Cinsel anlamda baskın erkeğin çekiciliğinin sebebi ne? Kadınlar neden dominant erkekleri seksi/çekici buluyor ve bunun eğitim seviyesiyle bir alakası var mı¿

Cinsel anlamda baskın erkeğin çekiciliğinin sebebi ne? Kadınlar neden dominant erkekleri seksi/çekici buluyor ve bunun eğitim seviyesiyle bir alakası var mı¿

Eğitim seviyesi kesinlikle etkili faktörlerden. Cinsel rollerle ilgili tercihler aslında çoğu kez kişisel tecrübeler, psikolojik sebepler ve partnerlerin arasındaki iletişimin kalitesiyle biçimleniyor. Durum şöyle erkeğin teslim alan bir rolü tercih etmesi, sadece eğitim düzeyiyle ile ilgili olmadığı gibi bunun yanında, bireyin kendini nasıl hissettiği ve ne tür bir ilişki dinamiği arzuladığıyla da ilgili aynı zamanda. Önemli nokta burada her kişinin isteğine ve partnerler arasındaki karşılıklı anlayışa dayalı bir ilişki dinamiği oluşturabilmek.
Şunu da eklemek gerek kişilerin yaşadıkları toplumun kültürel değerleri ve normları da bu konuda etkili.🙂
👌
🙏🏻😇
Kadınlar yatakta erkeğin güç gösterisi yapmasından etkileniyor ve zevk alıyor.. Daha da ötesi hafif şekilde şiddete maruz kalınca veya erkeğe madden ve manen köle oldukları gibi bir hissiyata kapılınca yatakta çok daha fazla zevk alıyorlar... Bu konunun eğitim seviyesiyle bir bağlantısı olup olmadığını pek bilmiyorum.. Belki cinsel davranışları inceleyen psikologlar araştırabilirler.. Yalnız bir tecrübem oldu. 1 yıldan kısa süren bir ilişkim oldu yabancı uyruklu bir kadınla.. Akademisyendi.. Sanırım şimdi doçenttir. Tam da soruda sorulduğu gibi teslim alınmaktan tarifsiz bir haz alıyordu..
Ben bu konuda bir istatistik veya bilimsel veri var mıdır bilmiyorum ama doğruluk payı olduğuna inanırım. Eğitim seviyesi yükseldikçe günlük hayattaki nahif ve kibar karakterden sıyrılıp seks hayatında sert ve hayvani karakter takınmayı beceremiyor olma ihtimali yüksektir sanıyorum.
Cevap
40Cevap
Selams, ben bunun eğitim seviyesi ile ilgili olduğunu sanmıyorum. kadınlar genellikle dominat baskın erkeği severler.. ama baskın olan kadınlar da vardır elbette.. mesela ben olgun ve baskın kadın severim ilişkilerimde.
Eğitim ile olmayabilir de kendini tanımayla ilgili olmasu muhtemel. Sınırlarını bilen birisi ki eğitimli olmasına gerek yok, gayet ilgi çekici olabilir. Kadınların neden çekici bulduğuna gelirsek;günün sonunda eril enerji arıyor kadınlar. Ne kadar güçlü olsalar da erkeğin güçlüsünü arıyorlar.
Eğitim ve teslimiyet arzusu 🤔 erkeğin bilgili ve eğitimli olması kadının o erkeğe karşı daha itaatkar olmasını sağlıyor olabilir bunu bilinç altında güç, otorite ve liderlik donanımlarıyla ilişkilendirebiliriz. Kadınların klasik içgüdüsel notaları bunlar
Bence de ne alakası var eğitim seviyesiyle 🙄🤷♀️
Öyle demiş uzmanlar 🙄
Uzmanlar değişik değişik şeyler diyor. Geçende bir psikolog da küçük göğüs seven erkek varlıklı ailede , büyük göğüs seven erkek fakir bir ailede büyümüş araştırmalara göre diyordu. Bu araştırmaların kaynağını çok merak ediyorum yani. 😂😂
Sjdjs soruyorum işte :D katılıyor muyuz, katılmıyormuşuz hdfj
Uzmanlar genel olarak saçmalıyor. Bugün başka bir soruda erkekler aldatır, aldatmıyorsa gaydir diyen bir uzman olduğunu diyen bir uzman olduğunu diyordu bir soruda. 😂😂Ne bu? Aldatmak için bahane mi? İstediğini yapma , sorun sende olsun. Yaparsın adın başka bir şey olur. Severler, yine aldatırlar. Cidden şu erkekleri kapatmak lazım. Onu da yanlış anlıyorlar. 😂😂
Ahaha evet :D bunu Hülya Avşar da söyledi ya
Ben ilk kez duydum. 😂😂O zaman ikinci defa aldatmış olduğunda Kaya Çilingiroğlu’nu boşamakta halt etmiş.
