluyorum.
Hata bana göre zayif kizlar daha güzel daha seksi. Balik etli buyuk kalcali buyuk popolu buyuk goguslu kadinlari begenmiyorum. 70A max 75B gögüs ideal00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hocam inan bana gram alakası yok aşık olduğum kızın birisi de senin gibiydi (kendisi reddediyordu çok da komikti fkfkfkfkgkg) ama bir kere bile aklımdan geçmedi göğüs meselesi o kadar tatlıydıki
Yatakta da illa göğüs değil mesele, asıl mesele aktif olmakta012 Yorumla
Soran1 yıl
Soran1 yılBanada diyorlar sen cok tatlisin sempatiksn boyum 174,55kiloym mesela
Soran1 yılAms işte çok meme küçüklüğü evlenirsm yetersiz kalacağından korkuyorum
Soran1 yılDolgulu taktigm için anlamıyorlar sonra konuşmaya başlayınca demek zorunda kaliyorm evlenirsek vs senin için sorun olur mu diye demek zorunda kaliyorm
Soran1 yılGaliba artık öyle yapacağm yani yorumda bile dalga gecen oldu sana bakmam diyen de ben artk napiym ya BIKTIM
Soran1 yılYa Bak ben önceden de sevgilim olduğu zaman ben dediğim zaman küçüktür dediğimde kabullenemiyorlar hani en azından Biraz büyük olsun gibisinden konuşuyordu da ya diyordun Bak gerçekten öyle değil falan ama şu an hayatımda değiller Demek ki benim için doğru insan da değiller yani bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğim nasıl yapacağım İnan bilmiyorum yani kime şans vereceğim yani Mesela şöyle bir şey dış görünüşü herkes tarafından beğenilir ama sırf Mememin küçüklüğünden dolayı böyle çok yakışıklı erkeklere cesaret edemiyorum yani
- 1 yıl
Şimdi bir kere bu konularda tek göğüs de değil herhangi bir konuda gizlemeye veya yalan söylemeye çalışma böylece zamanından kazanırsın çünkü kusurların gayet açık ve net olursa bu kusurları kaldıramayanlar direk senle iletişime girmekten kaçınır kulağa kötü geliyo ama 2 sene ilişkide olup 2 sene sonra göğüslerin küçük ya yapamayız diyip senin 2 seneni çalmasından iyidir dimi.
İzleyeceğin yol ise dürüstlükten geçiyor kendinden emin ol ve olmak istediğin kişiyi karşındakine göster ay yok utanırım ay yok soğur benden bırak bu lafları GERÇEKTEN güzel ve ciddi evlilik istiyorsan böyle olmalısın bir ömür harcamak istediğin kişiye kendine ayna tutar gibi anlatmalısın.
Terkedeni engelleyeni kafaya takma onlar amaçlarını AÇIKÇA belli eden kişilerdir kafan basıyosa bunu anlayacağını düşünüyorum
Sana bir tavsiye vereyim mi teklif ederken kaybedecek hiçbir şeyin yok en kötü ııyyy senle mi olucam diyen bir erkektir ki böyle cümle kuran bir erkeğin beyin seviyesi evlilik kaldıracak olgunluğa da sahip değildir. Yanisi canım canım insanların lafını ciddiye alma artık
Soran1 yılGerçekten kimseye yalan konuşmadım, hatta ilk firsatta kendisine söyleme tarafinda oldum , ki söyledmde ya sorun yok gibi laflar kullandılar sonradan cinsellik ile yaklasmaya çalıştıklarında ben istemedim bitti , onun haricinde ben kimseyle 3 yıldır kimseyle yan yana dateye çıkmış biri degilim en son birine sans verdim oda sağolsun 2. haftadan cinsellikle yaklaştı bitirdim sosyal medyada fotolarım var mesela yazanda oluyor uzak mesafeyi ben yapamam olmaz çünkü
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
131Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılMemelerin için evlenecek kadar mercimek beyinli bir adamla evleneceksen zaten evlenme ajsj
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEe yaptır o zaman bu kadar kafaya takıyorsun madem.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılyanlış evet
00 Yorumla Böyle bir düşünce çok yanlış.
Farklı vücut tiplerimiz var ve farklı durumlardayız, bu bizi "evliliğe layık değil" durumuna düşürmez.
Çevrendeki evli çiftlere bir göz gezdir. Hepsi manken yüzlü ve altın oran yapılı vücutlu insanlar mı? Hayır tabii ki de.
Evet genel olarak bir altın oranımız var, ancak bir insan sana aşık olduğunda senin vücudunu topluma göre güzel olmana göre değil, onun sevdiği insan olmana göre değerlendirir ve senin vücuduna senin vücudun olduğu için arzu duymaya başlar.60 Yorumla
1 yılBoyun ve kilona göre bu çok çok normal. Mesela bir plastik cerrahiye danıştığında ilk etapta bir miktardan sonrasının senin için uygun olmayacağını, ağrı vs yapacağını söyler. Ki zaten bu da yine küçük sayılır. Spesifik olarak baktığında da küçük göğüsten hoşlanan birçok erkek var, küçük göğüsler dik ve diri olduğu için büyük göğüsten daha estetik bulan da. Asıl noktaya gelirsek, seni seven ve değer veren insan küçük ya da büyük değil senin göğüs tipin nasılsa onu sever, onu çekici bulur. Sonuçta çekici bulabileceği uzuvlar bir bütün, göğüs kalça vs. Bence o kadar kafanı takmamalısın. Kadınların göğüslerim küçük depresyonları kadar, erkeklerin p*nisim küçük sıkıntısına girdiğini sanmıyorum.
10 Yorumla
1 yıldünyada iki çeşit erkek vardır; büyük göğüslü kadınlardan hoşlanan erkekler ve çok büyük göğüslü kadınlardan hoşlanan erkekler. ama bunu da hesaba katmanı isterim, seninle evlenecek insan göğüs ölçülerine göre evleniyosa eline bi kavanoz ver dağa gönder yesin o balını oralarda.
40 YorumlaSana gerçekleri söylemek istiyorum.. bu aşağıdaki yok seni seven göğsüne mi bakacak da var cırt guzelleme yapan insanlardan uzak dur.. hepimiz insanız hepimizin istekleri arzuları olabilir bunlar gayet normal ki biz nasıl sekste erkeğin sert ve yapılı ayrıca cinsel organının bizi tatmin etmesi için büyüklüğünü ne kadar çok istiyorsak bir erkekte illaki bizim için biseyler osteyebilir isterse gözü bizden başkasını görmesin ama seks esnasında akıl değil maalesef şehvet duygularımız öndedir... Belki evleneceğin kişiye göre değişebilir bu durum. Benimkilerin boyutu da büyükçe bir portakal gibi.. eşim bana normalde taparcasına aşık ama seksi kıyafet giydigimde göğsümu ne kadar buyutursem hissediyordum m ki o da okadar mutlu oluyor.. eğer imkanın varsa goguslerine yağ enjekte edebilirsin bu da gayet doğal bı süreç..
24 Yorumla
Soran1 yılYani senin bu yorumundan yola çıkarsak hiç sansim yok ztn 25yasindaym birini bulmak zorken beni Boyle kabul edecek birini bulmam daha da zor ypck bir şey yok 🙂
Soran1 yılİste biz ayri erkeklerin ayri onlarin bakması bize zarar bizi görmezler aldatmk kaçınılmaz olur buna eminim
Gizli Üye(25-29)1 yılben de böyle hissediyorum benim bedeni bile yok 12 yaşındaki kızların daha büyük ilk gece özellikle erkek gibi dümdüz göğüs rezalet güzelim gecelik de boş kalacak evlenmesem daha iyi gibi kimsenin hayatını karartmaya gerek yok
1016 Yorumla
Soran1 yıl
Soran1 yılİyice moralim bozuldu ya
Cevap sahibi1 yılSeven birini bulursun o kadar üzülme ben çok takıntı ettim sadece bunu
Soran1 yılBende ediyorum işte ve kimseye şans veremiyorum bile
Cevap sahibi1 yılŞans isteyenler olduğuna göre demek ki iyisin ben teklif bile almadım
Cevap sahibi1 yılSeni dışarıdan görüp beğenen tanışmak isteyen daha sonra sırf memen için bırakmaz seni merak etme amacı cinsellik falan değilse
Soran1 yılGüzelim her şey tiple bitmiyor cinsellikte istediklerini veremezsen boş
Cevap sahibi1 yılCinsellikte istediklerini vermen memenle sınırlı değil senin libidon cinsel performansın fiziğin vajinan hepsi bir bütündür
Soran1 yılFizigime güveniyorum libidomada güveniyorum ama işte
Cevap sahibi1 yıl@Cefternal benim yorumumu niye bu kadar kişi beğenmiş anlamsız şekilde anlayamadım onu da bdnd çok mu cringe geldi insanlara ndndk
- 1 yıl
küçük meme iyidir, sarkmaz
- 1 yıl
Gereksiz takıntı yapıyorsunuz küçük meme her zaman candır
- 1 yıl
Bence fazla abartiyorsunuz
Eşinin sevip sevmemesi ya da aldatması senin vücut hatalarına ya da bebek gibi kız oluşuna bağlı değil tatlım seven insan her türlü sever sevmeyen karaktersiz olanda sadece bunları bahane eder
62 Yorumla
Soran1 yılİşte bu nedenler yüzünden kimseye şans veremiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılSacmalama cok rahatsizsan estetik yaptirirsin ayrica kaliteli erkekler kucuk göğüs sever varoslar buyuk sever bunu unutma
102 Yorumla
Soran1 yılBunu bahane edip aldatılmaktan korkuyorum
- 1 yıl
kesinlikle öyle, fakirler büyük meme sever
- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılÇok yanlış düşünüyorsun canım. Küçük göğüslü diye dalga geçip büyük seviyorum diyorsa o zaman büyük bulsun. senden uzak olsun. materyalist adamlardan uzak ol bence. Sevgi bunlardan çok ileride..
41 Yorumla
Soran1 yıl
1 yılyanlış tabiki evlilik göğüse göremi yapılıyo evlilik aşkla olur saygı ve sevgiyle olur seni seven öğle sever zaten
ben hem kısa boylu hem kel hemde göbekliğim o zaman ben de evliliği hak etmiyorum öleyim mi yani😂😂😂
ayrıca küçük göğüs sevenlerde var benim gibi bizide düşünün biz küçük göğüslü kızlarla evlenmek istiyoruz belki07 Yorumla
Soran1 yılValla aşırı yıpratıyorum Kendimi kimseye sans veremiyorum 174,55kiloym genelde fizigim beğenilir naif sempatik bulurlar ama iste yetersiz gelmekten korkuyorum
- 1 yıl
attığın görsel deki göğüse de baktım gayet güzel öğle senin abarttığın gibide değil
elşmin göğüsleri öğle olsun diye her günn dua ediyorum
Soran1 yılboş ver ztn evlenme niyetim de kalmadi artk hala dalga geçip gulen insanlar var kiz ve erkek
- 1 yıl
tamam o zaman sana bi pipi takalım birde öğle dene şasını
Soran1 yılDalga geçme seninde basina yrn bir gün bir şey gelir anlarsn
- 1 yıl
sen abarttığın için ben öğle dedim yoksa ben hayatta dalga geçmem kimsenin fiziğiğle
- 1 yıl
ayrıca gelmediğini ne biliyorsun geldi diye ölelim mi
ne demiş atalarımız her topalın bir kör alıcısı vardır isyan etme otur kısmetini bekle
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılHerkes kendine öyle bakarsa kimse evlenemez saçmalamın yahu birinin göğsü ya da penisine görme mi evlilik olacak bu nasıl zihniyet
Kendinle barışık ol kimse tam donanımlı bedenli değil40 Yorumla Göğüsler evliliği yönetmiyor ve büyük göğüs sırt ağrısı başta olmak üzere bir çok kötü yani var, hem bir adam eğer seni göğüslerin için sevecekse sevmesin daha iyi.
