Yani sanki daha çok çabalar gibi geliyor, maddi durumu iyi olan iki kişiyle seviştim zaten biri kocam benimle ilgilenen pek olmadı ama burada da görmüştüm sanki parasız erkek daha iyiymiş gibi merak ediyorum 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbunun tek nedeni fakir erkeğin ekonomik yapısı değil ekonomik yapıyı daha konforlu bir hale getirmek için sarfettiği vücut eforudur dolayısıyla fiziksel olarak çalışan kişiler genellikle performans bakımından o osuruklu zenginlerden daha dinamik ve üst seviyede dirler buda onların döngüsel olarak cinsel hayatlarınada artı kazandırır ama sürekli masada oturan osuruklu zenginler hertarafı yağ bağlamış ve metabolizma iyice tembelleşmiştir genelde zengin koca eşleri kendilerini başkalarına gizlice ssiktirir çünkü kadın eşinden istediği verimi alamıyor durum budur
01 Yorumla
Soran1 yılMidemiz bulanıyor sağol
En İyi Cevaplar
1 yıl"Fakiri çuvala koymuşlar, penisi sığmamış"
Şaka bir yana yok öyle bir şey, fakir erkek az sevişir, hızlı sevişir, erken boşalır.
Aynı yemek yemek gibi, fakire dikkat et hep hızlı yer, çocukluğundan beri bilinç altıdır çünkü. Ama zengin öyle değil, zamana yayar, zevkini çıkarır.
Sık seviştiği için erken de boşalmaz.
04 Yorumla
Soran1 yılSenin fakir sandığın benim kastım olan fakir fakir değil ya orta halli birini düşün yemek bulamayan medeniyetten uzak heriflerle ne işim var ya 😂
- 1 yıl
Ya hu yemek bulamayacak akdar fakir olan adam ereksiyon da olamaz zaten, ben de o kadar fakirinden bahsetmiyorum.
Bana göre teknesi olmayan, havuzlu villası olmayan herkes fakirdir :)
Soran1 yılAbartma istersen tekne vs hobi işlerine girer, zengin diye kime denir hepimiz biliyoruz benim dediğim öğretmen bi çocuk ya ay sonunu zor getiriyor falan işte ama aşırı seksi 🤩 öyle bir vibe veriyor bana
- 1 yıl
Denemeden bilemezsin, dene ve gör :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır ilgisi yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi sevişmesi için bi erkeğin 1 tecrübeli
2 sağlıklı ( geç gelmesi)
3 hissiyatlı ( hissederek)
4 Bencil olmaması gerekir ( oral yaparak kadınını tatmin etmesi
5 biraz tehlikeli buraya yazmasam iyi olur banlanabilirim04 Yorumla- 1 yıl
İyi sevişen erkeği tecrübe etmişsin🤣🤣🤣
Soran1 yılKardeş homo olabilir misin bu nasıl sıralama ağzım açık kaldı
Cevap sahibi1 yılİyi seviştiğimi düşünüyorum partnerlerim yıllar sonra beni aradığı için olabilir 😀
- 1 yıl
Valla bro öyle bir yazmışsın millet vurduruor sandi
Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Öyle bir deyik var tabii mantıklı da bi yandan hayatın en keyifli ani odur çünkü onun için 😅 doyasina yaşamak ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılerkeğin fakiri, kadının kilolusu seksin hakkını verir derler (:
02 Yorumla
Soran1 yılBenim zayıf olmadığım aşikarsa tamam işte fakir erkeğimi bekliyorum 😂
- 1 yıl
fakir sayılmam ama zengin de değilim :P ajsdhgaskd
1 yılİyi sevismenin cepteki parayla ilgisi yok kişinin cinsel durumu ve partneriyle arasındaki iletişime bağlı.
00 Yorumlaİstediğini elde edebilme potansiyelinin farkında olan biriyle sevişmele, hedefinin çok üstünde olan biriyle sevişen birinin yaklaşımı aynı olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı.
1 yılDoların yarın 1 tl ye düşme ihtimali gibi bir şey bu bahsettiğiniz 😂😂
04 Yorumla
Soran1 yılHangi bahsettiğim? Bir ihtimalden yazmıyorum ya soru sordum
- 1 yıl
Evet soru sordunuz bahsettiğiniz durumun öyle olma olasılığı yarın doların 1 tl olma olasılığı gibi demek istedim
Soran1 yılYani fakir sayılabilecek biri atıyorum bi öğretmen iyi sevişemez mi yA da konu para mı değil?
- 1 yıl
Parayla alakası yok fakir zengin hiç alakası tok
Gizli Üye(25-29)1 yılAhahahaha tam konuyla alakalı bir video var
https://youtube.com/shorts/kdSLPZop7J8?si=H6EZ5Xlm1cQt2_yA017 Yorumla
Soran1 yılEvet yA aradığım ilişki fakir ama eğlenceli
Cevap sahibi1 yılRagnar abimiz reis olmadan önce fakirken lagertha ile iyi sevişirdi.
Parayı görünce ne lagertha ile doğru düzgün sevişebildi ne de Yeni karısıyla.
Fakirlik acaba hayattan alamadığı zevki yataktan alınarak mı avutuluyor ondan mı bu performans
Soran1 yılParamız yokken daha mı iyi sevişiriz yani, hiç kendimi tam anlamıyla veremedim şu olaya bunun için fakir mi olmalı yani?
Cevap sahibi1 yılŞöyle düşün bro sen zenginsin zevk alacağın çok şey yapabilirsin, lüks araçlarla gezmeler lüks mekanlarda zaman geçirmeler, arkadaşlarla gezmeler tozmalar Yani seks dışında zevk veren çok şey var.
