2 üvey 2 öz bir de ben bir tane de annemden var hepside oğlan benim dışımda üveyleride sayarsak 5 tane kardeş var. Yok onlar son numaradan sonra her şeyi ayırdılar
Yok olmuyor son numara kazara oldu ondan ben derimde kontrol için bi şeyler kullan diye yok en iyi korunma uzak durmak diyo. Babamın da annemin de 2. Evlilikleri
Kadın benimle aynı yasa inebiliyorsa yapabilir ben babaannemle hep böyle büyüdüm sizin aklınıza babaanne deyince enerjisiz ruh sömüren insan gelebilir sizin sorununuz. Laf ettiğiniz insan benim babaannem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Enerji verir
Şu an durumun nasıl?
Doğru diyor
Azgınlık yapmaz ama metabolizmayi hızlandırıyor
bir avuç aganigi naganigi reklamı vardı :D
Yapar😂
Yav yok ye gitsin
Yaptımı sende🤣
Annen babanda yiyor mu sık sık 😂😂😂
Görürsem sorarım 😅
Kaç kardeşsiniz 😂 çok sık duş duyuyorsaannn sjzözözö
2 üvey 2 öz bir de ben bir tane de annemden var hepside oğlan benim dışımda üveyleride sayarsak 5 tane kardeş var. Yok onlar son numaradan sonra her şeyi ayırdılar
Hey maşallah kaç kere evlendiler kaç yaşındalar 🤔Emin misin ayırdıklarına ara sıra ziyaret oluyordur jsözzjzj
Yok olmuyor son numara kazara oldu ondan ben derimde kontrol için bi şeyler kullan diye yok en iyi korunma uzak durmak diyo. Babamın da annemin de 2. Evlilikleri
Yaşlılar mı ki kaç yaşındalar
Babam 46 eşi 39 ya da 40 olması lazım
Haaa bu annen değil miiii. E çok gençler dahaaa
Yok annemle ile babamdan tek ben varım. Öyleler babam arada laf sokuyor da karısı istemiyor işte bizim en ufakla yatıyor
Yok be kesin yapıyorlardır dayanamazlar kiiii
Yapmıyorlar o kadar çocuk bi an boş bırakmıyorlar ki ben onlara her gittiğim de ev erkek yurdu gibi tımarhane tımarhane bi sürü çaki var🤗
😅😅
Gece ansızın on dakikada iş görürler kız 😂😂
Yooookkkk ben bile ikna etmeye çalışıyorum kadını yani düşün yok korkuyor
Hem o iş on dk da bitiyor mu😅
Sana öyle diyordur utandığından kalktıktan sonra babana nasıl yok diyecek kılıç kınından çıkmış bi kere 😂😂😂
Bu saatten sonra baban bir saat yapamaz heralde 😂😂
Yaa eminim hem öyle olsa 6. Çoktan gelirdi şimdi ye 😅
Kılıf takmadan vermiyordur kadın artık öyle pompaya devam 😂😂😂
YAPMIYORLARRRRR
Yav nerden biliyon bu kadar emisin kadının şeyini mi takip ediyon 😂
Açık açık konuşuyoruz olsa söyler babamın halleri de bir soğuk ikide bir laf çarpıp duruyor karı koca mıyız arkadaş mıyız belli değil diye
Babanda nerden bulmuş bunu yazık adama 😂
Bende bilmiyorum 🙄
Da alıştım artık
Baban alışamamış yazık adama 😂
Sen kaç yaşındasın
23
Kadınla herşeyi rahat rahat konuşuyor musunuzzz
Hayır benimle ilgili şeyleri ailemle konuşup onlara anlatmıyorum onlar her şeyini bana anlatıyorlar psikolog gibiyim aile de
Ben böyle cinsel konulardan bahsettim ama
Nasıl
İşte yapıyoruz yaptık şöyle oldu şuram böyle ağda muhabettleri iç çamaşır vs
Var mı öyle muhabbetlerinizzzz
Onlar sorar eder bende fikrimi söylerim onun dışında kendim için pek girmem öyle konulara
Ağda yaptın mı hiç cici annenle 🤔😂
Oha
Noldu
Ne işim olur benim o dediginle
Bilmem sordummmm
😂😂😂😂
Babaannen ne namussuz ne cahil ne yobazmis
Laflarınıza dikkat eder misiniz
Niye edeyim fındık yiyen birisi gorunce aklina azacagi gelen bir insanda karakterde aramam zekada
Espri de bir mizah anlayışıdır mizah da zeka gerektiriyor siz anlamadınız sanırım
Yaşlı bir kadının torununa yapacağı bir şaka espri değil bu
Kadın benimle aynı yasa inebiliyorsa yapabilir ben babaannemle hep böyle büyüdüm sizin aklınıza babaanne deyince enerjisiz ruh sömüren insan gelebilir sizin sorununuz. Laf ettiğiniz insan benim babaannem
Azdın mı peki
Giresunda mısın
Tabiii
Yukseldimi
azdıysan haklıdır :D
Azdin mi peki
Azmadim ya