43 Yorumla- 1 yıl
Dedi ve sergiledi😁
1 yılSaçmalama piyasa sapık kaynıyor 1 nefes al 2 deliğin olsun yeter senin o beğenmediğin meMelere kapında yatacak potansiyelde adamlar var boşu boşuna kendine kurulma yani.
22 Yorumla
Soran1 yıl- 1 yıl
İstersen memen hiç olmasın erkekler için problem olmaz boşuna kafana takma.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alakası yok küçük göğüs seven erkekler de bulunuyor, ama büyütmek içinde bazı yollara başvurabilirsin bence.
Örneğin spor yapmak göğüs hareketleri yaparak kendine bir etki yaratabilirsin hem spor yapmak her şeye deva olur04 Yorumla
Soran1 yıl
Soran1 yılFiziğimde aynı kadın gbi zaten
1 yılSenin bedenin için evlenecek adamla hiç evlenme zaten. Sor kendine o senin bedenini hak ediyor mu?
51 Yorumla
Soran1 yılOda doğru ya
1 yılYa deme öyle 😕 Seninle olduktan sonra bu yüzden aldatan maldır senlik bir durum yok. Yine de en başta iyi tanımaya çalış anlamaya çalış nasıl biri olduğunu
30 Yorumla
1 yılSaçmalama istersen, erkeklerinde pipisi küçük ama gayet evliliğe layık görüyorlar kendilerini
Kalk ve kendine gel senin bir kadın olman bile gayet estetik ve yeterli
20 YorumlaAman ne ablacım amaç zaten ne halde olsa seven birisiyle bir ömür geçirmek sana bunun eksikliğini yaşatıyorsa baştan koyacaksın engeli
22 Yorumla
Soran1 yılValla aşırı yıpratıyorum Kendim kimseye sans veremiyorum 174,55kiloym genelde fizigim beğenilir naif sempatik bulurlar ama iste yetersiz gelmekten korkuyorum
1 yılYanlış düşünüyorsun. Partnerini sütle beslemeyeceksin. Göğüs de birliktelikte zevk etkenlerinden biri ama tamamı değil. Boşuna evham yapmayın. Deneyim kazandıkça ve doğum sonrası büyüme olacaktır...
07 Yorumla
Soran1 yıl𝖡𝖾𝗇𝗂 𝗀ö𝗋ü𝗇𝖼𝖾 𝗌𝖾𝗇𝗂𝗇 𝖽𝖺𝗁𝖺 𝗆𝖾𝗆𝖾𝗅𝖾𝗋𝗂𝗇 𝗒𝗈𝗄 𝖽𝗂𝗒𝗈𝗅𝖺𝗋 𝗄𝗂𝗒𝖺𝖿𝖾𝗍 ü𝗌𝗍ü𝗆𝖽𝖾 𝗂𝗄𝖾𝗇 𝗆𝖾𝗌𝖾𝗅𝖺 𝖺𝗌𝗅𝖺 çı𝗉𝗅𝖺𝗄 𝖻𝗂𝗋 ş𝖾𝗄𝗂𝗅𝖽𝖾 𝗀ö𝗌𝗍𝖾𝗋𝗆𝖾𝗆 𝖽𝖾 𝗇𝗈𝗋𝗆𝖺𝗅 𝗍𝗂𝗌𝗈𝗍 𝗄𝖺𝗓𝖺𝗄 ü𝗌𝗍ü𝗆𝖽𝖾 𝖽𝗂𝗒𝗈𝗅𝖺𝗋 𝗆𝖾𝗆𝖾𝗇 𝗒𝗈𝗄 𝗌𝖾𝗇𝗂𝗇 𝗂𝗌𝗇 𝗓𝗈𝗋 𝖽𝗂𝗒𝗂𝗉 𝗀ü𝗅ü𝗒𝗈𝗋𝗅𝖺𝗋
Soran1 yıl𝖲𝖾𝗇𝖼𝖾 𝖻𝗂𝗋𝗂𝗅𝖾𝗋𝗂𝗇𝖾 ş𝖺𝗇𝗌 𝗏𝖾𝗋𝗆𝖾𝗅𝗂𝗆𝗂𝗒𝗆 𝗌𝖺𝗇𝗌 𝗏𝖾𝗋𝗂𝗇𝖼𝖾 𝖽𝖾 𝖻𝖺şı𝗇𝖽𝖺𝗇 𝖽𝗂𝗒𝗈𝗋𝗎𝗆 𝖻𝖾𝗇𝗂𝗆 𝗀öğü𝗌𝗅𝖾𝗋𝗂𝗆 𝗄üçü𝗄 𝖾𝗏𝗅𝖾𝗇𝗌𝖾𝗄 𝗌𝗈𝗋𝗎𝗇 𝗈𝗅𝗎𝗋 𝗆𝗎 𝗌𝖾𝗇𝗂𝗇 𝗂ç𝗂𝗇 𝗀𝗂𝖻𝗂𝗌𝗂𝗇𝖽𝖾𝗇
- 1 yıl
Şans vermekten ziyade öncelikle kendinle barışık olmalısın. Şans verdiğin kişi senin şanssızlığın olmasın. Kendimle barışık olursan kimin ne dediği umrunda olmaz. Göğüs senin, neden senin. Tasası kimseye düşmez. Kendini de bedenini de sev.