Ama fakirsin, eve geldin yemek yedin yapacak başka bir şey yok. Mecbur sevişip duracan 😀
Soran1 yılKanka lüks arabamla gezerken ooo lüks arabadayım demedim hiç bu bir, delice alışveriş yapıp yemek yemek de eskisi kadar ilgimi çekmiyor, yalnızca kadın olduğumu hissettiren biriyle tanıştım ve devamını merak ediyorum durumu orta ama çok iyi adam nasıldır yatakta?
Cevap sahibi1 yılEvladım ben sana lüks araçla gezerken o lüks araçla geziyorum diyorsun mu dedim?🤣 Düşün bir erkeksin işten çıktı , cebinde para varsa altında araba varsa gider gezer tozar akşama eve Yorgun argın gelirsin sevişmeye zaman bile kalmayabilir ama fakirsin işten çıkıp sokakta it gibi boş boş gezmek yerine eve gider eşinle zaman geçirirsin
Soran1 yılZenginler boş boş geziyor mu yani allahım bu neyin kafası 😂
Cevap sahibi1 yılHe, ben maaşı aldığım hafta paraları eziyorum 3 gün eve gitmiyorum. Hoş gitsem de sevişemem çünkü tek yaşıyorum 🤣
Soran1 yıl😂😂😂
Soran1 yılKalan 27 gün tam verimle sevişebilir misin yani inanmam
Cevap sahibi1 yılDur kendimi gizliye alayım..
Yemin olsun bir günde 11 posta attığım oldu. Ertesi gün ne kadın yürüyebiliyoru ne de ben.. bana 5 bira ısmarlayanı 3 saat ayakta silkerim fkfkfkfkfk
Soran1 yılNeden gizlendin ya fakir ve gururlu bir genç adama ihtiyaç vardı 😂
Cevap sahibi1 yılAhahaha yok be belki burdan hayatımın aşkını bulurum dkdkfk geçmişimi bilmesin. Kendiki bakir diye kakalarım ben
Soran1 yılOlum belki hayatının aşkı bendim gshdhdb
Cevap sahibi1 yılZengin avratlar kibirli ve cimri oluyor hayatımın aşkı muhtemelen benim gibi ateşli ve fapfakir biri olacak 🤣
Soran1 yılAman iyi sen bilirsin
Cevap sahibi1 yıl😃😃😃
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Türk kadınının her gün yeni bir bakış açısı ortaya koymasına bayılıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılTürk kadını diye belirttiğine göre isviçreden katılıyorsunuz galiba
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Libidosu yüksek arzulu ortayasta biri senin aradığın uyar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunun para ile alakası yok tatlım... Sks bir sanattır ve herkes icra edemez
00 Yorumla
1 yıl😂😂😂😂 ahahhahahaha inşata duvar mı ördürecen ne alaka sesli güldüm yav
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZengin parasiyla
Fakir karısıyla oynasirmis 😂
Zenginken de iyi seks yapardım
Fakirkende00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAslında cinselliğe Fakir birisi zengin olmak için sana en iyisini yaşatır )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıltatmak senin elinde, fakir değilim ama cinsellikte iyiyim. :)
00 Yorumla
1 yılAhhahhahh
Bu nasıl soru neyse fakirler yanitlasin00 YorumlaParasız erkek bir şey de iyi olmak zorunda oda seks 😂
00 Yorumla
1 yılTecrübeli olan daha iyi sevişir
07 Yorumla
Soran1 yılYanlış, seks bi kültürdür tecrübesi vs yok his lazım
- 1 yıl
İyi sevişme den kastının ne olduğu önemli
Soran1 yılTam olarak zevk aldığımdan emin bir sonuç isterim mesela
- 1 yıl
Sevişmeyi iyi biliyorsa sana bu zevki verecektir
- 1 yıl
Ön sevişme yapmadan paldır küldür yaparsa? aksine seni soğutabilir de
Soran1 yılEvet ya ben hiç iyi sevişen birine denk gelmemişim yazık olmuş bana
- 1 yıl
Tecrübe derken birazda bunu kastettim. Erkek en az kendi kadar. belki daha fazla partnerinin aldığı zevki düşünmek zorunda
1 yılHem fakir hem şeyi büyük diye laf var ya hani 😃
02 Yorumla
Soran1 yılEvet yA bide o var 😂
- 1 yıl
Evet 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAllahım ne saçma soru bu yarabbim
02 Yorumla
Soran1 yılMantık aradığın ortama bak
- 1 yıl
Mantık aramıyoruz da fakirlik ve sevişmek? Saçmalık
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılZengin parasıyla, fakir karısıyla oynar.
00 Yorumla Zengin erkek çok buluyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bul birini ozaman amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok bağlantılı değil ya
00 YorumlaMaddi durumdan kaybettik iyi mi
00 Yorumla
1 yılBen de orta halli biriyim ama seks te doyumsuzum
00 YorumlaLibidosu yüksek erkek iyi sevişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Şu an bekarsin galiba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kocan niye ilgilenmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Paraya bakmaz o pekk de neyse
00 Yorumla
1 yıl🤣😂😅 fakirin bir seks i var zaten
00 YorumlaGel deneyelim o zaman
00 Yorumla
1 yılNe alaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılHahahahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖylemi dersinn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAjlık çok kötü bişi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYanlış
00 Yorumla
1 yılNeden öyle düşüündün
00 Yorumla
1 yılDenemeden bilemeyiz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri