Erken ya da geç boşalmanın bir çok sebebi olabilir peki;

Seks ilişkisi sırasında geç boşalma aslında iyi midir kötü mü?
Erken ya da geç boşalmanın bir çok sebebi olabilir peki;

Seks ilişkisi sırasında geç boşalma aslında iyi midir kötü mü?
Boşalma süresinin uzun olması, genellikle cinsel ilişki sırasında daha fazla haz alma ve partnerin de tatmin olmasıyla ilişkilendirilir. Ancak bu durumun her zaman olumlu olduğu söylenemez. Daha Fazla Haz: Uzun süren cinsel ilişki, hem erkek hem de kadın için daha fazla haz alma imkanı sunar. Partner Memnuniyeti: Kadınların cinsel haz alması için genellikle erkeğin daha uzun süre uyarılmış olması gerekir. Bu durum, partnerin de daha tatmin olmasını sağlar. İlişki Kalitesi: Uzun süren cinsel ilişki, çiftler arasındaki bağı güçlendirebilir ve ilişkinin kalitesini artırabilir. Boşalma süresi, kişiden kişiye ve duruma göre değişebilir. Net bir "normal" süre belirtmek doğru olmaz. Ancak genellikle 3 dakika ve altı süren boşalma erken boşalma olarak kabul edilir. 8-15 dakika ise ortalama bir süre olarak kabul edilebilir.
Tıbbi olarak tanımlanmış iki tame durum var. Biri erken biri de geç boşalma. Bu ikisi de normal sayılmıyor. Birisi çok çok erken hatta giris bile olmadan boşalanlar diğeri de ne yapsa boşalamayanlar.
Geç boşalma iyi değildir, adı üzerkinde geç kalmış olur. Fakat boşalma süresinin uzun olması iyi bir şeydir.
İdeali istenirse, partner tamamen tatmin olmadan seks bitmemeli.
çok geç boşalmakta iyi bir şey değil
Fazla uzun süren boşalamama durumu kadın için bir eziyettir.
Cevap
50Cevap
Bazıları için iyidir bazıları için kötü anlamadım hiçbir şey 😂🤷♂️
Neden kötü olsun ki? Tadını çıkarıyorum..
Tercihlere göre değişir
Şöyle bir hikaye anlatayım ;İki escrt bir gün bir konu tartışırlar biri penisin uzun ve ince olanı iyidir ki dibi bulsun diğeri ise kalın ve kısa olsunki içi dolsun der tartışır ve mahkemeye kadar giderler hakim karşısına çıkar escrtlardan bir hakim bey sizce penisin uzun ve ince olanımı yoksa kısa ve kalın olanımı daha zevk verir demiş hakim ne diyeceğini bilememiş 😀mahkemeyi bir ay sonraya ertelemis günler geçiyor son günler yaklaşıyor hakim daha karar verememiş aklı hep o soruda ne karar versem diye düşünüyor uyku tutmuyor en son karısına hanım sence penisin ince uzun olanımı , kısa ve kalın olanımı zevk verir demiş.
Karısı;Ne ince uzun olup dibi bulsun , nede kalın ve kısa olup içi doldursun en güzeli olanı içinde uzun süre kalanı demiştir😅😅
Geç olması iyide ne kadar geç olduğu önemli.. kadının orası uyuşana kadar ya da tahriş olup yanana kadar geç olması iyi olmaz.. bu süreyi doğru ayarlamak.. kadın orgazm olmadan da bitmemeli.. iş bitikten sonra yataktan duşa giderken herkes mutlu olmalı
Başta erkek için Geç boşalmak ideal bir şey kadın boşalsa da yine zevk almaya devam eder Örneğin benim ortalama her gün 2 saat 3 saat aralıksız seks yapabiliyorum Bu da karşı tarafı mutlu ediyor Tabii ki ama bayanda Da yeterince sulanma olması lazım olmadı Başka çaresi var tabii ki onun da
En güzeli partnere göre süreyi ayarlayabilmek bence. Çünkü biri erken diğerinden gelirse erken gelene eziyet olur. Uyumlu olmak her anlamda önemli boşalma süresi de buna dahil
Yeter nolur dur yoruldum diyen de oldu. Devam et devam et diyen de oldu. Bu kişiden kişiye değişiyor benim de iyi bir ortalamam var içte kalma süresi olarak 😅
Gereginden fazlaysa kotudur tabi. En ideali birlikte bosalmak. En haz veren o. Gec bosalma kadinda ise iste ozaman o iliski baya baya cekilmez olabilir
Kişinin alışik olduğu süreden sonra daha doğrusu zevk aldığı süre limitinden sonrası kuruluk aşınma ve beraberinde zevk yerine acıyı beraberinde getirir.
Her şeyin bir kararı var. Kısa nasıl sıkıntı ise uzun da o kadar sıkıntıdır.
Maksimum önsevişme+sevişme+orgazm süresi 45 dakikayı geçmez. Ancak boşalma süresini uzatmak uyarılmayı artırır hazzı uzatır.
bazen kötu oluyor kadin islakken iyi ama orgazm oluduktan sonra kuruma yasaniyor kadinda gitgel yapinca cani aciyor devam etmek istemeye biliyor
partnerim tatmin olmadan ya da doyuma ulaşmadan ben boşalmam 1 saate kadar dayanırım ön sevişme hariç
Her kadın şehir efsanesi olarak geç boşalan erkek istese bile buna her kadın dayanamaz... Nokta... Tecrübe ile sabit
Kadınların boşalma süresi uzun olması iyi bir şey değil... Ama kaliteli bir erkek bu süreyi kısaltır...
3 saat boşalamadığımı bilmiyorum. Kız murdar oldu ajdjjjf.
Reda sen artık biriyle insan dışı sevişmelisin. Bu azgınlık başına bela
Bazen hadi artık yanıyor boşal diyorlar uzun bir posta atarken
İki tarafın aynı anda veya hemen peşi sıra gelmesi en iyisi
Değişiyor zevk alanlar var almayanlar olarak 🥰😍🤭🤭
Dibine kadar iyi bişeydir titremeli titremeli
Onu bilmem ama 1 dakikadan daha kısa sürede boşalmak kötü birşeydir
Ben öyleyim uzun. Benim için Nirvana oluyor. Ama karşı taraf sıkılıyor bazen.
Benim açımdan çok iyi bir şey arkadaşlar dayanamadığım zaman zor oluyor
O önemli bir etken ama boşaldıktan sonra devamını getirebilmekte önemli.
Çok uzun olmammasi gerekir,. çok kısa olmaması gerekir. Herşeyin dengede olanı iyidir.
Duzenli seks yapilinca gec bosalma olur
.
Kızlar için kötü erkekler için iyi ama zorlu bir süreç
Uzun vadede yorucu olur. Başka seyler yapmaya fırsat kalmaz.
İkisi de iyi değil , iyi olan kontrol ederek erken veya geç boşalmaya kendinin karar verebilmen bu erkeğe zamanına göre ayarlama şansı verir
fazla uzun sürerse kötüdür
gerektiği kadar sürerse iyidir
Zaman sıkıntısı yoksa iyi olabilir ama zaman mekan vs konular varsa sorun olur
Birlikte gelebilmek iyidir tabi bu sevgilinle eşinle olmalı
ben 3 defa boşalırım 1.5dk 2. 20 30 3. 40 50 dk en güzeli bu diyor
Bazı kadınlar şikayetçi bundan erken gelmekten iyidir
Yerine göre bazen çok kısa anlarda hızlı zevk de güzel oluyor ama ben genelde uzatmaları severim :)
Makul uzunlukta olması iyidir.
Makul nedir @Pentesctasy
Kesinlikle iyidir ama 30 dk geçince zulüm oluyor 3. Postada falan
ıyıdır tadını alıcaksın sevısmenın ve gırcıkların hıssını
Ne kadar uzun olduğuna göre değişir yani 😂
Uun olduğu için seks güzel oluyor zaten
Erkekler iyi kadınlar için kötü bir durumdur.
Erkekler iiçin iyi bir şey
Geç boşalmanın çok iyi olduğunu biliyorum.
İyi birseydir uzun süre zevk alırız
Her şey kararında güzel :)
Dengesi olan bir konu. İkisinin de aşırısı zarar.
İyidir tâbi
iyi birseydir
Birlikte boşalmak en zevklisi
Belli bir süreyi geçsin en azından
İyidir heralde
Güzel bence
Kesinlikle iyidir
Kadınlar için iyi
İyi.
türkiye ortamalası 3 5 dak yeter
İyi ama çok yorucu
Kötü bir şey