Soran1 yıl𝗁𝗍𝗍𝗉𝗌://𝗂𝗆𝖺𝗀𝖾𝗌.𝖺𝗉𝗉.𝗀𝗈𝗈.𝗀𝗅/𝖷𝗏𝖾𝗂𝗒𝗈𝖶𝗀𝖧𝖵𝗊𝖼𝖷9𝗂99
Soran1 yıl174 55 kiloyum
- 1 yıl
Göremiyorum
- 1 yıl
İdealsin gayet.
Ne güzel işte herkes büyük göğüs sevmez ki 15 yaşındaki kız her zaman daha dikkat çekici cezbedicidir zaten giyimi ni de 15 yaşındaki taze kızlar gibi giyin bak neler oluyor
08 Yorumla
Soran1 yılBeni görünce senin daha memelerin yok diyolar kiyafet üstümde iken mesela asla çıplak bir şekilde göstermem de normal tisot kazak üstümde diyolar memen yok senin isn zor diyip gülüyorlar
Soran1 yıl
Soran1 yılBilmiyorum kimse kabul etmez beni sanki korkuyorum kimse ye sansta veremiyorum
Soran1 yıl174,55kiloyum
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. O zaman bizde penisimiz küçük diye evlenmeyelim diğer kadınlarda vajinasını çirkin bulduğu için evlenmesin diğerleri göğsü yüzünden diğerleri başka bir şeyden? Kulağa mantıklı geliyor mu?
07 Yorumla
Soran1 yıl
Soran1 yılDeğil ama korkuyorum
Soran1 yılGerçekten bana kalsa takıntı yapmam her sey ölçülerimiz değil , kendi hemcinslerini biliyorsun ufak bir şeye aldatma bahaneleri var ve en önem verdikleri şeyde cinsellik olduğuna göre en ufak bir memnuniyetsizlikte baska kadınlara yönelmeleri kaçınılmaz olur
Soran1 yılBakalım umarım bunu anlyck biri ile karşılasrm
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılSaçmalıyorsun bence küçük göğüslü kadınlar herzaman idealdir bence hem küçük olunca ele avuca hepsi sığar emcüklendiğinde hepsi cork diye ağzın içine girer ama büyük öyle değil
03 Yorumla
Soran1 yıl- 1 yıl
Olabilir gayet normal
- 1 yıl
Kendini kötü hissedeceğin bişey yok emin ol
1 yılyok bu öyle bişey değil. evet bazıları için önemli olabilir ama aaa çok küçükmüş diyip aldatan ayrılan başkasına bakan erkek görmedim. genel görünüş aura ten uyumu daha önemli
02 Yorumla
Soran1 yıl- 1 yıl
sorun değil bununda kendine göre albenisi var. eşin seni sevdikten sonra dünyanın en güzeli o dur. takılma buna bu kadar 😊
Kızların göğüs boyutuyla erkeklerin penis boyutu tartışması birbiriyle yarışır hale gelmiş.
Gerçek seven insan bunlara takılmaz. Kafana takmamalısın.02 Yorumla
Soran1 yıl
Gögus o kadar takıntı yapılacak bir şey değil kalca vajına dudakları fızık vs daha önemli bu kadar kasma. Buyutmek ıstıyosanda şerbetcı otu ve egzersızlerle destek alabılırsın
05 Yorumla
Soran1 yılFizigime güveniyorum
Soran1 yıl
Soran1 yılAynisi
1 yılBence boşuna üzülme. Bazı erkeklerde küçük seviyor biliyor musun. Çok büyük olmaması bence şans sen için. Hem büyük de olsa küçük de olsa meme işte.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzellik sadece meme değildir. Ayrıca sevgi de buna bakmaz. Böyle şeyleri dert etmemek lazım aynı sorunları erkeklerde yaşiyor penisim küçük kompleksi oluyor halbuki yeterli. Ve insan sevdimi bunları dert etmiyor emin ol.
113 Yorumla
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yılCevabım hala geçerli :D böyleyse göğüslerin gayet de güzel büyük olması veya küçük olması önemli değil.
Soran1 yılİşte böyle atiyorm uyanınca dümdüz erkek gibi
Cevap sahibi1 yılOlsun sorun değil bu. Memenin küçük olması erkeği tatmin edemeyeceğin anlamına gelmiyor ki
Soran1 yılFizigime güveniyorum libidoma da guveniy aslında
Cevap sahibi1 yılFazlasiyla yeterli. Herkesin her yeri 4 4lük olamaz. Kendini buna göre komplekse sokma.