😂😂
😂😂
Her şeyinher şeyle alakası olabiliyor... bence ana sebebi kadının güç sevmesi
Evet ana sebep bu
Bi laf var tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır diye adam mimar ama seni 3 karıyla aldatıyorsa n'apıyım onun şeklini şuklunu be
Ahaha sakin 😂
Timam
Kadınlar her anlamda güçlü ve kendisinden bir tık üstün olan erkekten her zaman etkilenir çünkü kadın manevi güce aşıktır oyuzden de yatakta ta erkek hükmetmeyi , kadın hükmedilmeyi sever
Eğitimli insanın her konuda bir adım önce olduğu kesin adgjjkk
Aynen öyle 😃
seksin eğitimle alakası yon sadece erkeğin ve kadının neden hoşlandıgını bilmesi lazım erkek ve kadın aynı anda birbirini yönlendirmesi durumunda kaliteli ve saygılı bir seks olur düşüncesindeyim ben.
Eğitimli de olsa kör cahil bile olsa kadın, daimi şekilde baskın ve yönetici erkek seviyor.
Ama burada ‘daha’sı konuşuluyor 😅
Hm pardon ben yanlış okumuşum. Evet bir de bu var. Rolleri değiştirmeyi isteyenler de çoğaldı. :)
Gerçi bunu da anlıyorum, bazıları bu şekilde doyuma ulaşıyor. Fiziksel ve psikolojik olarak.
Cahil erkek kesimi daha bi dominat oluyor yoksa bu kadar katledilen kadınları okumuş dominatlar katledemez eğitim önemli 🤣🤣🤣
Sanmıyorum ya eğitimle alakası olduğunu. kadınlar güç seviyor, bence ondan kaynaklı
Üniversite mezunu ile ilişki şart mı yani. Cv vereceğiz galiba yakında bunun için. 😂
Seksoloji mezunları öncelikli tercih 😂😂😂
@SülfürükAsit kaç yıl okumak lazım 🤣
Sebebini bilmiyorum ama kadınların çoğunluğu yatakta sert ve hırçın erkek seviyor... Tecrübeyle sabit yani.
Bende yatakta baskin dominant biriyim ve hard yapıyorum. Bazi kadınlar soft ve itaatkar erkek sever orası ayrı
Çünkü kadınlar büyük sert ve hızlı seksi seviyor ne kadar çok sert hızlı olursa daha çok zevk alıyorlar daha kolay orgazm oluyorlar
Erkeği bilmem de kadının eğtimsizliği ancak böyle bişeyeden hoşlandırır
Ne alakası var ki? Yatakta baskınlıktan hoşlanan kadınlar bir hayli fazla
Evet hakkısın, oldukça fazla.
Benimde libidom çok yüksek, baskın olmayı da severim, ancak sanki gün geçtikçe aşırılaşıyor gibi gelmeye başladı bana, abartılıyor sanki..
Yani sert seks güzeldir fakat işkence seviyesinde istiyorsa bir kadın o cinsel istek değil başka bir hastalığın belirtisidir bence.
O zaman kadının eğitimsizliği demeyelim ona.
Ha siz alındınıızz…
Pardon ya, abartılınca nende birikmiş olmalıyım ki şuursuzca direk kadınlara haksızlık ettim..
Soru hem sert hem eğtim vs içerdiği için aklıma ilk geleni yazdım…
Sonuç olarak bence eğtim ile bir alakası yok, tamamen kişisel zevkle alakalı, ve bazen bu zevkler abartılıyor şahsi fikrim
Zaten söz konusu yatak ise erkeğin eğtim durumu farketmeksizin beyin sıfırlanıyor 😂
Yani konu baskınlık, şiddeti sormuyoruz ki burada.
Fotoğraf Esadın zindanlarındaki işkence gören mahkumları anımsatınca…
Bilinçaltımız cinsel keyfimize bile engel oluyor
Beynimiz çürümüş resmen 😂😂
🙄 daha fazla uzamasın
Peki iyi geceler, kafam güzel kusura bakma saçmaladıysam
Est. İyi geceler.
Hiç anlamadığım konular yine. Bence eğitim seviyesi ile değil, kişisel gelişim ile alakalı bir durum söz konusu burada.
Çekicilik ve cinsellik kişinin genetiginden aldığı toplum bilgileriyle bütünleşik o yuzdenkimin ne kalitede ilişki yaşatacağı belli plmaz
Çocukluktan gelme travmalarla alakalı bir durum bence.
Baskın olmayanlar ne yapıyor, kucakta zıplıyorlar mı 😅
Eğitimden çok erkeğin gücüne duyulsun saygıyla alakalı bu durum. Kadın güce teslim eder kendini
Sevişmeyi bilirler nereye nasıl dokunacaklarin iyi bilirler
yatak odasinda pek egitim seviyesi durumu pek zannetmiyorum ama belli olmaz
Biz ne doktora sahiplerini izledik sosyal medyada.
Katılmıyorum, aura meselesi.
Erkeğin dominant oluşunun eğitim seviyesiyle alakası olduğunu düşünmüyorum
Kadın içgüdüsel olarak zaten güçlü erkeği seçer. Para olur, eğitim olur, statü olur.
Katılıyorum erkeğin baskın ve dominant olması kadının hoşuna gidiyor.
En az 5 yıl deneyimli seksoloji mezunları öncelikli tercih 😂😂😂
Egitimle alakasi yok bilgi ve tecrubeyle alakasi var
Eğitimli erkek ne istediğini neyi nasıl istediğini bilir akıllıdır aklını kullanmasını bilir ve bu her kadını cezbeder aptllarla ne işimiz olsun dmi
Kadın yatakta yoneltılmeyı cınsel bırlesme sırasında tabırı caızse sert ve hayvanca becerılmeyı sevıyor.. egıtımlıde kadını egıtıyor yatatkta ezdırmıyor kendını
Bu tamamen durtusel , yani aslinda baya hayvqni duygular bunlar egitimle bir ilgisi yok yani. Biri sert davranmayi seviyorsa oyledir.
Kim demiş bunu öyle bir şey yok
Uzmanlar demiş ya
Ben cahilim şimdi o nasıl olacak
Olsundu, en azından bunu kabul ediyorsun djdsj
Ama teslim alıyorum o nasıl olacak diyorum daaa
Ama biz bu soruda dahasına değindik zaten 😅
Cahilim , cekiciyim , dominant 'tım
Sus be djdj
Kiskanc 😂😂😂
Evet hiçbiri yok bende 🥹 kıskanmakta haksız mıyım
Eğitim seviyesiyle ne alakasi var dominantligin hatta bana göre de eğitim seviyesi düşük adamlar daha dominant olabilir çünkü erkekliği başka şeyle karıştırırlar genelde
Seksi eğitimle bir tutan kesimin aklı yerinde ml diye düşünürüm
Tecrübe desen tamam derim eğitim ve seks ne alaka
Seks tecrübe edinerek kazanılır
Eğitimle alakası ne bu sorunun
Öyledir cahil erkek yönetilir sonuçta
Evet katılıyorum.
Evet katilirim amasyada
Tabi diploma şart 😂😂
Yataktaki eğitimi önemli
Kesinlikle var. Herşeyin başı eğitim
Sen söyle var mı
Uzmanlar demiş, varmış.