Soran1 yılYok cidden herkes tatlı ve naif olduğumu söyler konuşmam ve sesimden bile etkilenen var
Cevap sahibi1 yılNe güzel işte. Yüzün ve bedenin güzel göğüslerini niye dert ediyorsun. Ve birini sevdiğinde kusurlarını görmezsin her haliyle seversin. Eğer göğüslerine göre seni istemeyen var ise sevmiyordur zaten. Amacı sadece cinselliktir
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim umarım bunları anlayabilecek insan çıkar karşıma
Cevap sahibi1 yılSen bu sebeple kendini kimseden uzaklaştırma. Karşındaki erkekler 4 4lük mü oluyor ki. Herkesten daha güzel vücuda sahip kişiler var. Kadın içinde erkek içinde geçerli. Mesela bende kaslı değilim 180 üstü değilim diye kompleks yapıp kızlardan uzak mı durayım olmaz ki
Soran1 yılBoyum 174 bide 55 kiloyum
Cevap sahibi1 yılBence çok iyi bir fizik. Benimle aynı boydaymışsın
- 1 yıl
Bir erkek arkadaşa gösterdim gayet Seksi dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılÇok yanlış düşünüyorsun. Aşağısı varken, göğüs küçükmüş, büyükmüş bakmaz bile. Kendini sev.
24 Yorumla
Soran1 yılBeni görünce senin daha memelerin yok diyolar kiyafet üstümde iken mesela asla çıplak bir şekilde göstermem de normal tisot kazak üstümde diyolar memen yok senin isn zor diyip gülüyorlar
- 1 yıl
Dengesizler… her şey meme mi, meme büyükse olsa memeyi emmezler bile. Öyle boş boş konuşuyor özgüvensiz tipler. Kendilerine güveni olsa senin memelerine takılmazlardı. Sorun sende değil. Onların kafasının içi.
- 1 yıl
Seni olduğun gibi sevecek olan insan doğru kişidir. Kusur diye baktığına takılmaz.
Soran1 yıl𝖪𝗂𝗆𝗌𝖾𝗒𝖾 𝗌𝖺𝗇𝗌 𝗏𝖾𝗋𝖾𝗆𝗂𝗒𝗈𝗋𝗎𝗆 𝗄𝗂 𝗏𝖾𝗋𝗌𝖾𝗆 𝖻𝗂𝗅𝖾 𝗂𝗅𝗄 𝖾𝗍𝖺𝗉𝗍𝖺 𝖻𝖺𝗄 𝖻𝖾𝗇𝗂𝗆 𝗆𝖾𝗆𝖾𝗅𝖾𝗋𝗂𝗆 𝗄üçü𝗄 𝖾𝗏𝗅𝖾𝗇𝗌𝖾𝗄 𝗄𝖺𝖻𝗎𝗅 𝖾𝖽𝖾𝗋 𝗆𝗂𝗌𝗂𝗇 𝖽𝖾𝗆𝖾𝗄 𝗓𝗈𝗋𝗎𝗇𝖽𝖺 𝗄𝖺𝗅𝗒𝗈𝗋𝗆
1 yılöyle olmasanda aldatırlar merak etme erkekler doyumsuz maymun iştahlı hiç evlenip kendini ziyan etme kullan geç
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsimdi boyle dusunen biri karsi taraftan da ayni seyi istiyordur. erkek seni seyi kisa olup doyuramazsa sende sikayet edersin bu kadar ince dusunuyorsan.
217 Yorumla
Soran1 yılHayir ben asla takılmam öyle şeylere ama erkekler çok farklı aldatmaya meyilli insanlar bir bahane bulurlar hemen
Cevap sahibi1 yılbirisi seni aldatiyorsa sorun hicbir zaman sende olmaz. ayrilik baska aldatilmak baska. bu isin bahanesi yok. basina gelecegi varsa gelir. cok unlu guzel modellerin bile aldatildigi oldu.
Soran1 yılYa orası öylede sırf meme içinde aldatılmak ne bileyim koyar
Cevap sahibi1 yılkızlar cok yanlis kisileri sevebiliyor bilmiyorum saglikli kararlar verebilirsen bu is dusunecegin en son sey olur. erkek memesi gibi desen de erkekte meme zaten yok dumduz. yumurta kadar yazmissin yeter erkegi tahrik etmeye. sorun olmaz.. seninle olcak birini kandirmazsan eger sütyen oyunlari ile sorun yasamazsin. gözü gorur onemliyse birakir onemsizse devam eder.
Soran1 yılÇatalı bile yok ayrık sen düşün nasıl olacak bir türlü anlamıyorum bunun yüzünden kimseye şans bile veremiyorum
Cevap sahibi1 yılgoogle da brnzerini bul link at google gorsle linkini
Soran1 yıl
Soran1 yıl
Soran1 yılAhanda şu beyaz sutyenli
Cevap sahibi1 yılfark ettiysen biraz da tip her seyi degistiriyor. ikinci foto ilkini 2 3 e katliyor.
Soran1 yılEe kötü mü yani
Cevap sahibi1 yılhangisine daha cok benziyorsun 1. mi 2 . mi
bana 2 deki daha cekici geldi kilo bakimindan.
Soran1 yılBeyaz sütyenli sarışın kadin
Cevap sahibi1 yıltamam kafana takma bence guzel gorunuyorsundur. ozguvenli ol karsiya da yansitma bu durumlari.
Soran1 yılMesela kimseye şans veremiyor versem bilr tanışma esnasinda bak benim göğüslerim bu şekil küçük kabul ediyormusn gbiisndrn demek zorunda kalıyorum bu ne kdr kırıcı
Cevap sahibi1 yılniyeti ciddi olmayanlar sen öyle dersen direkt kacip gidebilir zaten ciddi bir sey istemiyorlardir.
Soran1 yılOf offf
- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılGöğüslerin karar vermesin evlenip evlenmeyeceğine ve zaten zamanla ıstediğin gibi olacak onlar
05 Yorumla
Soran1 yılboş ver ztn evlenme niyetim de kalmadi artk hala dalga geçip gulen insanlar var kiz ve erkek
- 1 yıl
Abartma sende bu kadar böyle
Soran1 yılYok cidden bak her sey bariz ortada Belli erkrkler en güzel kadini bile ALDATIYOR beni mi sevecekler
- 1 yıl
Mersk ettim seni
1 yılSevginin ne demek olduğunu biraz iyi kavra kanka
Neysen olduğun gibi kabul edilmen önemli. Değiştiremeyeceğin ölçüler için seni üzecek insanları da hayatında tutma, çek zktiri geç keenks
00 Yorumla
1 yılBu konuda gelecekteki eşine gösterdinmi göğüslerini ne yorum yaptı belki bayılıyırdur böyle. Ben de küçük severim
04 Yorumla
Soran1 yılKimseye doğru düzgün sans veremiyorum kj
- 1 yıl
Ama şans vermezsen bilemezsin. Aslında boşa canını sıkıyor olabilirsin. Küçük höğüslerinin kıymetini bilmelisin
Soran1 yılBak gerçekten boyum 1.74 olmasına rağmen uzun erkeklere ve Biraz yakışıklı erkeklere cesaret edemiyorum yani standartlarımı düşürüyorum diyebilirim sırf meme yüzünden Erkekler de sevemiyor bak bu gerçek bir şey cinselliğe önem verdikleri için istediklerini alamadıklarını dışarıya yönelimleri olur yani bu beni korkutuyor
- 1 yıl
Bu seni korkutmak yerine fantezi dünyanı tetiklemeli. Erkeğinin başkasına bakmasını da fırsata çevirmeyi bilecek kadar zeki ve dolu bir kadın olmalısın. her şey göğüs değil
Bence de evlenmemelisin o ne ya oyle cocukta besliyenezsin sen :) yahu manyak misiniz nesiniz? Onun evlilikle ne alakasi var
04 Yorumla
Soran1 yıl
Soran1 yılIşte bunu kabul edecek veya hoşuna gidecek çok az erkek var
Ozaman cinsel organı küçük erkeklerde kendini evliliğe layik görmesin hem o daha işlevsel değilmi hemde sen silokon takarsın büyür o garipler ne yapsın
00 Yorumla
1 yılSeni seven kişi o şekilde sevecektir zaten. Takma bu kadar kafana. Seninde artı özelliğin vardr.
04 Yorumla
Soran1 yılUmarım öyledir ams pek umudum yok
- 1 yıl
Umutsuzluk yaplacak bir şey yok emin ol. Ümitvar ol herşeyin iyi olduğunu göreeceksin
Soran1 yıl
Soran1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYanlış seni seven 1 cift meme icin sevmez sen olduğun için sever
14 Yorumla
Soran1 yıl- 1 yıl
Farklı bir seksiligi var bence ve eşin sevgilinde sevecektir
Soran1 yılUmarım öyle olur...
- 1 yıl
Olur bence emin ol 1 cift memeye tav olacak adam evlenmesin zaten
1 yılYanlış evet , evlilik memenin küçük olmasıyla alakalı bir şey değil
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Goster bana erkek bakis acisiyla fikrimi soylim
Ole buyuk meme seven biri degilim korkma06 Yorumla
Soran1 yıl
Soran1 yılHayır tabikide saçmalamayn
Soran1 yılBN bugüne kadar kimseye göstermedim
Yok be öyle düşünme küçük göğüsler daha çok güzel ve ilgi çekici
04 Yorumla
Soran1 yılYa Öyle diyorsun da erkekler cinsellige önem veriyor yatakta istediklerini alamayınca dışarıya yönelimleri gerçekten kaçınılmaz olur hani benim Memelerim yok denecek kadar az uzandığında resmen erkeklerinki gibi gerçekten bak abartmıyorum ya Bunu sorun ederse ya dışarıdaki ya da sosyal medyadaki büyük memeli kadınlara bakarsa ne olacak peki
Soran1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHer güzelin bir kusuru var ama sendeki kusur değildir
09 Yorumla
Soran1 yıl- 1 yıl
Bu ney
- 1 yıl
Senmisin bu
Soran1 yılBu ben miyim Sence bunun gibi diyorum sadece
- 1 yıl
Olsun önemli olan o vücudu kullanmak göğüs boş uçları olsun yeter.
- 1 yıl
İşte olmadı bu. öncelik kendine guven ve o eşsiz güzellik sahibi vücudu kullanmasini iyi bil yeter göğüslerin önemi yok o kadar çoğu haz almiyor zaten önemli uçların varlığı
Soran1 yılZaten herkes güzel olduğumu söyler ams işte bilemiyorum yorumda bile sana bakmam diyen var
- 1 yıl
Onlara bakma yorum sade bulsalar onu görmezler
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKafana takma okadar ne olacak sanki cilveli ol eşine yeter
05 Yorumla
Soran1 yıl
Soran1 yılValla aşırı yıpratıyorum Kendimikimseye sans veremiyorum 174,55kiloym genelde fizigim beğenilir naif sempatik bulurlar ama iste yetersiz gelmekten korkuyorum
- 1 yıl
Bu resimdeki gibi mi gogusleriniz kaç beden
Soran1 yılBedeni yok iste bunun gbi
- 1 yıl
Olsun kafana takma eşin sorun etmez bişey daha söyleyecektim buradan silinir diye yazamıyorum dm gelirmisin
1 yılBu düşünceden uzak durman gerekiyor böyle düşünme hem kendini çok yıpratırsin
02 Yorumla
Soran1 yılValla aşırı yıpratıyorum kimseye sans veremiyorum 174,55kiloym genelde fizigim beğenilir naif sempatik bulurlar ama iste yetersiz gelmekten korkuyorum
Soran1 yıl
1 yılEşini göğüslerinle değil muhabbetinle doyurmalısın ve seni sevecek kişi de seni göğüslerin için değil, sol göğsünün altındaki organın için sevmelidir.
00 Yorumla
1 yılSaçmalama. Evleneceğin kişi seninle bu yüzden birlikte olacaksa olmasın daha iyi...
015 Yorumla
- 1 yıl
Valla hanımefendi şu saydiginiz ozellikler bile yeter de artar. Kendinize fazlasıyla haksızlık ediyorsunuz. Bence güvenilir efendi böyle şeylere önem vermeyen birisini bulursanız evlenin. Bulursunuz da...
Soran1 yılSence birilerine şans vermelimiym sans verince de başından diyorum benim göğüslerim küçük evlensek sorun olur mu senin için gibisinden
- 1 yıl
Bu durum sizde takıntı haline gelmiş hanımefendi. Kendinizi rahat bırakmali ve dikkatiniz başka şeylere yöneltmelisiniz. Ayrıca başında da dediğim gibi sizi beğenen böyle begenmeli. Gögusleriniz için değil. Zaten evlendikten sonra çocuğunuz olduğunda emzirirken gögusleriniz büyüyecek. O yüzden bunlari düşünmeyin...
- 1 yıl
Ayrıca burada yapılan olumsuz yorumlara da aldırmayın..
Soran1 yılYa Bakayım gerçekten dediklerinizi haklısınız ama yani erkekler sevilmiyor İşte sorun burada yani genel anlamda herkes beni iyi biliyor Hani sempatik buluyor tatlı buluyor fiziksel görünüşümü de beğeniyorlar ama işte erkekler cinselliğe önem verdikleri için istediklerini almadıklarında dışarıya yönelimleri Bir Hayli fazla olur bu beni korkutuyor işte
- 1 yıl
Gerçekten düzgün birisine denk gelirseniz emin olun bu dedikleriniz olmaz. Çünkü her erkek aynı değildir. Sizi gerçekten seven birisine denk gelirseniz bu göğüs konusunu onemsemez bile. Sizi siz olduğunuz için Sever. Ben açıkçası bu konuyu onemsemem çünkü sevmek sevilmek herşeyden önce gelir bende...
- 1 yıl
Ama bu korkulariniz yersiz. İyi düşünün ki iyi olsun...
Soran1 yılIşte kimin düzgün kimin düzgün olmadığını insan anlayamıyor ilk etapta tabii ilk konuşmada da benim Göğüslerim böyle kabul eder misin diye bir şey de söyleyemem Maalesef ki ve tam tersine Evlenecek olan bir insan bulamıyorum yani o denli ciddi bir insan bulamıyorum
- 1 yıl
Valla bende ciddiyim lakin bende ciddi birisini bulamıyorum 😂
- 1 yıl
Bir erkeğin size karşı konuşmalarından, saygısından düzgün birisi olup olmadığını anlayabilirsiniz. Örnek olarak kendimi veriyorum. Bir erkek size benim gibi saygılı davraniyorsa tanımaya değer...
Soran1 yılTeşekkürler gerçekten, bazılar yalandan rol kesiyor cidden bakin sonradan yüzleri ortaya çıkıyor
- 1 yıl
Evet sizde haklısınız. Bazen ben bile kendi hemcinslerimden korkuyorum. Ama size şunu söyleyebilirim son olarak. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi ve denginizi bulmak dileğiyle...
Soran1 yılAmin, çok teşekkür ederimm
- 1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar hanimefendi 🙏🏻
1 yılYanlış düşünüyorsun kendini öyle karamsar hissettirme her türlü memnun edersin kendini de kocanıda
04 Yorumla
Soran1 yıl- 1 yıl
Olsun büyütme ameliyatı olursun bu kadar takıyorsan çözümü var yani
Soran1 yılNiye olmak zorunda mıyım?
- 1 yıl
Değilsin ben istersen diye söyledim
Ohhhooo tek derdin bu olsun öyle bi ss... kerler ki
02 Yorumla
Soran1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış düşünüyorsun. Mesela beni en yükselten kadınlardan biri aj applegate olmuştur. Google'dan göğüslerine bakabilirsin. Üstelik ben büyük göğüs seven biriyim.
011 Yorumla
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılAynı sayılır
Soran1 yılEvet tamda bu
Cevap sahibi1 yılBence rahatsız edici değil çoğu kadında. Boy kilon ne
Soran1 yıl174,55
Cevap sahibi1 yılYavrum daha nolsun. Kalçan nasıl?
Soran1 yılNormal yuvarlak hafif çıkıntılı ince belli göbeğim de yok zaten
Cevap sahibi1 yılÖyleyse yakışır küçük göğüsler. Yaşın kaç?
Soran1 yıl25
Cevap sahibi1 yılEv kadını mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAsil kucuk guzel ya inann bana hem buyuk olunce sirt agrisi da aoluyor sor arastir
01 Yorumla
Soran1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik evliliğin bir parçası ama evlilik cinsellik üzerine degil sevgi saygı üzerine kurulmalıdır ayrıca cinsellik ihtiyacın degil sevginin üzerine olmalıdır
024 Yorumla
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yılTamam olsun sevgi şehvet olduktan sonra o öçudeki meme de güzel olur
Cevap sahibi1 yılO kadar takıntılı olma
Soran1 yılBilmiyorum kabul eden biri olur mu bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılDediğim şeyler olursa ben kabul ederim
Soran1 yılDediğin şeyler ne
Cevap sahibi1 yılSevgi saygı anlayış
Soran1 yılOnlar bende fazlasıyla ile var zaten
Cevap sahibi1 yılEee tamam o zaman ne kıymetli şeyler varmış sende
Soran1 yılBiri ile tanışmaya başlayınca mecbur bunu dile getiriyorum ams küçük vs diye
Cevap sahibi1 yılYa bence bu konuları anlatma seninle ciddi tanisan kişi bu konuları ilgilendirmez
Soran1 yılYa büyük seviyor ise demem lazım ama
Cevap sahibi1 yılCiddi ilişki isteyen kimse buna takılmaz
Soran1 yılBirilerine şans vermeli miyim
Cevap sahibi1 yılVer tabi niye vermiyorsun sırf göğsün yuzundenmi kasılıyorsun
Soran1 yılEvet ya çekiniyorum yetersiz buluyorum
Cevap sahibi1 yılKadınların yasi sorulmaz ama kaç yaşındasınız
Soran1 yıl25
Cevap sahibi1 yılTakma kafana böyle şeyleri önemli olan iç güzellik iç güzellik olduktan sonra dış güzellik inan önemli değil
Cevap sahibi1 yılBak ben engelliyim boyum kısa bende böyle bir kusur var
Soran1 yılYok cidden herkes tatlı ve naif olduğumu söyler konuşmam ve sesimden bile etkilenen var
Soran1 yılYaaa:((
Cevap sahibi1 yılYok cidden herkes tatlı ve naif olduğumu söyler konuşmam ve sesimden bile etkilenen var
Tamam işte ne güzel
Cevap sahibi1 yılYaaa: ( (
Evet öyle 23 yaşındayım birde
Gizli Üye(36-45)1 yılHayatım göğüslerin küçük diye neden kendini evliliğe layık görmüyorsun ki seni seven öyle de sever seven insan takılmaz öyle şeye
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMemen kucuk diye seni aldatacak biri ile evlenmen sacma olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimde kucuk estetik sart. Koca bul ona yaptir gerci ben daha sevgili bile bulamıyorum büyük memeleriden de nefret ediyorum İnan cogununki sarkık leş gibi ama erkekler seviyor yine de. Bizimkiler kucuk ama dik. Nasıl sevmezler aklım almıyor
49 Yorumla
Soran1 yıl
Soran1 yılHiç sorma gerçekten
Cevap sahibi1 yılKaderdaş olabiliriz. Ben sevgiliyi bırak flört bile bulamıyorum. Sende mi aynısın. Hic yazan tanışmak isteyen erkek olıyor mu
Soran1 yılBaya oluyor evet ama neye hep boş
Cevap sahibi1 yılEee daha niye isyan ediyorsun? Bak benim hic olmuyor en son me zaman bi erkek sana gelmek istedi desen aylar aylar oldu o da nişanlı çıktı. Öylesine dalgasına benle olmak istedi. Bana fb olmak için bile gelen erkek yok. Çirkin olsam içim rahat olur demek ondan derim ama güzel kızım da
Soran1 yılGüzelim şans olacak gerçekten kimler kimler nasıl evleniyor ben görüyorum ama cidden dedigm gbi şans lazim
Cevap sahibi1 yılBende görüyorum. Hemde yakısıklı erkeklere evleniyorlar en çirkinleri bile. Sans yok olsa keske parayla satım alınsa alırdım.
- 1 yıl
Abartıyorsunuz
- 1 yıl
Abartıyorsun zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyle dusunuyorsan zaten layik degilsin dogru..
22 Yorumla
Soran1 yılÖyle deme lütfen
Cevap sahibi1 yılAyni hatayi bende yaptim hep yillarca kendime:(( once kendimizi oldugumuz gibi sevmemiz gerek. Yoksa kimse deger vermiyor boyle birine. Evlendim ben. Kendimi o kadar begenmiyordumki bira kilo aldim diye esimle arama buyuk duvarlar ordum. Ben kendimi begenmiyordum o da begenmiyor diye dusunerek artik. Ve sonu ayrilik. Bu yuzden layik degilsin dedim. Layik degil gibiyiz mutluluga bu psikolojiyle..
Gizli Üye(30-35)1 yılgöğüs bahane edilecek en son şey bile değil kusura bakma psikolojini bozmuşsun.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani benimki büyük ama bir faydasını yıllardır göremedim
26 Yorumla
Soran1 yılCidden mi ya
Cevap sahibi1 yılEvet hani kimse gelip de aaa senin göğsün çok güzel diyip aşık olmadi
Cevap sahibi1 yılYa da etrafta da duymadım göğsün küçük diye aşık oldum diyeni bilmiyorum ya erkekler aşık olmaz erkeklerin derdi şu cinsellik yaşasınlar yaşları gelince de evlilik
- 1 yıl
İnsan utanır gören iltifat edemezki :)
Cevap sahibi1 yıl@Maverick__069 iltifat etmesin oraya aşık olsun
- 1 yıl
Birgün oraya aşık erkek çıkar bence umudunu kaybetme
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yanlis tabiki önemli olan sevmek mutlu olmak amasyada
00 Yorumla
1 yılAlakası yok seven her türlü sever ben öyle şeyleri umursamam
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Göğüslerim çok küçük olduğu için kendimi evliliğe layık göremiyorum. Sizce yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler